Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Gunumu planladim
Sabah
1 dilim bugday ekmegi ve peynir
Sutlu kahve

Ara ogun
1 muz
1 Chai tea latte (yagsiz sut)

Ogle
Yemek icin vaktim Ne yazikki yok
2 gibi 1 yesil elma

Aksam
1 kasik pirinc pilavi
2 islik kebap
Yogurt

Oglen aksam arasi bol yuruyus yapacagim

Bu arada Her gun Sabah ac karnima tartiliyorum
Yeni bir tarti aldirdim esime
Telefona da uygulamasini yukledim
Kendi eski tartimizla 800 gram fark var ama Ben yine eskiye Gore bilgilendiririm karisiklik Olmasin diye
Bu arada dunku kilom ile bugun arasinda 200 gram eksilme Var
Hafta yeni basladi ama Iki Iyi inis yaptim
Sonu gelir insallah

Canim bende çok inat birisiyimdir ama eşime karsi öyle inatlasmiyorum. Çünkü inatlasirsam orta yolu bulamiyoruz. Dediğin gibi ailesinden dolayı sana patliyor gibi. Bunuda sen çekmek zorunda değilsin.

Uzuldum
Keske ilimli davransa
Sende Iyi dusun belki senin icin de firsattir gozden gecirmen icin bazi seyleri.
Tam seni el ustunde tutacagi Zaman neyin havasiki bu.
Bir Bak bakalim neler olacak
az önce mesaj attı "davetiye işini halledelim" bende yarım saat sonra yazdım önce konuşalım bugun geç çıkıyom diye, ne konuşcaz dedi, oda geç çıkıyomuş, yarın o zaman dedim açıklamadım "tmm" yazmış bi dahada bişey yazmadım

herşey gönlünce olsun canım , inşallah konuşman güzel geçer;

bende bugün
sabah
3 dilim çavdar ekmeği
3 dilim kaşar peynir ile kahvaltımı yaptım

1 kupa siyah çay
1 kupa forç çayı içtim
aralarda 3 bardak su tükettim

öğle yemeği olarak
1 bardak süt ve müsli yicem
canım bir şey istemiyor

akşam
fırında patates köfte yemeği
pilav yapıcam ama yemem sanırım
yanına karışık salata yapıcam

yine yazarım değişiklik olursa

Ah canım ya hiç bir şey yokken sorun olması kötü oluyor neyi düzeltmek gerek bilemiyor insan. Son mesajında anladığım kadarıyla ayrılma yok ama birşeyler sıkıntı veriyor.
Aradaki problemin ne olduğunu yardım edebileceğin birşey var mı bilmiyorum. Hep derler böyle zamanlarda maskeler düşer diye. Allah hayırlısını nasip etsin. Konuşmak gerek. Konuşmadan olmuyor.

Öğün atlamak pek iyi deeğil. Bir yolunu bulmalısın.

Hergün tartılmakta stres yapar.
Az olması dışında menün güzel...

Yaz bakalım yaz :)) Meyve sebze ihmal etme canım.

Hayirlisi olsun canim. Bu da bi gelişme. Konuştuğumuz zaman herşeyi konuşup netlige kavusturun. Aklinda hic bisey kalmasin.

Canim aksami atlama. Yemeğin koftelerinden ve yaninda yoğurt ve salata ile super olur.

Menüm
Sabah:
1 yumurta
1 kk peynir
1 domates
1 salatalık
1 dilim k.ekmek

ara: yok

Öğle:
1 kepçe bezelye yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim k.ekmek

ara: 1 kupa sütlü kahve

ara: 2 dilim ananas

Akşam:
salata+ evdeki yemekten azcık.

ara.
kabak, havuç elma ve ananastan sebze suyu

Sağol canım onun maskesi yok ben onu tanıyom aslında ama yük hep onda olduğundan benimde nazıma katlanamadı, ailesi umursamıyo düğün falan bunaldı işte ama benim suçum ne onlar yüzünden bana niye ızdırap çektiriyosun onu anlamıyorum işte, aslında çok uyumlu bi insanım bi arasa hemen barışırım üzmeye dayanamam neden yapıyoki yani illa cazgır mı olalım kıymet bilsin diye, o inat bende inat olsam ipler kopcak, çok sinir bozucu

Günaydın kızlar,
Ben geldim. Temelli geldim.

bugünkü menümün gidişatı
Sabah:
1 yumurta
1 kk peynir
1 domates
1 salatalık
1 dilim k.ekmek
Hoşgeldin

Vermediler.
3 kere istediler vermediler.

İlerki tarihte isteme nişan bir olacak inşallah.
Ama iyi geçti diyebilirim. Çok stresliysim.

Senden fenası var üzülme.
Hayırlı olsun şimdiden, biraz naz yapın canım hemen vermedikleri iyi olmuş :))))

Hay Allah. Kötü olmuş

Konuşun canım şurda az bişey kalmış sorun neyse hallolsun.
Son dönemler stresli geçer çok normal, eğer aranızda elle tutulur bi problem yoksa yapıcı olmaya çalışın. Düğün vs de çok önemli değil bi günlük eğlence için mutsuz olmaya değmez, önemli olan sizin anlaşmanız.

haklısın nasıl olsa anlamıycak şimdi tavır yapsamda daha olumlu bi zamanda oturup anlatırım iyice, ama konuşucam yinede

Ben naz yapmak istemiyorum. Bir an önce olsun bitsin

Öğlen elma yerine küçük peynirli bir sandviç yedim ama bugün çok yürüdüm

Kizlar bir şey soracağım
Kabak ve patlıcanı uzunlamasına ince ince doğramak istiyorum ama bozuk oluyor
Bir yönteminiz var mı ?

Evet bugünki programım; Sabah acele çıktığımdan saat
7.30 da bir adet haşlanmış patates
11.45te okulda çıkan diyabetik öğle yemeği menüsünden aldım kepekli makarna
Mercimek çorbası
Mantarlı tavuk sote
Ayran
Akşam yemeği saat 16.30 civarı bir kase mercimek çorbası
19.30sularında ise çok az erik ve iki dilim kavun 3litreye de yakın su içtim şimdi 45dk tempolu yürüyüş 15dk trambolin 30dk da bisiklet çeviricem

Merhaba naslsnzzz son iki uc gundur cok aktif degilim ya oglumda hastalandi en cok zorlndgm donemlerden biriydi bogazlari cok sismis birbirine degcek nerdeyse dedi doktr istahi uykusu hep gitti biraz zordu ..cok sukur ama tabiki her zaman Rabbim acil sifalarini nasip etsin herkese ins diyet konusuna gelnce cok dikkat edyrm desem yalan ins dahada dikkat etmye calscm hepinize ii geceler gszzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…