Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

acıkmadım alıştırıyorum kendimi, geçmiş olsun sosyoloji12,
pilav yesen bence daha iyiydi daha sağlıklı çöünkü
Vallahi bence de daha saglikli ama, sen simdi kendini benim yerime koy
Ellerimle miiissss gibi kurabiye yapmisim, tum evi koku sarmis, ev ahalisi ucer beser goturuyor
Ahh ahh bekarken kolay tabii
Evde kac cesit yemek yapiyorum, borekler, pilavlar, soslu makarnalar, tatlilar.. Benden baska sebze yiyen yok dogru duzgun..

dünkü menüm;

sabah: sandviç

öğlen: mercimek çorbası, yoğurtlu yeşil mercimekli salata

akşam: 4 kaşık menemen, 1 dilim tb ekmeği

buraya kadar herşey çok güzeldi. Teyzemlere maç izlemeye gittim ve orada 1 dilim kadayıf tatlısı ve karalahana sarması yedim.

sonra eve gelince maydanoz kürü ve sonrasında spor yaptım.

Bu arada yazmayı unutuyorum ama haftada en az 4 gün yürüyüş yapıyorum ve evdede egzersizlerimi yapıyorum.

onlarada sağlıklı şeyler yap kız, niye börek çörek yapıyorsunki sürekli.

bi film izlemiştim, tamda bunu eleştiryo ama kanmadım tabi
kadınlar kendini yiyip bitiriyo ince olcam fit olcam diye, erkekler oh ne rahat hiç bişeye aldırdıkları yok, yinede kıymetimiz yok be,, kocan kadar konuşun ilk bölümündeydi

Dun aksamki bulgur pilavi hayallerimi rafa kaldirdim
Cayin yanina 2 kucuk mahlepli kurabiye yiyecegim icin pilav yapmadim, sadece nohut ve cacik yedim

canım kurabiyeyi 1 adet yeseydin daha iyi olurdu.

bide nohutun yanında bulgur pilavı uygun değil, ikiside bakliyat olduğu için kilo yakımını engelliyor.

bulguru et, salata ve yoğurtla tüketebilirsin.

nohut, fasulye türü yemekleride ekmeksiz yoğurt, salata ile tüketirsen kilo vermen hızlanır.

bu arada duygu sömürüsü yapma bize piss ya sen şimdi kendini benim yerime koy diyor

Geçmiş olsun canimm, ustelemeden çabucak atlatir insaallahh. Kurabiye 2 yerine bidahakine 1 ye. Sadece nefsini koreltmek için. Hedefine ulastiktan sonra 2 yersin :))
Gunaydin milleeeet
Kuzucugum nezle olmus, sabaha kadar uyuyamadi, burnu tikaliydi. Sabah akinti basladi, gozler,burun cesme gibi neyse en azindan ciddi birsey yok..

günaydın afiyet olsun canım menün benim gözüme de az geldi kendini böyle alıştırman ne güzel maşallah

Gunaydin milleeeet
Kuzucugum nezle olmus, sabaha kadar uyuyamadi, burnu tikaliydi. Sabah akinti basladi, gozler,burun cesme gibi neyse en azindan ciddi birsey yok..
Çok geçmiş olsun, çabuk atlatır inşallah.
Aynen canım bekarken diyet yapmak çok kolay,bizim işimiz zor

onlarada sağlıklı şeyler yap kız, niye börek çörek yapıyorsunki sürekli.
Ah yapmaz miyim, soylene soylene 2 lokma alirlar, talepler hep cooook lezzetli ve zararli seylerden yana
Adam dunyalari yiyor, dal gibi..

Evet canim biraz da o yuzden yapmadim pilavi, bolca cacik yedim
bu arada duygu sömürüsü yapma bize piss ya sen şimdi kendini benim yerime koy diyor

Geçmiş olsun canimm, ustelemeden çabucak atlatir insaallahh. Kurabiye 2 yerine bidahakine 1 ye. Sadece nefsini koreltmek için. Hedefine ulastiktan sonra 2 yersin :))
Merak etmeyin kizlaaar, ben de cakallik yaptim, kurabiyeyi yaparken kendime birkac tane miniminnacik yaptim, ikisini toplasan bir kurebiye etmez ama psikolojik olarak 2 tane yedim diye kendimi frenledim

Bizimkilerde söyleniyor bazen pasta yapsana falan diyede ben kafam esince yapıyorum regli olmadan yapmam ama tehlikeli dönemdeyim şuan :)) ben bazen yaparken bi dilim yerim diyorum, bizimkilere servis yaparken yok yeme diyorum gidiyorum meyve falan yiyorum çok çay içiyorum midem şişiyor istemiyorum zaten :) benim genel olarak taktiğim bu

Merhaba kızlar, dün yazdığım arkadaşlar hatırlar belki. Bugün doktora gittim. Gebe kalmak için. Bugün 3. Yilimiz evleneli yaklaşık 1 yıldır korunmuyor duk . simır testi sonucunu 15 gün sonra alicam. O zaman. Net cevap vericek. Folik asit ilacı yazdı ona baslicam. Hadi hayırlısı bakalım. Hakkımda hayırlısı ise inşallah bir evlat sahibi nasip olsun. Gorusmek üzere. Yarım saat sonra isyerime gidicem kahvaltı yapicam.

hayırlısıyla olsun inşallah kardeşimm :)

Allah hayırlısıyla önce haberini sonrada kucağına almayı nasip eder inşallah tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…