- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 39
tamam canlarım söz sizi dinliycem, haklısınız, değmez söz veriyorum söz
huhuuuuuuu kızlarrrrrrr
merhabalar
bende bu sabah
kalkınca 1/2 bardak süt içtim ve kayısı yedim
kahvaltı ( işyerimde yaptığımdan dolayı )
tam buğday ekmeği küçük 3 dilim
1 kk peynir- 7-8 adet zeytin ve 1 kupa çay
öğle
1 kase yulaf ezmesi sütlü
akşamda muhtemelen
köfteli patates yemeği ve salata olur
güm içinde içtiğim suyun çoğunu sıcak veya ılık içmeye çalışıyorum
afedersiniz şu kabızlık problemi olmasa daha hızlı kilo vericem ama olmuyor
o yüzden belki faydası olur diye içeceklerimi sıcak veya ılık içmeye çalışıyorum
bu akşam spor olarak pazara gideceğimden dolayı
yürüyüşle tamamlıcam, yarım saati bulur toplamda yürüyüş
görüşmek üzere
kızlar hafta sonu çok yoğundu kuzenimin düğünü vardı misafirlerden kafamı kaldıramadım.
hafta sonu hiç dikkat etmedim ama cuma 65 çıkmıştım
dün akşam tartındım 64.600 kg çıktım.
tatlı krizlerim hala devam ediyor adet olduğum halde.
ben anladım benimkisi psikolojik açlık heralde.aç değilim ama bişeyler yemek istiyorum devamlı.anlayacağınız bu hafta sınıfta kaldım kızlar.
En ıyısı ayran detoxu hem proteın hem calsıyum hemde karbonhidrathoşbuldum kaptanım, siz de hoşgeldinizhımm tamam,mantıklı tabi.peki hangi detoksu önerirsiniz?
kusura bakmayın sonradan gördüm zaten hafta sonunu telafi için olduğunuyaşlanıyorum galiba
işe yarayacaktır mutlaka :)
Gonderıyım makbulecımİyidir canım, haftasonu koşturmaca ile geçti erken uyumuştum su içmeye kalktımbi bakayım dedim.
Sen nasılsın, organik organik besleniyon o elmalardan ben de isterim ona göre
Çok geçmiş olsun, Biran önce düzelir umarım. Hastalık varsa dÜzen bozuşuyor maalesef:)
Lokumun kalorisi çok fazlaymış içinde çok nişasta ve şeker var , yemesen daha iyi. Onun yerine kuru meyve+süt, yoğurt+meyve yada yulaflı müsli gibi şeyler daha sağlıklı olur diye düşünüyorum. Zaten tatlı isteği öyle bişey ki yedikçe daha çok canın istiyor bi süre dayanırsan damak tadın da unutacaktır o tadları
bende senin gibi düşünüyorum ama nişanlım öyle düşünmüyo çok kötü kavga ettik, herşeyin suçlusu benmişim öyle diyo, oysa ki öyle bi yanılıyoki, psikolojisi bozulmuş resmen, galiba bitcek artıkEsrasi canım bu kadar. Yıpratmayın kendınızı valla bızde çoğu segı kendımız yaptık borcumuzda vardı sattık altınların bı kısmını kapattık nedır yanı dünya malı dünyada. Kalacak bu stres yerine heyecan mutlulukla gün saymak olmalı
B bffean canım cuma en geç 13:00 en kadar kılo bıldırımınde bulunmalısın bu cuma lıstedeydın ama gelmedıgın ıcın çıkarttık der ya da açıklamış
Canim kabizlik bende de sorun oluyor. Onun içinaksamdan buyukbardak sicak suta kayisi erik ve incir koyuyorum. Sabah AC karnina iciyorum. İyi geliyor. Dene istersen.belki sanada fayda eder.
bende senin gibi düşünüyorum ama nişanlım öyle düşünmüyo çok kötü kavga ettik, herşeyin suçlusu benmişim öyle diyo, oysa ki öyle bi yanılıyoki, psikolojisi bozulmuş resmen, galiba bitcek artık
bende senin gibi düşünüyorum ama nişanlım öyle düşünmüyo çok kötü kavga ettik, herşeyin suçlusu benmişim öyle diyo, oysa ki öyle bi yanılıyoki, psikolojisi bozulmuş resmen, galiba bitcek artık
Evet canım benim daha iki senem var ama inşallah mezun olurum uzamadanL littlelamp canım sen kimya bölümü okuyordun değil mi??? bende yüksek kimyagerim. ama ben mezun olalı çooookkkk oldu 2007 mezunuyum ben
Evet canım benim daha iki senem var ama inşallah mezun olurum uzamadan
Araştırdım hemen,tesekkur ederimEn ıyısı ayran detoxu hem proteın hem calsıyum hemde karbonhidrat
Gonderıyım makbulecım
Marmaradayım canım sen nereden mezunsun?İnsaallahh canim. Hangi üni?
Benim de spora vaktim olmuyo çocuklardan. Seninki kaç yaşında?.
Gerçekten miiisade lokum un kalorisi elli diye bakmistim, ona guveniyordum ama soylediginizi dusununce çok mantıklı.daha da yemem zaten dün ile bugün ki tartı arasında fark olmamisti sebebi lokum olabilir
aksam oğlum erken uyuyunca yarım saat de zumba yapmıştım.gece yapmak iyi değil ama hiç yoktan iyidir demiştim de
Öyle deme yaa, kendini bu kadar yıpratmaya değmez inan.inşallah veririm, zaten bitmişim, kilomda bitsin
Selam, menün süper, bitter dışında :))) 1 tane olsa iyiymişSelam kızlar.
Dünkü Menüm
Sabah:
1 yumurta
1 kk peynir
1 domates
1 salatalık
1 dilim k.ekmek
ara: yok
Öğle:
1 kepçe bezelye yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim k.ekmek
ara: 1 kupa sütlü kahve
ara: 2 dilim ananas
Akşam:
1 but tavuk
ara.
3 kare bitter.
Selam :))selam kızlar :)
sonunda gelebildim.
dünkü menüm;
sabah: simit
öğlen: çorba, 4 kaşık bulgur pilavı, 1 kaşık musakka, yoğurt
akşam: taze fasulye, tavuk ızgara, yoğurt
akşam: bolca egzersiz yaptım. bacaklarım ve yanlarım ağrıyordu. :)
Afiyet olsun yemeğin güzel görünüyorBugün Öğlen yemeğimi kendim yapıyorum evde.
En sağlıklısından Izgara sebze
Önce mikrodalgada 2 dakika haşladım sonra hafif ızgaralıyorum çok Az zeytinyağı ile
Gönder gönder, bekliyorum:)))En ıyısı ayran detoxu hem proteın hem calsıyum hemde karbonhidrat
Gonderıyım makbulecım
Çok zor bir durum gerçekten; kimse sana ayrıl veya devam et diyemez dışardan yorum yapmak doğru değil. Ama bu kadar sorun varken evliliğe doğru gitmek de yanlış olur, karşı taraf kendine çeki düzen vermeden herşey düzelmeden sakın kendini ateşe atma evlendikten sonra hiçbirşey düzelmez ,bu haliyle kabul etmiş olursun. Gerekirse bi süre erteleyin biraz Zaman tanıyın, iyice düşünün.bende senin gibi düşünüyorum ama nişanlım öyle düşünmüyo çok kötü kavga ettik, herşeyin suçlusu benmişim öyle diyo, oysa ki öyle bi yanılıyoki, psikolojisi bozulmuş resmen, galiba bitcek artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?