Canim bende çok inat birisiyimdir ama eşime karsi öyle inatlasmiyorum. Çünkü inatlasirsam orta yolu bulamiyoruz. Dediğin gibi ailesinden dolayı sana patliyor gibi. Bunuda sen çekmek zorunda değilsin.
az önce mesaj attı "davetiye işini halledelim" bende yarım saat sonra yazdım önce konuşalım bugun geç çıkıyom diye, ne konuşcaz dedi, oda geç çıkıyomuş, yarın o zaman dedim açıklamadım "tmm" yazmış bi dahada bişey yazmadımUzuldum
Keske ilimli davransa
Sende Iyi dusun belki senin icin de firsattir gozden gecirmen icin bazi seyleri.
Tam seni el ustunde tutacagi Zaman neyin havasiki bu.
Bir Bak bakalim neler olacak
az önce mesaj attı "davetiye işini halledelim" bende yarım saat sonra yazdım önce konuşalım bugun geç çıkıyom diye, ne konuşcaz dedi, oda geç çıkıyomuş, yarın o zaman dedim açıklamadım "tmm" yazmış bi dahada bişey yazmadım
yok kızlar halledemedik, geçen cuma aradım napiyon felan baktım konuya giremiyoz, beni işten alır mısın dedim geldi çıktık, öfkeliydi, yüzüğü neden çıkardın diye girdi konuya kızdım sana dedim, kızdın hee dedi, sonra sustuk dedim yeterince susmadık mı kaç gündür, iyi böyle dedi, düğünümüze 1 ay kaldı doğrumu davranıyoruz dedim, ben susucam bundan sonra böyle kafam daha rahat dedi, bende bundan sonra mı dedim, döndü baktı, benden bundan sonra böyle bişey yaşamak istemiyorm bunun beni ne kdar üzdüğünü yıprattıpğını başımı ağrıttığını biliyorsun dedim, napalım o zaman dedi söyle, gerekeni yapalım dedim, çıkardı yüzüğü koydu torpidoya, hiçbişey demedim, başladı isyana ben annemede babamada yaranamadım zaten sizi bi memnun edemedim, bende başladım isyana ben ne zaman senden memnun değil gibi davrandım he, herşeyde sustum hiçbşey istemedim, hep işini kolaylaştırdım, sen sıkıntıya girme diye herşeyden vazgeçtim, kendin diyodun çok uyumlusun diye şimdi noldu dedim, birisi ölmüş gibi ağlıyodum birden baygınlık geçirdim yığıldım, sonra beni geri yasladı, hiçbşey demedi su verdi, bende sustum bi daha hiç konuşmadık, tel çaldı iş saati gtimesi gerekiyordu bende yolda indim, kolay gelsin dedim görüşürüz dedi o kadar, ne arayan ne soran var yine ben anlamadım ayrıldıkmı, noldulk, aileside bi sormuyo düğüne bi ay kaldı, ne yapalım ne edelim, diye,, böyle berbat bi durumdayım
Gunumu planladim
Sabah
1 dilim bugday ekmegi ve peynir
Sutlu kahve
Ara ogun
1 muz
1 Chai tea latte (yagsiz sut)
Ogle
Yemek icin vaktim Ne yazikki yok
2 gibi 1 yesil elma
Aksam
1 kasik pirinc pilavi
2 islik kebap
Yogurt
Oglen aksam arasi bol yuruyus yapacagim
Bu arada Her gun Sabah ac karnima tartiliyorum
