Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yine ameliyat deme bana; bak muska77 arkadaşımız var örnek olarak kilosunun yarısını vermiş nerdeyse, yapılamayacak birşey değil yani. Tıkınırcasına yeme bozukluğu da neymiş, herşey senin beyninde bitiyor biliyorsun; kaçamak yaptığın Zaman nasılsa diyet gitti, mahvettim, bugünlük yiteyim yarın başlarım dersen yemeye devam ediyorsun ama hemen toparlanıp devam edersen çok hasarsız atlatıyorsun olayı. Hemen kendine gel olumsuz düşünüp vücudunu kötü etkileme tamam mı ?

Durduk yere stres yapıyorum galiba.Haklısın.

30 uma gelince mi? 27 den gün alacağım eylülde ben ruhumu yeterinde yaşlı hissediyorum. Bence takma. Doğal bir süreç bu:)
Ayrıca şuan senden daha çıtırı yok
2 bebe annesi zayıf genç sağlıklı kadın.Oww çok albenili oldu.

Benimki mükemmelliyetçilik o da geçmişte ailevi olaylar, sürekli eleştirilmek vs. Kendi kendime salakça bile olsa yaptığın başardığım herşey için evet eda başardın diyerek ödüllendirirsem yiyerek ödüllendirmeden vazgeçermişim. Hayırlısı.

KraliceElsa saçlarım beyazladı kız

Benim bebekken bile 1 tel beyazım varmış. Şuan ooooooo

Ben artık o kadar kiloyu verir miyim den geçtim. Tekrar kilo almaktan korkuyorum. Hamilelikte kilo alınca falan.

canım sen çok bilinçli ve güçlü birisin. seni tanımasamda bunu içtenlikle söyleyebiliyorum. enerjini hissedebiliyorum. geçmişte yaşadıkların tabiki bunların sebebi ama artık hayatında sen neyi nasıl istersen öyle olacak. aslında insan bişeylerin arkasına sığınmak için bişeyler arıyor. yemek yemek, ağlamak, hüzünlenmek, dışarı çıkıp dolaşmak..... bunların hepsi o anki ruh halimizle doğru orantılı. ama sen farkındalığı oluşmuş birisin ve eminim bundan sonra herşey senin için daha kolay olacak. ben inanıyorum. sende inan canımm. yeterki sen iste, istedikten sonra yapamayacağın, üstesinden gelemeyeceğin hiçbişeyin olmayacağını düşünüyorum. pes etmek yoookkkkkk

bende eskiden yemekle ödüllendiriyordum şimdi etekle sende kendine yeni ödüllendirme şekli seç bakayım :)

bizim sülaledede 17 yaşında başlar beyazlar ben yine iyi dayandım 24 te çıktı

Gelirsin merak etme. Hamileyken bile bu kadar dikkat ediyorsun emzirirken çok rahat verirsin kilonu hiç kasmana gerek kalmaz. Ben hamilelikte 18 kilo almasaydım bu kadar uzun sürmezdi vermem:))))
inşaallahhh canım yaaa, ama şimdiden 8 kilo aldımm. diyete başladığım kiloma geri döndüm. 2-2.5 ay kaldı ama son aylar gözümü korkutuyor açıkçası

bende eskiden yemekle ödüllendiriyordum şimdi etekle sende kendine yeni ödüllendirme şekli seç bakayım :)

bizim sülaledede 17 yaşında başlar beyazlar ben yine iyi dayandım 24 te çıktı

Aslında hafta sonu kıyafet almak için gezdim bulamayınca ödüllendiremedim kendimi

İyiki varsınız yaaa Sizi çok seviyorum

bende 30-31 yaşındayım canımm, saçlarda bir sürü beyaz varrr

Ben artık o kadar kiloyu verir miyim den geçtim. Tekrar kilo almaktan korkuyorum. Hamilelikte kilo alınca falan.
canım ben hamile kalmadan önce bir sürü kilo alıp sürekli yiyecepimi zannediyordum. hatta eşime bizim bitane daha buz dolabı almamız lazım diye dalga geçiyordum ama inan öyle olmuyormuş. hamile de olunsa, başka şeyde olunsa tamamen iradeyle alakalı. sen şimdi onu düşünme.

galiba migren başlangıcı, doktorum öyle söyledi, hep başım ağrıyo bu ilaçta yaygın etkisi kilo aldırmakmış hayırlısı bakalım, kafam ona takıldı şimdide
gecmis olsun canim once saglik

Sana hayran oldgumu soylemsmiydim acaba daha once:)hamile bi bunyeeeeee bahaneye hazir hallerrr ama muthis iradee:) masaAllah:)

Dereotu corbasiii???ilk defa duydumm nasl yapiliyoki
Harika yazmssn ne guzel destek cikmissn cok hosuma gitti:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…