- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 39
Valla ben ikinci günü aradım beş defa meşgule attı, bi dahada aramadım, kaldırdım fotoları ama o kaldırmamış hala, aramızda da adamakıllı bi tartışma geçmedi üstelik
waaaooowwww süperrrrrrr, tebrik ederimmmmm canımmmBu sabah 5 yil once giydigim pantolonumu giydim, veee bol geldivu huuuu
Canım benim,
Herşey yoğun. Ev alt üst durumda. İşler yoğun üstüne iş yerinde bir sürü aksilik yaşıyorum. Yediklerime dikkat ediyorum. Hastalığım toparlandı azıcık daha iyiyim. Hafta sonu geçsin döneceğim kilo aldıysamda vereceğim. Benden kaçmaz :)
Annem ve babam sıkıntı yaratıyor bana. Annem sürekli baskı yapıyor ve cıldırmama az kaldı. Bugün regl oldum onunda sıkıntısı olabilir tabisii :) sen nasılsın ? Duru bebel nasıl ?
***10. TAKIM 462.ETAP***
katre-i dem (73///%)tarti farkı
elfkkk(67.4///%)
breeze3547(65.7///%)
Esrasi(64,3///%)
sosyoloji12(64,8/ / /% )
10.takım ortalaması:%
Deneme süresindeki üyeler:
aslibo( 64,8// /%) giriş kilosu:65 hedef kilosu:55 giriş tarihi: 13.04.16
bbfean(66,1/ //%)giriş kilosu:65,5 hedef kilosu:55 giriş tarihi:5,4,16
RoseAnge(73.7/ /0 /%)giriş kilosu:74 hedef kilosu:60 giriş tarihi:13,04,16
ikra ece(80,0///%)giriş kilosu:80,3 hedef kilosu:70 giriş tarihi:13,04,16
winchesterr(70.6/ //%)giriş kilosu:71,9 hedef kilosu:63 giriş tarihi:13,04,16
@m
Ins canim insEeee Kizlar nerelerdesiniz?? Cumaya 2 gün kaldi. Bugün ve yarin kaçamak yokkkkk ona gore. Hala 1 sari kartimiz duruyor ve ilk 3'e girmeden silinmiyor. Onu sildirmemiz laximm.
Olsunn bu donemler bole gecer genelde dua et onlara yanstmsmaya cals yeter:)Canım benim,
Herşey yoğun. Ev alt üst durumda. İşler yoğun üstüne iş yerinde bir sürü aksilik yaşıyorum. Yediklerime dikkat ediyorum. Hastalığım toparlandı azıcık daha iyiyim. Hafta sonu geçsin döneceğim kilo aldıysamda vereceğim. Benden kaçmaz :)
Annem ve babam sıkıntı yaratıyor bana. Annem sürekli baskı yapıyor ve cıldırmama az kaldı. Bugün regl oldum onunda sıkıntısı olabilir tabisii :) sen nasılsın ? Duru bebel nasıl ?
h@katre-i dem kaptan listenin son hali bu şekilde sanırım, düzenlemeye çalıştım. sen tartını götürmeyip farklı tartı kullanacaksın sanırım kv yanındayken. bugün mü gidiyordun? uçakla mı, tek mi gidiceksin?
