acaba 76dan 58e kadar her hafta 1,5kg vermek mümkün olabilir mi yoksa fizik kurallarına aykırı mı :)
Burcun da Başak mı yoksa))
@katre-i dem kaptaaaannnnnnn nerelerdesinnnn??????????
Evet daha önce yapmıştım zerdeçal zencefil tarçın hepsi yağ yakıcıiki kaşık yogurda birer çay kaşıgı zencefil, zerdecal ve tarcın katılan kürü deneyen var mı ?
Yok canım tencere setiymis kardeşime alcazda hiç gural kullanmadik acaba nasilİyi yapmışsın, meyve gerekli zaten çok da zorlama kendini
O ne çay makinası mı, hiç duymadım?
tabikidekızlar iyi ki varsınnızzzzheyecanlanıyom sizinle inşallah eskisi gibi başarıcazz
Yeni sistemi verdi ne kadar gitmiş kiloSelamm nabersnz kizcelerr nasl gdyo bugun diyetsyen ve kadn dogm randevum vardi uyablrsem ins baya bi dikkat etmeliyim bu hafta ins
:)Bende :-D
Doğumgünün ne zaman? Benimki 23 eylül, sınırdan yakaladım başağı :)))Acele etme. Boyun uzun diye hatırlıyorum. 8-10 verdin mi zaten cokm belirgin fark göreceksin. Sağlıklısı en iyisi sende biliyorsun.
Benim burcumda başak
Benim çeyiz setim Güral porselen di tencereleri de içinde ama çok mükemmel diyemem, tabanları çok kalın değil dibi tutuyo bazen. Emsan daha iyi bence.Evet daha önce yapmıştım zerdeçal zencefil tarçın hepsi yağ yakıcı
Yok canım tencere setiymis kardeşime alcazda hiç gural kullanmadik acaba nasil
tabikide
Ben hala turuncu istiyorum
gecmis olsun canim once saglik
Sana hayran oldgumu soylemsmiydim acaba daha once:)hamile bi bunyeeeeee bahaneye hazir hallerrr ama muthis iradee:) masaAllah:)
Dereotu corbasiii???ilk defa duydumm nasl yapiliyoki
Harika yazmssn ne guzel destek cikmissn cok hosuma gitti:)
Yaa ben de Elçin Sangu nun saç rengini çok beğeniyorum; daha yeni ombre yaptırdım biraz kullanayım da seneye de öyle boyatacam. Ergen gibi her gördüğüme heves ediyorum ben de :))))
Yakışır bence hatta çok doğal duruyo yeşil gözlülerde bu renk. Benim de gözlerim yeşil, bi ortak noktamız daha varmış :)))
bende yeşil gözlüyümmmm
Bende :-D
Menu
Sabah
1yumurta
1avuc ceviz
8zeytin
Domates
1bardak sut
Akşam
1kase kuru fasulye
3-4 çiğköfte
Biraz fıstık
Su:2lt
Spor:21dk bant+2*1 mile leslie express +43dk ebru ile karın kalça plates+ 100yan bel
:)
Doğumgünün ne zaman? Benimki 23 eylül, sınırdan yakaladım başağı :)))
Benim çeyiz setim Güral porselen di tencereleri de içinde ama çok mükemmel diyemem, tabanları çok kalın değil dibi tutuyo bazen. Emsan daha iyi bence.
Gunaydin kizlaarrrrr, hayirli sabajlarrr, musmutlu bir gün gecirmenizi dilerimmm :))
Gunaydin kizlar
Günaydın güzel kızlarrr
Evlendikten sonra yapacağım. O zaman babam bir şey diyemez.bence yap yap yap :))
bende ilk defa duydum ve kızlara 10 defa sordum bu ne çorbası diye :) sonunda isyan tabi kızlar seçil dereotu dereotu dereotu dedi
bende bayılıyorum o kadının saç rengine :) ama ombreden vazgeçmem
çok yakışacağını söylemiştim :)
bende yeşil giyince yeşil gözlüyüm, mavi giyince mavi
Oo kaptan gümbür gümbür geliyorsun bu hafta.:) Spor harika
15 Eylül benim. Tipik başak burcu özelliklerinin çoğunu taşıyorum. :)
Ben set olarak bernardodan aldım. 12 y.takımı, 6 kişilik kahvaltı takımı,6 kişilik günlük yemek takımı, 3lü çelik tencere seti, 3 lü tava seti, çaydanlık,çezve düdüklü hepsini oradan aldım.Nasıl çıkacaklar bilmiyorum...
kimyager1508 , LezzetliCipetpet , Esrasi günaydın kızlar.
Evlendikten sonra yapacağım. O zaman babam bir şey diyemez.
