- 22 Aralık 2012
- 2.144
- 3.655
- 83
hayırlısıyla olsun inşallah kardeşimm :)
Allah hayırlısıyla önce haberini sonrada kucağına almayı nasip eder inşallah tatlım.
Sporun önemi işte canım sıkılaştırıyor daha ince gösteriyor ama eriniyoruz yapmaya :)anladım canım blki egzersiz yapmadığım için olabilir ama benimde ideal kiloya 3 kaldı 3 kilo verince bende fit olacağımı düşünmüyorum
Özellikle akşam yemeği ne kadar az yersek o kadar güzel zayiflariz inşallah
Sporun önemi işte canım sıkılaştırıyor daha ince gösteriyor ama eriniyoruz yapmaya :)
Merhaba kızlar, dün yazdığım arkadaşlar hatırlar belki. Bugün doktora gittim. Gebe kalmak için. Bugün 3. Yilimiz evleneli yaklaşık 1 yıldır korunmuyor duk . simır testi sonucunu 15 gün sonra alicam. O zaman. Net cevap vericek. Folik asit ilacı yazdı ona baslicam. Hadi hayırlısı bakalım. Hakkımda hayırlısı ise inşallah bir evlat sahibi nasip olsun. Gorusmek üzere. Yarım saat sonra isyerime gidicem kahvaltı yapicam.
Rabbim nice yollar nasip etsin insaallaahh sevgi dolu, mutlu, huzurlu, saglikli :)) canim Dr sadece smear testi mi aldi? Hormon testi yapmadi mi? Gerçi hormon testleri reglinin 2. Veya 3. Günü yapiliyor.
Katılıyorum sana önceden acayip erinirdim ama şuaralar dikkat ediyorum spor yapmayaben spor yapmaya erindiğim zaman kendimi dışarı atıyorum mis gibi havada yürüyorum, yürüdükçe biraz daha yürüyeyim diyip minimumda 30-45 dk arası yürüyorum, eve gelince de 10 dakika egzersiz yapıyorum. ve inanılmaz faydası oluyor . doğru hareketlerle sadece 10 dk bile egzersizin inanılmaz faydası var
öyle olauyor malesef bende yürüyüş yapıyorum düzenliSporun önemi işte canım sıkılaştırıyor daha ince gösteriyor ama eriniyoruz yapmaya :)
ben spor yapmaya erindiğim zaman kendimi dışarı atıyorum mis gibi havada yürüyorum, yürüdükçe biraz daha yürüyeyim diyip minimumda 30-45 dk arası yürüyorum, eve gelince de 10 dakika egzersiz yapıyorum. ve inanılmaz faydası oluyor . doğru hareketlerle sadece 10 dk bile egzersizin inanılmaz faydası var
aynen bu yıl domatesler muhteşem her fırsatta salata yiyorum, havalarda güzel, her akşam yürümek o kadar iyi geliyorki, ben yürürken çok özgür hissediyorum kendimi
öğlen iş yerinde olan yemeği söyliyim
yoğurtlu ıspanak
1 dilim su böreği
tarhana çorbası
komposto içim gitmiyor değil yani bu menüyümü yesem yoksa
kısır ve salata ikilisinimi yesem.
öğlen iş yerinde olan yemeği söyliyim
yoğurtlu ıspanak
1 dilim su böreği
tarhana çorbası
Ispanak çorba kompostodan bi iki kaşık salataöğlen iş yerinde olan yemeği söyliyim
yoğurtlu ıspanak
1 dilim su böreği
tarhana çorbası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?