- 9 Kasım 2015
- 1.106
- 2.294
- 83
- 40
Hadi bakalım; erisin göbüşler popilerYeni gelen tum arkadaslar hos gelmisleeeer
Nihayet bahar geldi, tabi pacalarim iyice tutustukalin kazaklarin altina sakladigim dot ve dobusum, tiril tiril gomleklerden firlamaya basladi
Tam gaz costum, gidecek bu yaglar...
Hadiiii, canlanalim artik..
Öncelikli olarak kilo vermeye kesin kararlı mısın, eski bedenine dönmeyi kesin istiyor musun ona karar vermelisin; hedefini iyi belirleyip bir an önce başlaman lazım. Bak ben de iki çocuk doğurdum ve birsürü sorumluluğum var ama yine de kendime hergün yemeğimi yapıyorum diyetimi mümkün olduğunca aksatmıyorum. Eğer istersen yaparsınarkadaşlar hafta sonu hastaydım ve ayrıca evde internet olmadığı için hiç mesaj yazamadım.hiç bişey yapamadım ve dikkat de edemedim.misafirlerimde vardı kek börek yaptım bende onlara uydum yedim.
bana kızın isterseniz valla bişey demem
ben napıcam bilmiyorum arkadaşlar ya
sabah tartındım 65.200 çıktım.ben heralde kilo veremem gibi geliyor bana
bu bel çevrem için napıcam ya
Niye öyle düşünüyorsun herkes kendinden sorumlu, bak vermek isteyen veriyo istemeyen de biraz takılıp gidiyo; kimsenin derdi seni yıpratmasın motivasyonunu kaybetme. Kaptan oldun diye mükemmel olmak zorunda hissetme kendini, yediysen yedin nolmuş, bugün yeni bir başlangıç yap kendine. Uzun soluklu bir sürece girdin, arada iştah patlaması yaşaman çok normal, hemen bırakma nolurSelam kızlar,
Hafta sonu hiç iyi geçmedi. Cumartesi günü yeme krizine girdim. Yediklerimi hiç saymıyorum bile.Takım sorumluluğu bana ağır geldi. Duraklama dönemine girdim zaten.Kendi veremediğim kilo kadar takım sorumluluğundan dolayı sizlerin veremediği/ aldığı kilo da beni strese sokuyor. Bu sorumluluk şu aşamada benim için ağır geldi. Yapabilirim sanmıştım ama yapamıyorum. Şuan moral olarak çok kötüyüm. Toparlanmaya ihtiyacım var. Takım içersinde kaptanlık yapmak isteyen bu sorumluluğu taşıyacak birinin çıkacağını pek sanmıyorum. Ex kaptan yoğun. Esrasi düğün vs zaten beklentim yok zaten bu ara herkes koptu. Diğer takımlardan kaptan olmak için gelmek isteyen olursa kabul edeceğim.
Lütfen sizlerde toparlananın.
Hadi bakalım; erisin göbüşler popiler
Öncelikli olarak kilo vermeye kesin kararlı mısın, eski bedenine dönmeyi kesin istiyor musun ona karar vermelisin; hedefini iyi belirleyip bir an önce başlaman lazım. Bak ben de iki çocuk doğurdum ve birsürü sorumluluğum var ama yine de kendime hergün yemeğimi yapıyorum diyetimi mümkün olduğunca aksatmıyorum. Eğer istersen yaparsın
Niye öyle düşünüyorsun herkes kendinden sorumlu, bak vermek isteyen veriyo istemeyen de biraz takılıp gidiyo; kimsenin derdi seni yıpratmasın motivasyonunu kaybetme. Kaptan oldun diye mükemmel olmak zorunda hissetme kendini, yediysen yedin nolmuş, bugün yeni bir başlangıç yap kendine. Uzun soluklu bir sürece girdin, arada iştah patlaması yaşaman çok normal, hemen bırakma nolur
Canlarım benim durumum farklı. Psikolojik olarak tedavi görüyorum zaten. Evlilik nişan vs durumları beni çok etkiliyor. 1 aydır sağlığım çok kötü. Hafta sonu yataktan çıkamadım. Üstüne ailevi evlilk mevzularıyla alakalı problemlerim var. cuma günü ailemle kavgamdan sonra cumartesi günü aşağıdakilerin hepsini yedim. Yani psikolojik. Tedavi etmeye çalıştığımız mükemmelliyetçilik durumum var. 3 haftadır güzel menülerime rağmen kilo veremiyorum duraklamaya geçtim. Son iki haftadır sonuncuyuz. Sorumluluğun bende olması ben kendim kilo veremiyormuşum gibi beni demoralize ediyor. Yapabilirim sanmıştım ama yapamıyorum. Dün bir mağazaya gittim. Kıyafet almak için. Beğendiğim hiç bir şeyin bedeni yok. Öyle moralim bozulduki alışverişten vazgeçip eve geldim. Ciddi anlamda kendime faydam yok şuan takıma hiç yok aksine beni strese sokuyor.
