Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bence mümkün canım çevremde var öyle imrendirici örnekler :)

günaydın kızlar.

reglim gecikti yine 4. günündeiym ve ödem topladığımı hisseder gibiyim, çok gıcık oluyorum çok. Bende bu şans varken sanırım tatilde de yine tam tatilin başladığı güne denk gelecek ve yine hap kullanmak zorunda kalcam gibi , neyse aylar öncesinden kendimi kasmayayım.

ve sanırım artık benim vücut spreylerine ve parfümlere alerjim var. An itibariyle 15 defa hapşurdum

sabah sabah geldiler bana

bugün sabah çok hızlı ve kötü başladı.

1,5 dilim küt böreği ve 2 tane pişmaniye yedim. gün içinde dikkat etmem lazım. regli olmadan önce hep iştahım açılıyor gecikince kaçamak yapmış oldum

bu arada pazar ve pazartesi akşamları da maydanoz kürü yaptım. Annemle anneannem wc problemi yaşıyorlar onlarada yapıyorum severek içiyorlar

KBB ye gidip artık detaylı araştırma yaptırmam gerekiyor alerji için. Hala çok kötü öksürüyorum. Nefes problemi devam ama daha iyiyim :) Sende ufaklıklarda iyidir inşallah iyileştiler mi?
günaydın kızlar

Günaydın canım :)

Aaaa benim gibi yeme de birşey olmaz.

hem yediklerimden, hemde regli olamadığımdan şuan patlıcakmış gibi hissediyorum kendimi.

tamam canım bi ara iki kişiden fazla gelen olmuştu sanki sonra bir kişiden başka yazan olmadı bende çok eski olmadıgımdan daha yeni yeni kavrıyorum gruptakileri :)

Gruplara gelen 10 kişiden 1 veya 2 si kalıyor.

Herkese gunaydiiin,
Sade kahvemi ictim, azicik uykum acildi..
Masam da evrak yigini var ama gel gor ki canim hiiiic calismak istemiyor..
Uykum vaaar

Al benden de o kadar Şu aralar beni kovsalar diye bekliyorum.

Gruplara gelen 10 kişiden 1 veya 2 si kalıyor.

Al benden de o kadar Şu aralar beni kovsalar diye bekliyorum.

yok kiiiz, kamudayim ben, kovmazlar herhalde
Azicik canlandim, islere giristim, birazdan da 2. Kahvemi icersem, hepten cosarim
Ya hakikaten eskiden sayfalari okumaya yetisemezdim, simdi cok sessiz grup..
@The Queen kaptanim, ben izne ayrilma kilimu da, hedef kilomu da bulsmiyorum. Eski msjlari okumaktan icim sisti
Eee bu kadar uzunsuredir grupta olup, hedef kiloya birturlu ulasamayinca, boyle oluyir

Buldum bile.
Kaç kilosun bakayım şimdi?

***10. TAKIM 456. ETAP*** BEŞİNCİSİ

sosyoloji12( 67.8// /%)bildirimsiz izne ayrildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…