- 22 Aralık 2012
- 2.144
- 3.655
- 83
M
Ayyy ben de market utunlerine hic alsmasn istyrm ama mumkun olcagnida pek sanmiyrm ama tutabldgm kadar uzak tutmaya calscm ins:)
Hosgeldinnnn ozlemisimmmm aklima taze fasulye soktn bak :)
Ayyy hayalimmm:))acaba sezeryanla mumkunmi ki tam dikis yerinin ustunde sarkan ve sanki hala uyusuk olan bi bolum var
Canim benim afiyet olsin bole durumlar olblyo bende yasadim..ve sen bu durumn psikolojik oldgnn farkndasn yanls oldgnu da kabul edysn en onmli asama farkndalik ve kabullnme zaten yoksa iradene doyecek laf yokki sende biliysn kaptnlga gelnce herkes kendnden sormlu sen elnden geleni yaptn en guzel sekilde bence:)
Csnm diyete cok cok uygun olamams ama aksami hafif atltrsan dengeleyeblrsn ins:)
Kızlar napıyosunuz, kimseden ses seda yok herkes iyidir inşallah. @The Queen nasılsın?
Ben de menü yazayım demiştim ama takımda bir matem havası olunca yazmaktan vazgeçtim
Yarın görüşürüz iyi geceler arkadaşlar...
günaydın kızlar
günaydın kızlar.
reglim gecikti yine 4. günündeiym ve ödem topladığımı hisseder gibiyim, çok gıcık oluyorum çok. Bende bu şans varken sanırım tatilde de yine tam tatilin başladığı güne denk gelecek ve yine hap kullanmak zorunda kalcam gibi , neyse aylar öncesinden kendimi kasmayayım.
ve sanırım artık benim vücut spreylerine ve parfümlere alerjim var. An itibariyle 15 defa hapşurdum
sabah sabah geldiler bana
günaydın kızlar :)
deneme sürecindeki üyelerimiz neredeler çok sesizleştik :/
tamam canım bi ara iki kişiden fazla gelen olmuştu sanki sonra bir kişiden başka yazan olmadı bende çok eski olmadıgımdan daha yeni yeni kavrıyorum gruptakileri :)Günaydın canım. shezofren takıma gelmiyor vazgeçti sanırım:) BDVde gayet aktif.
KBB ye gidip artık detaylı araştırma yaptırmam gerekiyor alerji için. Hala çok kötü öksürüyorum. Nefes problemi devam ama daha iyiyim :) Sende ufaklıklarda iyidir inşallah iyileştiler mi?
Günaydın canım :)
Aaaa benim gibi yeme de birşey olmaz.
tamam canım bi ara iki kişiden fazla gelen olmuştu sanki sonra bir kişiden başka yazan olmadı bende çok eski olmadıgımdan daha yeni yeni kavrıyorum gruptakileri :)
Herkese gunaydiiin,
Sade kahvemi ictim, azicik uykum acildi..
Masam da evrak yigini var ama gel gor ki canim hiiiic calismak istemiyor..
Uykum vaaar
artık sözünde duran insan bulmak o kadar zor kiGruplara gelen 10 kişiden 1 veya 2 si kalıyor.
Al benden de o kadarŞu aralar beni kovsalar diye bekliyorum.
Gruplara gelen 10 kişiden 1 veya 2 si kalıyor.
Al benden de o kadarŞu aralar beni kovsalar diye bekliyorum.
Buldum bile.yok kiiiz, kamudayim ben, kovmazlar herhalde
Azicik canlandim, islere giristim, birazdan da 2. Kahvemi icersem, hepten cosarim
Ya hakikaten eskiden sayfalari okumaya yetisemezdim, simdi cok sessiz grup..
@The Queen kaptanim, ben izne ayrilma kilimu da, hedef kilomu da bulsmiyorum. Eski msjlari okumaktan icim sisti
Eee bu kadar uzunsuredir grupta olup, hedef kiloya birturlu ulasamayinca, boyle oluyir
Ouuuv suprsiiin.Buldum bile.
Kaç kilosun bakayım şimdi?
***10. TAKIM 456. ETAP*** BEŞİNCİSİ
sosyoloji12( 67.8// /%)bildirimsiz izne ayrildi
Ouuuv suprsiiin.anaaam 67,8 ile mi izne ayrilmisim? 69 lari da gordum ben iznin ilk haftalarinda
Amaaa simdi 66,5 civariyim, cumaya tartilicam
yarışıyomuyuzGunaydin kızlar gün pek karanlık ama vazgeçmek yok oğlumu uyutup koşu bandına sarılacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?