Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Güzel
Egzersizler çok iyi

Canım çok geçmiş olsun.
Meyve çayı kaynatıp içine zencefil bal tarçın karıştır iyi gelir bana hep iyi geliyor

Geçmiş olsun ,Rabbim şifa versin tez zamanda...çocuklar hasta olunca insanın gecesi gündüzün e karışıyor...

Bugünkü menüm:

Sabah:domates,salatalık,keçi peyniri,krem penir,bir dilim ekmek(hepsinden az az)

Öğlen:tarhana çorbası, patlıcan musakka ve biraz da yoğurt.
Ara Öğün : sut,lokum ve bisküvi(tatlisiz zor oluyor benim için,hafif olsun diye bunu tercih ediyorum)
Akşam :mercimek köftesi,marul,soğan.
Suyu 2 lt ye tamamlamaya çalışacağım.

Ben de pirinç lapası deneyecektim hazır regl olmuşken yapayım demiştim ama kilo sabitlenince yaparım diye Vazgeçtim.sizin kilo verisiniz mi durmuştu yoksa daha çok vermek için mi yaptınız?ilk defa yapacaktır kararsız kaldım.yapan arkadaşların fikri nedir bu konuda?

Ayy yeni gordum niye yaptığınızı:-(

Sabah: 1dlm ekmek 1ck reçel bıraz domates peynır
Ara:1elma 1bardak süt
Öğle:1kase çorba
1kase kısır
Ara:1 rıze sımıdı(normal simit gibi büyük yağlı ve susamlı degıl kuru bırsey)
2dlm armut
Aksam:4yk yoğurt 1ck pulbiber 1yk chia 1tatlı kaşığı keten tohumu
Ara:15 tane çilek

Öğlen elma yerine küçük peynirli bir sandviç yedim ama bugün çok yürüdüm

güzel menü canımm

Kizlar bir şey soracağım
Kabak ve patlıcanı uzunlamasına ince ince doğramak istiyorum ama bozuk oluyor
Bir yönteminiz var mı ?

canım ilk önce 2'ye bol sonra o 2 parçayı dilimlemeye çalış. birde bıçağın keskinliği iyi olsun

güzellll :))

çok geçmiş olsun canımm.

canım tatlı isteğini lokum bisküvi falan yerine bitter çikolata, kuru meyve, hurma yada meyve ile bastırmaya çalış.

güzel canımm

Geçmiş olsun canım

Cumartesi günü fazla kaçırdım yeme işini kilom arttımı bilmiyorum tartılmadım ama cumartesi aldığım fazlalığı atmak için yaptım sadece bugün..evet kilo durunca yapmak daha mantıklı ya da uzun bir ara diyet yaptıktan sonra ödemi atmak içinde olabilir bnde ilk defa denedim.

Canım lapa ilk basta yapma şaşırtmak ıcın sonra yaparsın zaten karbonhıdratla detox çokta doğru değil hosgeldın bu arada ben tatıldekı kaptan: D
hoşbuldum kaptanım, siz de hoşgeldinizhımm tamam,mantıklı tabi.peki hangi detoksu önerirsiniz?

kusura bakmayın sonradan gördüm zaten hafta sonunu telafi için olduğunuyaşlanıyorum galiba
işe yarayacaktır mutlaka :)

Esrasi hakkınızda hayırlısı olsun@The Queen bu adayı versınler yoksa kaçacak: De KraliceElsa nasılsın gorusemedık
İyidir canım, haftasonu koşturmaca ile geçti erken uyumuştum su içmeye kalktım bi bakayım dedim.
Sen nasılsın, organik organik besleniyon o elmalardan ben de isterim ona göre
Çok geçmiş olsun, Biran önce düzelir umarım. Hastalık varsa dÜzen bozuşuyor maalesef:)

Lokumun kalorisi çok fazlaymış içinde çok nişasta ve şeker var , yemesen daha iyi. Onun yerine kuru meyve+süt, yoğurt+meyve yada yulaflı müsli gibi şeyler daha sağlıklı olur diye düşünüyorum. Zaten tatlı isteği öyle bişey ki yedikçe daha çok canın istiyor bi süre dayanırsan damak tadın da unutacaktır o tadları

Yok ne kusuru olabiliyor öyle bazen yaşlılık değildir o yorgunluktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…