Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Özellikle akşam yemeği ne kadar az yersek o kadar güzel zayiflariz inşallah

çok az yemek yerine doyurucu değeri daha yüksek , az kalorili yemekler yemek daha sağlıklı canım :) az yersek sonrasında bi patlama yaşanıyor çünkü. o yüzden menüye salata ve yoğurt eklemek çok daha ideal, domateslerde mis gibi kokuyorlar zaten :)

Sporun önemi işte canım sıkılaştırıyor daha ince gösteriyor ama eriniyoruz yapmaya :)

ben spor yapmaya erindiğim zaman kendimi dışarı atıyorum mis gibi havada yürüyorum, yürüdükçe biraz daha yürüyeyim diyip minimumda 30-45 dk arası yürüyorum, eve gelince de 10 dakika egzersiz yapıyorum. ve inanılmaz faydası oluyor . doğru hareketlerle sadece 10 dk bile egzersizin inanılmaz faydası var

Rabbim nice yollar nasip etsin insaallaahh sevgi dolu, mutlu, huzurlu, saglikli :)) canim Dr sadece smear testi mi aldi? Hormon testi yapmadi mi? Gerçi hormon testleri reglinin 2. Veya 3. Günü yapiliyor.

yarın aç karnı kan testi istedi şimdilik bu kadar, ultrasonda da bak bunlar yumurtalıkların gayet güzel ve açık dedi, sonuçtan sonra artık net cevap verir inşallah, bende problem yoksa eşime bakarız, 7 sene evvel bekarken adetim çok az geliyor diye doktora gitmiştim, bana o zamanlar yumurtalıklarında tembellik var evlenipte çocuk sahibi olma istediğin olmadığı sürece hızlandırmanın bir manası yok dedi, bakalım belki folik asit le hızlanır belli mi olur

bu arada kahvaltıda 2 küçük dilim börek yedim ,( hastaneye oradan da işe geldiğim için bir şey hazırlayamadım ) onun acısını spor yaparak çıkarıcam gün içinde ,

Rabbim nice yollar nasip etsin insaallaahh sevgi dolu, mutlu, huzurlu, saglikli :)) canim Dr sadece smear testi mi aldi? Hormon testi yapmadi mi? Gerçi hormon testleri reglinin 2. Veya 3. Günü yapiliyor.

Katılıyorum sana önceden acayip erinirdim ama şuaralar dikkat ediyorum spor yapmaya

aynen bu yıl domatesler muhteşem her fırsatta salata yiyorum, havalarda güzel, her akşam yürümek o kadar iyi geliyorki, ben yürürken çok özgür hissediyorum kendimi

evet kesinlikle bnde yürüyüşü seviyorum havalar düzeldi artık koşu bandında bırakıp dışarı kacıyorum

öğlen iş yerinde olan yemeği söyliyim
yoğurtlu ıspanak
1 dilim su böreği
tarhana çorbası
komposto içim gitmiyor değil yani bu menüyümü yesem yoksa
kısır ve salata ikilisinimi yesem.

bende dünkü menümü yazayım

kahvaltı; 4 kaşık menemen, 2 dilim ekmek, 1 kk kaşar peyniri, 9 zeytin, domates salataşekersiz ak süt, 7-8 dal roka

ara; 1 bardak süte 1 tk nescafe, yarım ay çöreği

ara; 2 ceviz, 2 badem,

ara; 1 adet lokum,

akşam; 1 kase yayla çorba, fırında 1 tavuk baget ve 4 dilim patates, 4 kaşık peynirli cevizli makarna, salata

Ara; sekersiz cay, 3 tane hurma, yarim avuc antep fistigi.

Su, 2-2.5 lt limonlu su

Ayyy dun ne cok yemisim oyle

yoğurtlu ıspanak
1 dilim su böreği
tarhana çorbası

Ispanak, kısır, salata. varsa çorba ve yoğurt.

Canim ben olsam az çorba, ispanak yemeği ve salata yerdim. Belki salataya 1-2 kasik kisir katardim. Yarin tarti günü bugünü hafif atlatalim.
yoğurtlu ıspanak
1 dilim su böreği
tarhana çorbası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…