Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

kızlar hafta sonu çok yoğundu kuzenimin düğünü vardı misafirlerden kafamı kaldıramadım.
hafta sonu hiç dikkat etmedim ama cuma 65 çıkmıştım
dün akşam tartındım 64.600 kg çıktım.
tatlı krizlerim hala devam ediyor adet olduğum halde.
ben anladım benimkisi psikolojik açlık heralde.aç değilim ama bişeyler yemek istiyorum devamlı.anlayacağınız bu hafta sınıfta kaldım kızlar.

merhabalar
bende bu sabah
kalkınca 1/2 bardak süt içtim ve kayısı yedim

kahvaltı ( işyerimde yaptığımdan dolayı )
tam buğday ekmeği küçük 3 dilim
1 kk peynir- 7-8 adet zeytin ve 1 kupa çay

öğle
1 kase yulaf ezmesi sütlü

akşamda muhtemelen
köfteli patates yemeği ve salata olur

güm içinde içtiğim suyun çoğunu sıcak veya ılık içmeye çalışıyorum
afedersiniz şu kabızlık problemi olmasa daha hızlı kilo vericem ama olmuyor
o yüzden belki faydası olur diye içeceklerimi sıcak veya ılık içmeye çalışıyorum

bu akşam spor olarak pazara gideceğimden dolayı
yürüyüşle tamamlıcam, yarım saati bulur toplamda yürüyüş

görüşmek üzere

Canim kabizlik bende de sorun oluyor. Onun içinaksamdan buyukbardak sicak suta kayisi erik ve incir koyuyorum. Sabah AC karnina iciyorum. İyi geliyor. Dene istersen.belki sanada fayda eder.

Canim cuma bildirimde bulunmadigin için listeden cikarmistim seni bu hafta. Devam edecek misin? Eğer devam edeceksen bildirimleri atlamaman ve katilimini arttirman lazim. Günde en az 5 msj yazman gerekli kurallar gereği.

En ıyısı ayran detoxu hem proteın hem calsıyum hemde karbonhidrat
Gonderıyım makbulecım

Esrasi canım bu kadar. Yıpratmayın kendınızı valla bızde çoğu segı kendımız yaptık borcumuzda vardı sattık altınların bı kısmını kapattık nedır yanı dünya malı dünyada. Kalacak bu stres yerine heyecan mutlulukla gün saymak olmalı

B bffean canım cuma en geç 13:00 en kadar kılo bıldırımınde bulunmalısın bu cuma lıstedeydın ama gelmedıgın ıcın çıkarttık der ya da açıklamış

bende senin gibi düşünüyorum ama nişanlım öyle düşünmüyo çok kötü kavga ettik, herşeyin suçlusu benmişim öyle diyo, oysa ki öyle bi yanılıyoki, psikolojisi bozulmuş resmen, galiba bitcek artık

Canim kabizlik bende de sorun oluyor. Onun içinaksamdan buyukbardak sicak suta kayisi erik ve incir koyuyorum. Sabah AC karnina iciyorum. İyi geliyor. Dene istersen.belki sanada fayda eder.

onuda denedim canım, kronik oldu sanırım, bir ara doktora giderim

üzüldüm senin durumuna , hayırlısı olsun canım

Hangi ara kavga ettiniz? Siz bugün konusmayacak miydiniz? HHerşeyin hayirlisi olur inşaallah canim benim. Keşke elimden bisey gelse de sana yardimci olabilsem

Benim de spora vaktim olmuyo çocuklardan. Seninki kaç yaşında?

inşallah veririm, zaten bitmişim, kilomda bitsin
Öyle deme yaa, kendini bu kadar yıpratmaya değmez inan.

Selam, menün süper, bitter dışında :))) 1 tane olsa iyiymiş

Selam :))

Bugün Öğlen yemeğimi kendim yapıyorum evde.
En sağlıklısından Izgara sebze
Önce mikrodalgada 2 dakika haşladım sonra hafif ızgaralıyorum çok Az zeytinyağı ile
Afiyet olsun yemeğin güzel görünüyor

En ıyısı ayran detoxu hem proteın hem calsıyum hemde karbonhidrat
Gonderıyım makbulecım
Gönder gönder, bekliyorum:)))

Çok zor bir durum gerçekten; kimse sana ayrıl veya devam et diyemez dışardan yorum yapmak doğru değil. Ama bu kadar sorun varken evliliğe doğru gitmek de yanlış olur, karşı taraf kendine çeki düzen vermeden herşey düzelmeden sakın kendini ateşe atma evlendikten sonra hiçbirşey düzelmez ,bu haliyle kabul etmiş olursun. Gerekirse bi süre erteleyin biraz Zaman tanıyın, iyice düşünün.

kızlar çıkarmayın ekleyin beni guruba ya valla hiç bu kadar kararlı olmamıştım. sizde yarı yolda bırakmayın beni.
mesaj yazarım problem değil. bildirim yapamadım çünkü perşembe ve cuma işten izin almıştım rahatsızdım.
evde internetim yok hafta sonu o yüzden giremiyorum lütfen kızlar anlayın beni.
eşimin dalga geçmesi aklıma geldikçe üzülüyorum zaten şu ütüme yapışan 10 kiloyu vermek ve sağlıklı zayıflamak istiyorum. canım sıkkın hafta sonu o kadar çok yemek yemememe rağmen ve koşturmama rağmen kilom aynı bende bunu anlamıyorum. nerde hata yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…