Bende pembe, gri giyince gözlerim mavi görünüyor. Çok insan gözlerimin rengi üzerine iddaya girdi.
sorma ya benimde :) sınıfta tartışma konusu sebebi olmuştum ingilizce dersinde :d saftrik arkadaşımın teki ingilizce beni tarif ediyordu sınıfta bulmaya çalışıyordu kim olduğunu, tabi ela gözlü diyince kimsenin aklına ben gelmedim sonra biri ela, biri mavi, biri yeşil diye tartışmaya başlamıştı
üniversiteye kadar gözlerimin hep simsiyah olmasını istemişimdir, hatta çok esmer olmak istemiştim kendimi yeni yeni sevmeye başladım
Evet böyle tartışmalar çok yaşanıyor.Bence böyle süpersin sev kendini. Ben şahsen kilolu olmak dışında bir kaç kusur görüyorum kendimde ama çokta takmıyorum. Seviyorum kendimi.
İyi çıkar canım Bernardo güzel marka, ben evlenirken çok pahalıydı alamamıştım onuOo kaptan gümbür gümbür geliyorsun bu hafta.:) Spor harika
15 Eylül benim. Tipik başak burcu özelliklerinin çoğunu taşıyorum. :)
Ben set olarak bernardodan aldım. 12 y.takımı, 6 kişilik kahvaltı takımı,6 kişilik günlük yemek takımı, 3lü çelik tencere seti, 3 lü tava seti, çaydanlık,çezve düdüklü hepsini oradan aldım.Nasıl çıkacaklar bilmiyorum...
kimyager1508 , LezzetliCipetpet , Esrasi günaydın kızlar.
Evlendikten sonra yapacağım. O zaman babam bir şey diyemez.
Bende pembe, gri giyince gözlerim mavi görünüyor. Çok insan gözlerimin rengi üzerine iddaya girdi.
Benim de çoğu kişi mavi sanıyor, özellikle dışarda masmavi oluyo karanlıkta yeşile dönüyo:)))sorma ya benimde :) sınıfta tartışma konusu sebebi olmuştum ingilizce dersinde :d saftrik arkadaşımın teki ingilizce beni tarif ediyordu sınıfta bulmaya çalışıyordu kim olduğunu, tabi ela gözlü diyince kimsenin aklına ben gelmedim sonra biri ela, biri mavi, biri yeşil diye tartışmaya başlamıştı
üniversiteye kadar gözlerimin hep simsiyah olmasını istemişimdir, hatta çok esmer olmak istemiştim kendimi yeni yeni sevmeye başladım
Bu günü kendimizi beğenme ve sevme günü ilan edelim. "Biz çok güzeliz, çok bakımlıyız, çok havalıyız" gibi sözlerle kendimizi şımartalımEvet böyle tartışmalar çok yaşanıyor.Bence böyle süpersin sev kendini. Ben şahsen kilolu olmak dışında bir kaç kusur görüyorum kendimde ama çokta takmıyorum. Seviyorum kendimi.
teşekkürler canımcımvalla artık kendimi çok seviyorum :)) hatta bana megolaman bile diyenler var
GünaydınGünaydın kızlar
İyi çıkar canım Bernardo güzel marka, ben evlenirken çok pahalıydı alamamıştım onuGüral da fena değil 6 senedir hergün kullanıyorum bana mısın demiyo garibim:)))
Ben başakla terazinin arasında biyerdeyim ikisinden de almışım biraz. Bazen çok titiz ve kuralcı oluyorum, bazen de aşırı dengesiz bir ruh haline bürünüyorum.
Benim de çoğu kişi mavi sanıyor, özellikle dışarda masmavi oluyo karanlıkta yeşile dönüyo:)))
Bu günü kendimizi beğenme ve sevme günü ilan edelim. "Biz çok güzeliz, çok bakımlıyız, çok havalıyız" gibi sözlerle kendimizi şımartalım
Günaydın
teşekkürler canımcımvalla artık kendimi çok seviyorum :)) hatta bana megolaman bile diyenler var
İyi çıkar canım Bernardo güzel marka, ben evlenirken çok pahalıydı alamamıştım onuGüral da fena değil 6 senedir hergün kullanıyorum bana mısın demiyo garibim:)))
Ben başakla terazinin arasında biyerdeyim ikisinden de almışım biraz. Bazen çok titiz ve kuralcı oluyorum, bazen de aşırı dengesiz bir ruh haline bürünüyorum.
Benim de çoğu kişi mavi sanıyor, özellikle dışarda masmavi oluyo karanlıkta yeşile dönüyo:)))
Bu günü kendimizi beğenme ve sevme günü ilan edelim. "Biz çok güzeliz, çok bakımlıyız, çok havalıyız" gibi sözlerle kendimizi şımartalım
Günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?