Vallahi bence de daha saglikli ama, sen simdi kendini benim yerime koyacıkmadım alıştırıyorum kendimi,geçmiş olsun sosyoloji12,
pilav yesen bence daha iyiydi daha sağlıklı çöünkü
Vallahi bence de daha saglikli ama, sen simdi kendini benim yerime koy
Ellerimle miiissss gibi kurabiye yapmisim, tum evi koku sarmis, ev ahalisi ucer beser goturuyor
Ahh ahh bekarken kolay tabii
Evde kac cesit yemek yapiyorum, borekler, pilavlar, soslu makarnalar, tatlilar.. Benden baska sebze yiyen yok dogru duzgun..
bi film izlemiştim, tamda bunu eleştiryo ama kanmadım tabiVallahi bence de daha saglikli ama, sen simdi kendini benim yerime koy
Ellerimle miiissss gibi kurabiye yapmisim, tum evi koku sarmis, ev ahalisi ucer beser goturuyor
Evde kac cesit yemek yapiyorum, borekler, pilavlar, soslu makarnalar, tatlilar.. Benden baska sebze yiyen yok dogru duzgun..
Dun aksamki bulgur pilavi hayallerimi rafa kaldirdim
Cayin yanina 2 kucuk mahlepli kurabiye yiyecegim icin pilav yapmadim, sadece nohut ve cacik yedim
Vallahi bence de daha saglikli ama, sen simdi kendini benim yerime koy
Gunaydin milleeeet
Kuzucugum nezle olmus, sabaha kadar uyuyamadi, burnu tikaliydi. Sabah akinti basladi, gozler,burun cesme gibineyse en azindan ciddi birsey yok..
anladım canım blki egzersiz yapmadığım için olabilir ama benimde ideal kiloya 3 kaldı 3 kilo verince bende fit olacağımı düşünmüyorumO dönem hiç yapmadım desem yeridir hafif egzersizler sadece :)
günaydınn kızlar
dünkü menü
sabah
az peynir, 1 dilim tb ekmek, domates
ara
1 tane bisküvi
öğle
1 kepçe mercimek çorba
ara
2 incir ve bitki çayı
akşam
2 yk tavuk yemeği
30 dk yürüyüş, 2,5 lt su
Çok geçmiş olsun, çabuk atlatır inşallah.Gunaydin milleeeet
Kuzucugum nezle olmus, sabaha kadar uyuyamadi, burnu tikaliydi. Sabah akinti basladi, gozler,burun cesme gibineyse en azindan ciddi birsey yok..
Aynen canım bekarken diyet yapmak çok kolay,bizim işimiz zorVallahi bence de daha saglikli ama, sen simdi kendini benim yerime koy
Ah yapmaz miyim, soylene soylene 2 lokma alirlar, talepler hep cooook lezzetli ve zararli seylerden yanaonlarada sağlıklı şeyler yap kız, niye börek çörek yapıyorsunki sürekli.
Adam dunyalari yiyor, dal gibi..bi film izlemiştim, tamda bunu eleştiryo ama kanmadım tabi
kadınlar kendini yiyip bitiriyo ince olcam fit olcam diye, erkekler oh ne rahat hiç bişeye aldırdıkları yok, yinede kıymetimiz yok be,, kocan kadar konuşun ilk bölümündeydi
Evet canim biraz da o yuzden yapmadim pilavi, bolca cacik yedimcanım kurabiyeyi 1 adet yeseydin daha iyi olurdu.
bide nohutun yanında bulgur pilavı uygun değil, ikiside bakliyat olduğu için kilo yakımını engelliyor.
bulguru et, salata ve yoğurtla tüketebilirsin.
nohut, fasulye türü yemekleride ekmeksiz yoğurt, salata ile tüketirsen kilo vermen hızlanır.
bu arada duygu sömürüsü yapma bizepiss ya sen şimdi kendini benim yerime koy diyor
Merak etmeyin kizlaaar, ben de cakallik yaptim, kurabiyeyi yaparken kendime birkac tane miniminnacik yaptim, ikisini toplasan bir kurebiye etmezGeçmiş olsun canimm, ustelemeden çabucak atlatir insaallahh. Kurabiye 2 yerine bidahakine 1 ye. Sadece nefsini koreltmek için. Hedefine ulastiktan sonra 2 yersin :))
Ah yapmaz miyim, soylene soylene 2 lokma alirlar, talepler hep cooook lezzetli ve zararli seylerden yana
Adam dunyalari yiyor, dal gibi..
Evet canim biraz da o yuzden yapmadim pilavi, bolca cacik yedim
Merak etmeyin kizlaaar, ben de cakallik yaptim, kurabiyeyi yaparken kendime birkac tane miniminnacik yaptim, ikisini toplasan bir kurebiye etmezama psikolojik olarak 2 tane yedim diye kendimi frenledim
hayırlısıyla olsun inşallah kardeşimm :)Merhaba kızlar, dün yazdığım arkadaşlar hatırlar belki. Bugün doktora gittim. Gebe kalmak için. Bugün 3. Yilimiz evleneli yaklaşık 1 yıldır korunmuyor duk . simır testi sonucunu 15 gün sonra alicam. O zaman. Net cevap vericek. Folik asit ilacı yazdı ona baslicam. Hadi hayırlısı bakalım. Hakkımda hayırlısı ise inşallah bir evlat sahibi nasip olsun. Gorusmek üzere. Yarım saat sonra isyerime gidicem kahvaltı yapicam.
hayırlısıyla olsun inşallah kardeşimm :)
Merhaba kızlar, dün yazdığım arkadaşlar hatırlar belki. Bugün doktora gittim. Gebe kalmak için. Bugün 3. Yilimiz evleneli yaklaşık 1 yıldır korunmuyor duk . simır testi sonucunu 15 gün sonra alicam. O zaman. Net cevap vericek. Folik asit ilacı yazdı ona baslicam. Hadi hayırlısı bakalım. Hakkımda hayırlısı ise inşallah bir evlat sahibi nasip olsun. Gorusmek üzere. Yarım saat sonra isyerime gidicem kahvaltı yapicam.
kızlar ben zorlnaıyorum baya az yerken ama normal diyet yapıncada hiçbi kilonun gittiği yok napiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?