- 16 Mart 2012
- 1.775
- 2.953
- 133
Bende terazi 24 Eylül tam başakla sınır :-Dne kadar çok ortak özelliğimiz var :)))
yaşasın terazi dengesizliği :) bende 19 ekim :)))
evet en güzel biziz , her halimizle çok iyiyiz :)))
Kalori olarak toplamda fazla tutmuyor canım. Sıkıntı yok. Arada olur böyle şeyler.Dünkü menüm;
Kahvalti: 2 haslanmis yumurta, domates, salata, 10-11 zeytin, 1 KK peynir, 2 dilim ekmek, 1 bardak sut, yarim dilimde nutellali ekmek
Ara: 2 ceviz
Öğlen: 1 tabak nohut ve 1 kase evde
mayalagim yoğurt
Aksam: 1 tabak çorba, 300-350 gr hamsi tava ve bol salata
Ara: cay ve 4-5 tane küçük hosbes
Su: 2 lt olmustur
Kalori olarak toplamda fazla tutmuyor canım. Sıkıntı yok. Arada olur böyle şeyler.
Canim çikolata isteyince nutella yedim. Evde bitter kalmamis. Akşamda eşime bitter çikolata aldirdim daha saglikli diye. 2 karesi beni 2 gün idare ediyor :))
aa bende ikizler burcuyum, ne zaman doğdun senAyy ne guzel sohbeti kacirmisim yaa
Ben de ikizler burcuyum, her burc guzel, hepimiz cok guzelizzzz
Ben de hic sevmezdim kendimi, hic begenmezdim. Esim beni sevdikce, begendikce ben de kendimi sevmeye basladimsimdi hala oluyor kendimi begenmedigim zamanlar ama o kadari da dogaldir herhalde
Bir insan önce kendini sevmeli. Geç oldu ama öğrendim bunu.
Benim çok ukala olduğumu söylüyor dışarıdan görenler halbuki öyle değildim hiç şimdilerde olabilirim tabi
Valla ben hepsini 2500 liraya aldım taksitle. İstediğim yemek takımının kendisi normalde 1800 falandı. Komple set olarak pahalı bile olsa gözüm kapalı aldım.
Kendi burcumu seviyorum her ne kadar insanlar sevmesedeEn iyi anlaştığım, sohbetini sevdiğim insanlar hep oğlak burcu. Boğa ve koçta iyi oluyor. Kendim gibi birileriyle çekişme yaşıyorum genelde
Bizim buluşmamız lazım yaaa.
masalimsii bir gün gidelim kocaeliye, başka bir günde @kimyager1508i ziyaret edelim. Onlar gelemiyor biz gidelim.
Biz tabii ki güzeliz. Harikayız.
Bende terazi 24 Eylül tam başakla sınır :-D
benimkilerde korkmaz alalım o zaman hoş kardeşim senin kadar yemek zaten pisirmezİyi çıkar canım Bernardo güzel marka, ben evlenirken çok pahalıydı alamamıştım onuGüral da fena değil 6 senedir hergün kullanıyorum bana mısın demiyo garibim:)))
Ben başakla terazinin arasında biyerdeyim ikisinden de almışım biraz. Bazen çok titiz ve kuralcı oluyorum, bazen de aşırı dengesiz bir ruh haline bürünüyorum.
Benim de çoğu kişi mavi sanıyor, özellikle dışarda masmavi oluyo karanlıkta yeşile dönüyo:)))
Bu günü kendimizi beğenme ve sevme günü ilan edelim. "Biz çok güzeliz, çok bakımlıyız, çok havalıyız" gibi sözlerle kendimizi şımartalım
Günaydın
birincisi daha çok gaza gelelim kaptanKızlar +400um tabi goturdum hafta sonu +800du 400 u attım kalan 400ude atıp en kötü sabit olmalıyım bu hafta tartıda 72.9 uhayal etmiştim olmayınca cozuttum işte bi daha hayal etmek yok bi hafta boşa gidecek
45dk yurudum bantta kasların pıtır pıtır atıyorşimdi KK eşliğinde kahve soda keyfi
Bende iyi anlaşıyorum ama arada dengesizliğimiz olmasa :-Dbaşak erkekleri benden uzak dursun , bayanlarıyla bi sorunum yok
tatlım kocaeli benim yasaklı şeklim, malum insandan ve yaşadıklarımdan ötürü :/
terazi burcu candır yaben kendi burcumdaki kişilerle iyi anlaşırım
sade türk kahvesi + soda tok tutuyor canimbirincisi daha çok gaza gelelim kaptanikincisi kahve-soda nasıl bişey
Afiyet olsunKızlar +400um tabi goturdum hafta sonu +800du 400 u attım kalan 400ude atıp en kötü sabit olmalıyım bu hafta tartıda 72.9 uhayal etmiştim olmayınca cozuttum işte bi daha hayal etmek yok bi hafta boşa gidecek
45dk yurudum bantta kasların pıtır pıtır atıyorşimdi KK eşliğinde kahve soda keyfi
Hiç ikisini beraber denememiştimsade türk kahvesi + soda tok tutuyor canim
etine devam et gider iki uç günün artisiAfiyet olsun
Bende hafta sonu cozuttum hiç tartılmadım ne kadar fazla var Die moralim bozulmasın dedim :-(
sade türk kahvesi + soda tok tutuyor canim
Tamam kaptan elimden geldiğince sıkayım bu haftaetine devam et gider iki uç günün artisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?