Yeni bir tarti aldirdim esime
Telefona da uygulamasini yukledim
Kendi eski tartimizla 800 gram fark var ama Ben yine eskiye Gore bilgilendiririm karisiklik Olmasin diye
Bu arada dunku kilom ile bugun arasinda 200 gram eksilme Var
Hafta yeni basladi ama Iki Iyi inis yaptim
Sonu gelir insallah
herşey gönlünce olsun canım , inşallah konuşman güzel geçer;
bende bugün
sabah
3 dilim çavdar ekmeği
3 dilim kaşar peynir ile kahvaltımı yaptım
1 kupa siyah çay
1 kupa forç çayı içtim
aralarda 3 bardak su tükettim
öğle yemeği olarak
1 bardak süt ve müsli yicem
canım bir şey istemiyor
akşam
fırında patates köfte yemeği
pilav yapıcam ama yemem sanırım
yanına karışık salata yapıcam
yine yazarım değişiklik olursa
az önce mesaj attı "davetiye işini halledelim" bende yarım saat sonra yazdım önce konuşalım bugun geç çıkıyom diye, ne konuşcaz dedi, oda geç çıkıyomuş, yarın o zaman dedim açıklamadım "tmm" yazmış bi dahada bişey yazmadım
herşey gönlünce olsun canım , inşallah konuşman güzel geçer;
bende bugün
sabah
3 dilim çavdar ekmeği
3 dilim kaşar peynir ile kahvaltımı yaptım
1 kupa siyah çay
1 kupa forç çayı içtim
aralarda 3 bardak su tükettim
öğle yemeği olarak
1 bardak süt ve müsli yicem
canım bir şey istemiyor
akşam
fırında patates köfte yemeği
pilav yapıcam ama yemem sanırım
yanına karışık salata yapıcam
yine yazarım değişiklik olursa
Sağol canım onun maskesi yok ben onu tanıyom aslında ama yük hep onda olduğundan benimde nazıma katlanamadı, ailesi umursamıyo düğün falan bunaldı işte ama benim suçum ne onlar yüzünden bana niye ızdırap çektiriyosun onu anlamıyorum işte, aslında çok uyumlu bi insanım bi arasa hemen barışırım üzmeye dayanamam neden yapıyoki yani illa cazgır mı olalım kıymet bilsin diye, o inat bende inat olsam ipler kopcak, çok sinir bozucuAh canım ya hiç bir şey yokken sorun olması kötü oluyor neyi düzeltmek gerek bilemiyor insan. Son mesajında anladığım kadarıyla ayrılma yok ama birşeyler sıkıntı veriyor.
Aradaki problemin ne olduğunu yardım edebileceğin birşey var mı bilmiyorum. Hep derler böyle zamanlarda maskeler düşer diye. Allah hayırlısını nasip etsin. Konuşmak gerek. Konuşmadan olmuyor.
HoşgeldinGünaydın kızlar,
Ben geldim. Temelli geldim.
bugünkü menümün gidişatı
Sabah:
1 yumurta
1 kk peynir
1 domates
1 salatalık
1 dilim k.ekmek
Hayırlı olsun şimdiden, biraz naz yapın canım hemen vermedikleri iyi olmuş :))))Vermediler.
3 kere istediler vermediler.
İlerki tarihte isteme nişan bir olacak inşallah.
Ama iyi geçti diyebilirim. Çok stresliysim.
Senden fenası var üzülme.
