- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 39
gecmis olsun canim once saglik
Sana hayran oldgumu soylemsmiydim acaba daha once:)hamile bi bunyeeeeee bahaneye hazir hallerrr ama muthis iradee:) masaAllah:)
Dereotu corbasiii???ilk defa duydumm nasl yapiliyoki
Harika yazmssn ne guzel destek cikmissn cok hosuma gitti:)
Yaa ben de Elçin Sangu nun saç rengini çok beğeniyorum; daha yeni ombre yaptırdım biraz kullanayım da seneye de öyle boyatacam. Ergen gibi her gördüğüme heves ediyorum ben de :))))Ben hala turuncu istiyorum
Yaa ben de Elçin Sangu nun saç rengini çok beğeniyorum; daha yeni ombre yaptırdım biraz kullanayım da seneye de öyle boyatacam. Ergen gibi her gördüğüme heves ediyorum ben de :))))
Bence kaptan şeker orucunu bozdu,hazır bozmuşken biraz kaçamak yapıp öyle gelecek. Yoksa bırakmaz burayı, bırakmaz di mi?
Bence kaptan şeker orucunu bozdu,hazır bozmuşken biraz kaçamak yapıp öyle gelecek. Yoksa bırakmaz burayı, bırakmaz di mi?
teşekkür ederim. bu hafta da hedef yüksek. bakalım nolcak.
10takımdan =============gulhan_41 %3.16
gulhan_41 canım geçen hafta bireyselde 3. olmuşsun. Tebrik ediyorum...
yaaaa sorma yakalayamıyorum kiiiiiii hep kapıyorlarrrrAh canım sen bizim demirbaşımızsın ama fasulyesin. Bize sağlam yarışmacı lazım gelsin yeniler.
acaba 76dan 58e kadar her hafta 1,5kg vermek mümkün olabilir mi yoksa fizik kurallarına aykırı mı :)
Evet canım en kısa zamanda hemde ;-)h.sonu gezmesi bitti artık. abur cuburlara veda edip normal düzenine dönme vakti
oo turtaGünaydın kızlar.
Dünkü menüm: Kötü cezamı çekeceğim.
Sabah:
2 yumurtadan peynirli omlet
2 dilim ekmek
ara: yok
Öğle: köfte+salata
2 dilim k.ekmek
ara: 1 latte kremasız şekersiz.
Akşam:
1 yk kısır
1 dilim elmalı turta
Su:2,5 litre
Spor:yok dışarıdaydım 10324 adım atmışım.
hemen eski düzenine dönüyorsun kahvaltılarına filan ok miGünaydın kızlar
Sabah
1 tane un kurabiyesi
Ara. 1 tane un kurabiyesi
Öğle. Biraz sucuklu yumurta
Bir dilim peynir
4zeytin
1dilim kepekli ekmek
Domates
Kızlar sabah indim otobüsten kahvaltı ve ara böyle olmak zorunda kaldı öğlede kahvaltı yaptım artık seminer vardı sabahtan
D:pastalıya annem, meyveye de ben yazıp bide üstüne iradenin fotosu yazınca
son aylarda tatlı isteği artıyor çocuk buyuyor malumcanım aslında 1 hafta 10 gündür iştahım öncekine göre daha da arttı sanki.birde ilk 6 ay tatlı yemeyen ben, şimdi çikolata istiyor canımşimdiye kadar iyi idare ettim. önümde 2-2.5 ayım kaldı inşallaahhh en en ennnn fazla 13-15 kilo ile hamileliği tamamlarım.
doyuyorum canımm. merak etme kendimi aç bırakmıyorum. mutfağa her gitiiğimde su içerken ağzıma ya hurma, ya kayısı ya yarım ceviz atıyorum.
geldimmmmmmmm@katre-i dem kaptaaaannnnnnn nerelerdesinnnn??????????
sonunda gidip okuyacagıjmBen de mezuniyet yazımı yazdım kızlar duyurulur
canım senin atlatabileceğin bir şey bence eski edaya göre atlatıyorsun bileGeçen Cuma kontrole doktora gitmiştim. Tıkanırcasına yeme bozukluğu var bende. Uzun zaman bunu kabullenmemiştim. Bu aslında kilo almamın birebir sebebi değil. Depresyon+ Anksiyeteden kaynaklı. Şimdi tedavi oluyorum ama bu bozukluk tamamen tedavi edilebilir mi ? Emin değilim. Şimdi internetten bakıyordum ilaç içtim tedavi oldum olarak bitecek bir durum değil bu tıkanırcasına yemek yeme olayı. Doktorum inişli çıkışlı dönemlerde ara sıra yine bunu yaşayabileceğimi söyledi. Asıl önemli olan bunu yaptıktan sonra başaramadım, yapamadım, mahvettim deyip salmamak dedi. Mükemmel olmak zorunda değilmişim. Aslında haklı ama işte kocaman bir ama var. Mükemmelliyetçi yanımı törpülüyorum uzun zamandır, yine de ömür boyunca savaşacağım bu yeme bozukluğuyla ve inanın moralim bozulmuştu. Az önce mezuniyet hikayelerini okuyunca tekrar başarabileceğime inandım. Hayat bu inişli deyip önüme bakacağım ve bende başaracağım inşallah. Keşke aç kapa düğmesi olsa şu olayın. Şimdi bana kızacaksınız ama dönüp dolaşıp aklım yine ameliyat /operasyona gidiyor. Bu yolu seçersem bir daha midemi büyütmemek için kendime daha kolay sahip çıkacağım. Fakat düşünüyorum şuan yine kendimi cezalandırdığım yada ödüllendirdiğim ruh halim olursa tıkanırcasına yersem, midem zaten genişlemeye aşırı müsait ve her şeyi alabilecek kapasitede olacak. Yaşadıklarım tekrar olacak korkusu sardı beni. İçimde garip bir hüzün, ayrıca neşeli bir güç var. 10 dk önce kendimi çok güçlü hissediyordum şuan çok kırılgan.
kremleri dene canım benim ciildim yağlı kırışıklık yok ama ilerde olacak illaki 30+ alıyım diyorum bendeGönlüm genç de yüzüm hafiften kırışmaya başladınapcam bilmiyorum 30 una gelince anlarsın beni :))))
Yağacak tatlım inşallah sadece biraz gayret gerekiyor. Bak ben iki çocuk bir de koca ile kilolarımı vermeyi başardım senin hiçbir engelin yok, yemeklerini kendine göre pişirip rahat rahat sporunu yaparsan istediğin kiloya ulaşırsın inş.
geldim geldim gerekli açıklamayı yazacagım
yok canım oraya foto atmak çok kolay ya buraya girdim tam beğeniyordum kuzey uyandı yedirdim derken işte bu saatkaptan şu sıralar instagram da takılıyor
bozdum evetBence kaptan şeker orucunu bozdu,hazır bozmuşken biraz kaçamak yapıp öyle gelecek. Yoksa bırakmaz burayı, bırakmaz di mi?
hımm sana et lazım sebze lazım kız sen bekar mı yaşıyorsun menüler hep karbonkızlar nabersiniz, bende bugunu tamamladım menü şöyle ;
sabah; 1 dilim kepek ekmeği, 1 kb kaşar, 5 zeytin
öğlen; 1 kase mercimek çorba, 1 tabak yağsız salata, 2 dilim kepek ekmeği
akşam; 1 tabak yağsız makarna, bolca lor peyniri, evde sebze yoktu üzgünüm
ara iki incir
3 lt su ve 1 saat pump it up yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?