bu cümleden bişey anlamadım ?
teşekkürler canım sonunda bu hafta iyi verdim takımdaki herkeste iyi vermiş sıralamamız iyi olcak inşallahkızlarrrrrr bu hafta hepinizi tebrik ediyorummmm, süpersinizzzzz, bu hafta ortalamamız çok iyi olacakk
ayyy evet inşaallaahhhh ilk 3'e girip sarı kartımızı sildiririzteşekkürler canım sonunda bu hafta iyi verdim takımdaki herkeste iyi vermiş sıralamamız iyi olcak inşallah
oo ismail yk bendensinnnnninşallah gireriz, kaptan bi müzik patlatbas gaza takım bas gaza kim tutar bizi bas gaza
Gecen hafta da rakiptik guya, o kadar satastim, durtukledim, hic sesin cikmiyorki kiiiz
Gecen hafta rakiptik ya canim, ikimizde ayni miktarda kilo verdigimiz icin oyle yazmis. @katre-i dem kaptanin tlfonu ilginc duzeltmeler yapiyor hepbu cümleden bişey anlamadım ?
bu cümleden bişey anlamadım ?
Gecen hafta da rakiptik guya, o kadar satastim, durtukledim, hic sesin cikmiyorki kiiiz
62 benim haftalik hedefim degil canim, 2. Mezuniyet hedefim
Ha haaa, cok beklersinben artik fit bir anneyim, daha da fit olacagim sen de d?belen dur oldugun yerde
akıllı tel maduru ben
Bu hafta esrasiye yenildik diyorum
İstikrarlı ve kararliyim kaptanım,ben geldimyaş 29, kilo65,boy 155 hedefim 52. Haydi birlikte zayiflayalkm
Hosbuldum canım, okudum kuralları ,takildikca da döner bakarım inşallah gözümden kaçan bi şey olmaz,dikkat edecegimHoş geldin canimm. Ben Derya. İlk sayfada kurallar var gerçi biliyorsun dur ama yinede okumani tavsiye ederim. Şimdiden hayirli olsun :))
Hosbuldum canım, okudum kuralları ,takildikca da döner bakarım inşallah gözümden kaçan bi şey olmaz,dikkat edecegimseni de Rabbim bir seste kurtarsın inşallah, sağ salim kuzucugunu alasın kucagina
verdiğin kilodan dolayı özrün kabul edildi canımmmArkadaslar coook coook ozur diliyrm mevlidimiz vardi arkadasmzn yogunlktan aklmda gtti bildrm yapmk tekrar ozur diliyrm 66.4 kilom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?