Benim gibi yeme krizi yaşadınız mı hayatınızda bilmiyorum ama size görselleriyle paylaşıyorum. Neden yapamayacağımı psikolojik olarak iyi olmaya ne kadar ihtiyacım olduğunu nasıl anlatabilirim bilmiyorum.
10 lu halley paketi x 2 paket
lokmanlık paket olanlardan eticin x 2 paket
peynirli cubuk kraker. 1 paket
lokmanlık paket olanlardan benimo x 2 paket
büyük çokoprens paketi 10lunun hepsi
Ben cumartesi günleri bunların hepsi yedim.
Birer paketini tek oturuşta yedim. Bunları yerken tokluk hissi gelmedi bile. 3 haftadır kilo veremiyor olmam ve diğer şeyler sonuc bu oldu. Hergünüm bu şekilde geçmesin diye savaş vererek geçiyor. Normal bir insan bunların hepsini yer ya şeker komasına girer ya kusar. Lütfen beni anlayın.
Don donHerkese gunaydiiiiiin
Anlasildi, bu is boyle olmayacak, bir izne ayrildim, anaaaam grupta ses seda yok
Ben doneyim en iyisi
Olmaz tam gaz devam ediyorumBeni ye beni ye :)))))
Ahh genclik ahhhh... Gez toz, hakettin sen bunu. Kiz bu yastan sonra gobek acmam zaten, icime cekmek zorunda kalmayayim, yeter bana
aynen süper uygulaKizlaaaar, nerdesiniiiiz..
Cok aciktim yaa, oglen ne yesem derdine dustum, izgara yersem guzel olur, aksam da zeytinyagli taze fasulye ve cacik var..
@The Queen senin bu duruma dusmeni istemezdim yani stresin bu denli tetikledigini bilmiyordum
Çoğu kişi yeni kural bilmiyor derya ve seçil var deryaninda bebeği olacak seçil işyerinde cumalari musait olmayabilir şöyle yapalım derya uygunsa devir alsın ben tatilden dönünce deryaninda dogumu yaklaşır ben tekrar alırım takımı uyar mı derya zaten sen ve seçilde varsiniz
Canım benim; durumunu çok iyi anlıyorum gerçekten, evlilik döneminde benim de ailemle problemlerim olmuştu, seninki kadar şiddetli yaşamdım ama psikolojik sorunlarla 58 kilodan 65 e çıkmıştım ve o kiloyla evlendim:) Şu an için senin sağlığından önemli bişey yok unutma, kendini sorumlu hissetme sakın, mevsim geçişi, havalar ısındı diye takım biraz durgun bu senin suçun değil. İnşallah evlilik mevzun tatlıya bağlanır, aileni ikna etmeyi başarırsın. Haftasonu yediklerini unut, olmamış say ve diyeti bırakma lütfen.,,Liste hazırlamak falan sorun değil onları yaparım. Direkt sorumlu olarak insanları idare etmek vs sorumluluk hissinden kaynaklanıyor. Yapabileceğimi düşündüm ama hiç bu kadar dibe vurmadım. Sadece takımla alakalı değil. Dediğim gibi evdeki durumlar bu aralar beni geriyor. Ben her şekilde cuma listelerini vs hazırlarım o konularda sıkıntı yok
Edit: Sıkıntım cuma günü o sonuçlar çıktığında iyi kötü durumun beni kişisel olarak fazla etkilemesi.
Canım benim; durumunu çok iyi anlıyorum gerçekten, evlilik döneminde benim de ailemle problemlerim olmuştu, seninki kadar şiddetli yaşamdım ama psikolojik sorunlarla 58 kilodan 65 e çıkmıştım ve o kiloyla evlendim:) Şu an için senin sağlığından önemli bişey yok unutma, kendini sorumlu hissetme sakın, mevsim geçişi, havalar ısındı diye takım biraz durgun bu senin suçun değil. İnşallah evlilik mevzun tatlıya bağlanır, aileni ikna etmeyi başarırsın. Haftasonu yediklerini unut, olmamış say ve diyeti bırakma lütfen.,,
biliyorum çok veriyor birilerinin kilo almasi kaçamak yapması kendin yapmissin gibi oluyor ok o haldeListe hazırlamak falan sorun değil onları yaparım. Direkt sorumlu olarak insanları idare etmek vs sorumluluk hissinden kaynaklanıyor. Yapabileceğimi düşündüm ama hiç bu kadar dibe vurmadım. Sadece takımla alakalı değil. Dediğim gibi evdeki durumlar bu aralar beni geriyor. Ben her şekilde cuma listelerini vs hazırlarım o konularda sıkıntı yok
Edit: Sıkıntım cuma günü o sonuçlar çıktığında iyi kötü durumun beni kişisel olarak fazla etkilemesi.
biliyorum çok veriyor birilerinin kilo almasi kaçamak yapması kendin yapmissin gibi oluyor ok o halde
Ben işin fırça kısmını aliyim senden sende benom tatil bitene kadar liste kısmını hallet
Daha iyi olmana sevindim. Hayatımızda herşey mükemmel olmuyor maalesef ama olduğu gibi kabul edip Mutlu olmak elimizde, yoksa hep mükemmeli aramakla ömrümüz geçip gider....Bugünde olan oldu artık yarından itibaren. Psikoloğa gittim ağladım ağladım geldim biraz iyi geldi.