***10. TAKIM 462.ETAP***
katre-i dem (73///%)tarti farkı
elfkkk(67.4///%)
breeze3547(65.7///%)
Esrasi(64,3///%)
sosyoloji12(64,8/ / /% )
10.takım ortalaması:%
Deneme süresindeki üyeler:
bffean(66,1/ //%) giriş kilosu:65,5 hedef kilosu:55 giriş tarihi:5,4,16
aslibo( 64,8// /%) giriş kilosu:65 hedef kilosu:55 giriş tarihi: 13.04.16
RoseAnge(73.7/ /0 /%)giriş kilosu:74 hedef kilosu:60 giriş tarihi:13,04,16
ikra ece(80,0///%)giriş kilosu:80,3 hedef kilosu:70 giriş tarihi:13,04,16
winchesterr(70.6/ //%)giriş kilosu:71,9 hedef kilosu:63 giriş tarihi:13,04,16
mighty mermaid ( / / /%) giriş kilosu:106 hedef kilosu:60 giriş tarihi:17,04,16
Bu sabah 5 yil once giydigim pantolonumu giydim, veee bol geldivu huuuu
Valla ben ikinci günü aradım beş defa meşgule attı, bi dahada aramadım, kaldırdım fotoları ama o kaldırmamış hala, aramızda da adamakıllı bi tartışma geçmedi üstelik
öyle kalaylama huylarım yoktur, ondan oluyo sanırım, yumuşak yüzlüyümtekrar ara bas kalayı kapat teli
öyle kalaylama huylarım yoktur, ondan oluyo sanırım, yumuşak yüzlüyüm
ooo ne güzel şeler bunlar :) bende lisedeki tşörtlerimi hatta yazlık ceketlerimi giyiyorum iyiki attırmamışım anneme :)
bi konuşun bence canım düğüne de az kalmış zaten trip atmayın boşu boşuna
kızlar nişandada aynı şeyi yaptı ben aradım ne zaman küssek hep ben aradım bi iki sefer dışında o yüzden yoruldum artık o yapıcak yada bu iş biter, ömür boyu çekilmez soğuttu kendindenEn iyisi canim sen bana bakma. Ama bu zamanda kusluk olmaz. O aramiyorsa sen ara boşver.
Şu an 106 :)Tatlım ben mi kaçırdım sen tartildim mi giriş kilonu kaç alalim
Ara 1 çb leblebi + 1 hurmaGünaydın kızlar
Sabah. 1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Çeyrek avokado domates salatalık
1 dilim çavdarlı ekmek
Yeşil çay
Ara. 1 bardak süt
Öğle. Yulaf lapası üstüne bir dilim ananas
kimyager1508 doğru canım listenin son hali bbfende dediğin gibi kilo verirse girer listeye @The Queen neden baskı yapıyor anne baban ki Esrasi ne oldu valla çok yuzvermeyin pesinizde kosmalaro gereken dönem şimdi böyle yapan ilerde bildiğin öküz oluyor kiymetinizi bildirin azcik ezdormeyin menulerde kaçak var 1kadeh şarap kaç calori çok yemesende alkolün kalorisi yüksek vs maalesef Starbucks kahvelerininde
kimyager1508 doğru canım listenin son hali bbfende dediğin gibi kilo verirse girer listeye @The Queen neden baskı yapıyor anne baban ki Esrasi ne oldu valla çok yuzvermeyin pesinizde kosmalaro gereken dönem şimdi böyle yapan ilerde bildiğin öküz oluyor kiymetinizi bildirin azcik ezdormeyin menulerde kaçak var 1kadeh şarap kaç calori çok yemesende alkolün kalorisi yüksek vs maalesef Starbucks kahvelerininde
Annem herşeye küçücük şeylere kulp uyduruyor. Kapanma isteğim vardı. Kıyafet vs alıyordum annem biliyordu zaten. Tessettüre şimdi girersen bütün kıyafetlerini yakarım. Benimkinin annesi izmirde aileye çevreye tanıtma nişanı duyurma için izmire gitmemizi istiyor. Annem yok olmaz diyor. Yok senin kayınvaliden sana kaynanalık edecek diyor kötü davranacak vs diyor. Halbuki yorum yapack kadar bile bilmiyorum annem hiç bilmiyoeir. Önden ön yargıyı veriyor. Benimde kafamı bulandırıyor. Ben bu formaliteleri atlatmak istiyorum. Yok kıymetini bilmezler. Hakimiyet kurarlar vs diyor sürekli. Annem dışında kimsenin gönlünü rızasını istemiyorum zaten sallamam. İşte annem yapmasa diyorum. Çünkü bana seçenek bırakmıyor. Çok fazla uc noktalarımı zorluyor. Zaten hashas psikolojim var. Biliyor inadına yapıyor sanki. Off çok deeirtlendim kusura bakma basını şişirdim
canım senin bu cuma 2 haftalık deneme süren bitiyor. normalde haftaya cuma listedesin ama seninde giriş kilonun altında olman lazım. yani listeye girebilmek için 2 haftalık deneme süresinde kilo vermek gerekli. mesela bu hafta cuma 73 olmuş olsan haftaya cuma bu kilonun altında olman lazım ki listede olabilesin.Ben ne zaman girebileceğim listeyeçok hevesliyim
Kaç olmam lazım en az ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?