Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sağol canimmmm :)))

Bence kaptan şeker orucunu bozdu, hazır bozmuşken biraz kaçamak yapıp öyle gelecek. Yoksa bırakmaz burayı, bırakmaz di mi?

Yaa ben de Elçin Sangu nun saç rengini çok beğeniyorum; daha yeni ombre yaptırdım biraz kullanayım da seneye de öyle boyatacam. Ergen gibi her gördüğüme heves ediyorum ben de :))))

Yaaa ben onun biraz daha farklısını istiyorum. Herkes yakışacağını söylüyor ama cesaret edemedim. Gözlerim yeşil beyaz/buğday tenliyim.

10takımdan =============gulhan_41 %3.16

gulhan_41 canım geçen hafta bireyselde 3. olmuşsun. Tebrik ediyorum...
teşekkür ederim. bu hafta da hedef yüksek. bakalım nolcak.
bu hafta tartıların fotosunu çekcez :)
benim tartı eski model ibreli o yuzden virgüllü belirtemiyorum en fazla bucuklu

3 ay sonra yakın akrabamın süneti var da kıyafet alabilirim istedigim kiloya inersem. inmezsem almıcam bana ceza olsun

acaba 76dan 58e kadar her hafta 1,5kg vermek mümkün olabilir mi yoksa fizik kurallarına aykırı mı :)

fizikçi değilim ama kimyacı olarak söyleyebilirim sanırım aykırı

düğüne kadar 3 ayda 58 olamasan bile kesin 65-63 olursun canım eminimve o kiloyla da istediğin kıyafeti rahatla bulup giyebilirsin

oo turta
hemen eski düzenine dönüyorsun kahvaltılarına filan ok mi
pastalıya annem, meyveye de ben yazıp bide üstüne iradenin fotosu yazınca
D:
son aylarda tatlı isteği artıyor çocuk buyuyor malum
@katre-i dem kaptaaaannnnnnn nerelerdesinnnn??????????
geldimmmmmmmm
Ben de mezuniyet yazımı yazdım kızlar duyurulur
sonunda gidip okuyacagıjm
canım senin atlatabileceğin bir şey bence eski edaya göre atlatıyorsun bile
kremleri dene canım benim ciildim yağlı kırışıklık yok ama ilerde olacak illaki 30+ alıyım diyorum bende
@katre-i dem kaptan tamam firardasın ama gel artık.

Bu arada 1 nisanda birşey yapacaktık biz
geldim geldim gerekli açıklamayı yazacagım
kaptan şu sıralar instagram da takılıyor
yok canım oraya foto atmak çok kolay ya buraya girdim tam beğeniyordum kuzey uyandı yedirdim derken işte bu saat
Ooo kaptannn @katre-i dem ceza vericez sana. Bizi bırakıyor musun yoksa bak ağlarım ben
henüz değil mayısta bırakcam
Bence kaptan şeker orucunu bozdu, hazır bozmuşken biraz kaçamak yapıp öyle gelecek. Yoksa bırakmaz burayı, bırakmaz di mi?
bozdum evet
ama kuru meyve yemeye karar verdim gün içinde çok başım dönüyor birde spor yapıyorum zararlı karbonhidraatlar zaten yok yararlılara arada izin verdim kendime

kızlar Güral Süzen kullanan var mı tavsiye eder misiniz bi kullanıcı yorumu alalım

kızlar nabersiniz, bende bugunu tamamladım menü şöyle ;
sabah; 1 dilim kepek ekmeği, 1 kb kaşar, 5 zeytin
öğlen; 1 kase mercimek çorba, 1 tabak yağsız salata, 2 dilim kepek ekmeği
akşam; 1 tabak yağsız makarna, bolca lor peyniri, evde sebze yoktu üzgünüm
ara iki incir

3 lt su ve 1 saat pump it up yapıcam

hımm sana et lazım sebze lazım kız sen bekar mı yaşıyorsun menüler hep karbon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…