Ayyy ben de market utunlerine hic alsmasn istyrm ama mumkun olcagnida pek sanmiyrm ama tutabldgm kadar uzak tutmaya calscm ins:)Hayiiiir, cis onlar, ee , piiss
Kizimi da boyle kandiriyorum
Hosgeldinnnn ozlemisimmmm aklima taze fasulye soktn bak :)Kizlaaaar, nerdesiniiiiz..
Cok aciktim yaa, oglen ne yesem derdine dustum, izgara yersem guzel olur, aksam da zeytinyagli taze fasulye ve cacik var..
Ayyy hayalimmm:))acaba sezeryanla mumkunmi ki tam dikis yerinin ustunde sarkan ve sanki hala uyusuk olan bi bolum varaynen canım dümdüz bi göbek hiç dışarı sarkmayan :) artık olmalı bu
ızgara ye ama 1,5 porsiyon değil
Canim benim afiyet olsin bole durumlar olblyo bende yasadim..ve sen bu durumn psikolojik oldgnn farkndasn yanls oldgnu da kabul edysn en onmli asama farkndalik ve kabullnme zaten yoksa iradene doyecek laf yokki sende biliysn kaptnlga gelnce herkes kendnden sormlu sen elnden geleni yaptn en guzel sekilde bence:)Canlarım benim durumum farklı. Psikolojik olarak tedavi görüyorum zaten. Evlilik nişan vs durumları beni çok etkiliyor. 1 aydır sağlığım çok kötü. Hafta sonu yataktan çıkamadım. Üstüne ailevi evlilk mevzularıyla alakalı problemlerim var. cuma günü ailemle kavgamdan sonra cumartesi günü aşağıdakilerin hepsini yedim. Yani psikolojik. Tedavi etmeye çalıştığımız mükemmelliyetçilik durumum var. 3 haftadır güzel menülerime rağmen kilo veremiyorum duraklamaya geçtim. Son iki haftadır sonuncuyuz. Sorumluluğun bende olması ben kendim kilo veremiyormuşum gibi beni demoralize ediyor. Yapabilirim sanmıştım ama yapamıyorum. Dün bir mağazaya gittim. Kıyafet almak için. Beğendiğim hiç bir şeyin bedeni yok. Öyle moralim bozulduki alışverişten vazgeçip eve geldim. Ciddi anlamda kendime faydam yok şuan takıma hiç yok aksine beni strese sokuyor.
Benim gibi yeme krizi yaşadınız mı hayatınızda bilmiyorum ama size görselleriyle paylaşıyorum. Neden yapamayacağımı psikolojik olarak iyi olmaya ne kadar ihtiyacım olduğunu nasıl anlatabilirim bilmiyorum.
10 lu halley paketi x 2 paket
lokmanlık paket olanlardan eticin x 2 paket
peynirli cubuk kraker. 1 paket
lokmanlık paket olanlardan benimo x 2 paket
büyük çokoprens paketi 10lunun hepsi
Ben cumartesi günleri bunların hepsi yedim.
Birer paketini tek oturuşta yedim. Bunları yerken tokluk hissi gelmedi bile. 3 haftadır kilo veremiyor olmam ve diğer şeyler sonuc bu oldu. Hergünüm bu şekilde geçmesin diye savaş vererek geçiyor. Normal bir insan bunların hepsini yer ya şeker komasına girer ya kusar. Lütfen beni anlayın.
Csnm diyete cok cok uygun olamams ama aksami hafif atltrsan dengeleyeblrsn ins:)bugün ne yedim onları yazayım
sabah: 2 tane peynirli ıspanaklı börek
ş.siz çay
2 saat sonra kuru erik
öğlen yemekte ise: etli bamya, mengen pilavı cevizli ve mantarlı ama 2 yemek kaşığı yedim pilavdan ve yoğurt yedim.
ekmek yemedim sabah börek yedim diye.
2 saat sonra ise: 2 tane susamlı çubuk kraker yedim
akşama ise haşlama et ve yayla çorbası yaparım.
ara: 1 meyvesabah: 2 grissini+2 yk yoğurt
ara : elma
öğle : peynirli sandiviç + ayran
Çok güzel :))Menum
Sabah
1 haslnms yumurta
Az peynir
3 zeytin
2 domates
Ceyregin yarisi simit
Ara
2ceviz
Ogle
Korili tavuk
4 yk pilav
Salata
Ara
1 buyuk armut
Aksam
Semiz otu
Bol salata
Aralar
Bikac erik
Ara
Bol sutlu kahve
Su
2.5,lt civari
Spor
Yaklsk 3 km yuruyus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?