Günaydın ne bu sessizlik bak hepinizi yerim zaten kısacık tatilde dünyayı yedim sizidevtlyerim tam olur aaa
Yeni gelen tum arkadaslar hos gelmisleeeer
Nihayet bahar geldi, tabi pacalarim iyice tutustukalin kazaklarin altina sakladigim dot ve dobusum, tiril tiril gomleklerden firlamaya basladi
Tam gaz costum, gidecek bu yaglar...
Hadiiii, canlanalim artik..
hey millet nabiyonuzz
valla bende çalışıyom ama aklıma çiko düştü offişyerinde kahvemi içiyorum tatlım sen napıyorsun?
Hayiiiir, cis onlar, ee , piissvalla bende çalışıyom ama aklıma çiko düştü offAllahtan alacak yer yok
valla bende çalışıyom ama aklıma çiko düştü offAllahtan alacak yer yok
Ahh genclik ahhhh... Gez toz, hakettin sen bunu. Kiz bu yastan sonra gobek acmam zaten, icime cekmek zorunda kalmayayim, yeter banacoş coş hadi bakalım :)
ben mesela haftasonu adaya gittim göbüşüm açık gömlekle fink attım, sen yersen kilo kilo balıkları saklamak zorunda kalırsın :)
gazlayayım seni biraz :)))
Vallahi cozum basit, kek borek yemiycezarkadaşlar hafta sonu hastaydım ve ayrıca evde internet olmadığı için hiç mesaj yazamadım.hiç bişey yapamadım ve dikkat de edemedim.misafirlerimde vardı kek börek yaptım bende onlara uydum yedim.
bana kızın isterseniz valla bişey demem
ben napıcam bilmiyorum arkadaşlar ya
sabah tartındım 65.200 çıktım.ben heralde kilo veremem gibi geliyor bana
bu bel çevrem için napıcam ya
Ahh genclik ahhhh... Gez toz, hakettin sen bunu. Kiz bu yastan sonra gobek acmam zaten, icime cekmek zorunda kalmayayim, yeter bana
Kizlaaaar, nerdesiniiiiz..
Cok aciktim yaa, oglen ne yesem derdine dustum, izgara yersem guzel olur, aksam da zeytinyagli taze fasulye ve cacik var..
Teşekkürler. Sanada iyi haftalarselammmmmm 14.takimdan moon bennn iyi haftalar kizlarr bol -ler
niye strese giriyosunki, herkes kendinden sorumludur, pes etme bence gayet iyi gidiyodunSelam kızlar,
Hafta sonu hiç iyi geçmedi. Cumartesi günü yeme krizine girdim. Yediklerimi hiç saymıyorum bile.Takım sorumluluğu bana ağır geldi. Duraklama dönemine girdim zaten.Kendi veremediğim kilo kadar takım sorumluluğundan dolayı sizlerin veremediği/ aldığı kilo da beni strese sokuyor. Bu sorumluluk şu aşamada benim için ağır geldi. Yapabilirim sanmıştım ama yapamıyorum. Şuan moral olarak çok kötüyüm. Toparlanmaya ihtiyacım var. Takım içersinde kaptanlık yapmak isteyen bu sorumluluğu taşıyacak birinin çıkacağını pek sanmıyorum. Ex kaptan yoğun. Esrasi düğün vs zaten beklentim yok zaten bu ara herkes koptu. Diğer takımlardan kaptan olmak için gelmek isteyen olursa kabul edeceğim.
Lütfen sizlerde toparlananın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?