Hay Allah. Kötü olmuşyok kızlar halledemedik, geçen cuma aradım napiyon felan baktım konuya giremiyoz, beni işten alır mısın dedim geldi çıktık, öfkeliydi, yüzüğü neden çıkardın diye girdi konuya kızdım sana dedim, kızdın hee dedi, sonra sustuk dedim yeterince susmadık mı kaç gündür, iyi böyle dedi, düğünümüze 1 ay kaldı doğrumu davranıyoruz dedim, ben susucam bundan sonra böyle kafam daha rahat dedi, bende bundan sonra mı dedim, döndü baktı, benden bundan sonra böyle bişey yaşamak istemiyorm bunun beni ne kdar üzdüğünü yıprattıpğını başımı ağrıttığını biliyorsun dedim, napalım o zaman dedi söyle, gerekeni yapalım dedim, çıkardı yüzüğü koydu torpidoya, hiçbişey demedim, başladı isyana ben annemede babamada yaranamadım zaten sizi bi memnun edemedim, bende başladım isyana ben ne zaman senden memnun değil gibi davrandım he, herşeyde sustum hiçbşey istemedim, hep işini kolaylaştırdım, sen sıkıntıya girme diye herşeyden vazgeçtim, kendin diyodun çok uyumlusun diye şimdi noldu dedim, birisi ölmüş gibi ağlıyodum birden baygınlık geçirdim yığıldım, sonra beni geri yasladı, hiçbşey demedi su verdi, bende sustum bi daha hiç konuşmadık, tel çaldı iş saati gtimesi gerekiyordu bende yolda indim, kolay gelsin dedim görüşürüz dedi o kadar, ne arayan ne soran var yine ben anlamadım ayrıldıkmı, noldulk, aileside bi sormuyo düğüne bi ay kaldı, ne yapalım ne edelim, diye,, böyle berbat bi durumdayım
Konuşun canım şurda az bişey kalmış sorun neyse hallolsun.az önce mesaj attı "davetiye işini halledelim" bende yarım saat sonra yazdım önce konuşalım bugun geç çıkıyom diye, ne konuşcaz dedi, oda geç çıkıyomuş, yarın o zaman dedim açıklamadım "tmm" yazmış bi dahada bişey yazmadım
Son dönemler stresli geçer çok normal, eğer aranızda elle tutulur bi problem yoksa yapıcı olmaya çalışın. Düğün vs de çok önemli değil bi günlük eğlence için mutsuz olmaya değmez, önemli olan sizin anlaşmanız.Sağol canım onun maskesi yok ben onu tanıyom aslında ama yük hep onda olduğundan benimde nazıma katlanamadı, ailesi umursamıyo düğün falan bunaldı işte ama benim suçum ne onlar yüzünden bana niye ızdırap çektiriyosun onu anlamıyorum işte, aslında çok uyumlu bi insanım bi arasa hemen barışırım üzmeye dayanamam neden yapıyoki yani illa cazgır mı olalım kıymet bilsin diye, o inat bende inat olsam ipler kopcak, çok sinir bozucu
haklısın nasıl olsa anlamıycak şimdi tavır yapsamda daha olumlu bi zamanda oturup anlatırım iyice, ama konuşucam yinedeHoşgeldin
Hayırlı olsun şimdiden, biraz naz yapın canım hemen vermedikleri iyi olmuş :))))
Hay Allah. Kötü olmuş
Konuşun canım şurda az bişey kalmış sorun neyse hallolsun.
Son dönemler stresli geçer çok normal, eğer aranızda elle tutulur bi problem yoksa yapıcı olmaya çalışın. Düğün vs de çok önemli değil bi günlük eğlence için mutsuz olmaya değmez, önemli olan sizin anlaşmanız.
Hoşgeldin
Hayırlı olsun şimdiden, biraz naz yapın canım hemen vermedikleri iyi olmuş :))))
Hay Allah. Kötü olmuş
Konuşun canım şurda az bişey kalmış sorun neyse hallolsun.
Son dönemler stresli geçer çok normal, eğer aranızda elle tutulur bi problem yoksa yapıcı olmaya çalışın. Düğün vs de çok önemli değil bi günlük eğlence için mutsuz olmaya değmez, önemli olan sizin anlaşmanız.
Esrasi hakkınızda hayırlısı olsun@The Queen bu adayı versınler yoksa kaçacak: De KraliceElsa nasılsın gorusemedık
62 kilo canım bu yaz sonuna kadar inşallahCanim hedef kilon ne?
Gunumu planladim
Sabah
1 dilim bugday ekmegi ve peynir
Sutlu kahve
Ara ogun
1 muz
1 Chai tea latte (yagsiz sut)
Ogle
Yemek icin vaktim Ne yazikki yok
2 gibi 1 yesil elma
Aksam
1 kasik pirinc pilavi
2 islik kebap
Yogurt
Oglen aksam arasi bol yuruyus yapacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?