Canim sagliktan onemlisi yok kendne deger ver ya fedakar bi kiz oldugun belli elinden gelenide yapmaya calisiysn belliki kendini uzme dua et gonlunu ferak tut yemene icmene dikkat etCanım gerçekten hiçbir şey yemiyorsun dikkat et kendine umarım geçer bugünler bin önce
Super menu:)Selam kızlar.
Dünkü Menüm
Sabah:
1 yumurta
1 kk peynir
1 domates
1 salatalık
1 dilim k.ekmek
ara: yok
Öğle:
1 kepçe bezelye yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim k.ekmek
ara: 1 kupa sütlü kahve
ara: 2 dilim ananas
Akşam:
1 but tavuk
ara.
3 kare bitter.
Afiyet olsun:)ohh tatli bidik annesine aman vermiyor demek:)sabah: 1 haşlanmış yumurta,
1dilim ekmek,
1tk krem peynir
ara:tek şekerli büyük fincan kahve
ara: 2ykyogurda 1 çk zencefil, 1çk tarçın, 1çk zerdeçal katıp yedim
öğleatlıcan musakka 3yk
3 tane mercimek köftesi
ara:2yk tahin pekmez 1d ekmek
ara:yogurtlu kür yine
ara:1hurma
akşam:1 porsiyon nohut yemeği
(aralarda amma uzun olmuş:)
suyu yine 2 lt ye tamamlayacağım.Oğlumun uyku durumuna göre de egzergiz yapacagim:) Köprü oluyorum altıma giriyo, şnav çekerken üstüme çıkıp deh yapıyo
Ayy canim iki cocuklu iradeli anne ornegi:)canim kizlarinin yas farki cok iyi planlimiydi?:)zorlaniyomusun?Allah bağışlasın kuzucuğunu.
Benimkiler de 4,5 yaşında ve 15 aylık iki Prenses
Benimki de emiyo, 2,5 yaşında ayırmayı düşünüyorum. Kilo vermedeki en büyük yardımcım emzirmekti :)))))
Hepsinde yok sanırım mhrsden bulabilirsin ama ben erenköy fizik tedavide gitmiştim20 aylık ve hala emişiyoruz(spor sayılır emzirmekte)seninkiler kaç yaşında?
hadi ya ilk defa duyuyorum ben de.her hastanede var mı acaba?
afiyet olsun...
ayy canım cacık çektiafiyet olsun...
Anaaaaam, saka gibisiniz yaaa, dur hemen bakayim, uzmanlik alanimMerhaba Hanımlar
Şerbetli tatlılar oylamasına oylarınızı bekliyoruz
Oylamaya katılmak için linke tıklayın lütfen..
Şerbetli Tatlılar Oylama
kızlar çıkarmayın ekleyin beni guruba ya valla hiç bu kadar kararlı olmamıştım. sizde yarı yolda bırakmayın beni.
mesaj yazarım problem değil. bildirim yapamadım çünkü perşembe ve cuma işten izin almıştım rahatsızdım.
evde internetim yok hafta sonu o yüzden giremiyorum lütfen kızlar anlayın beni.
eşimin dalga geçmesi aklıma geldikçe üzülüyorum zaten şu ütüme yapışan 10 kiloyu vermek ve sağlıklı zayıflamak istiyorum. canım sıkkın hafta sonu o kadar çok yemek yemememe rağmen ve koşturmama rağmen kilom aynı bende bunu anlamıyorum. nerde hata yapıyorum.
Menum
Sabah
2 haslnms yumurta
3 zeytin
1 cavdar
Ara
1 ekma
Ara
Ceyrek simit
Ara
5 6 erik
Ogle
4 yk makarna
Salata
Corba
Ara
1 armut
Ara
Sutlu kahve
4 ceviz
Aksam
Bi tabak tavuk sote
1,kase yogurt
Su
2 litreyi gecik gibi
Spor
Malasef
Sabah klasik kahvalti
Ogle kofte, salata
Aksam
Eski arkadaslar bilir
Boooolca yedim salatayla
o zaman cuma günkü kilonu 65 olarak listeye ekliyorum. doğru mudur?kızlar hafta sonu çok yoğundu kuzenimin düğünü vardı misafirlerden kafamı kaldıramadım.
hafta sonu hiç dikkat etmedim ama cuma 65 çıkmıştım
dün akşam tartındım 64.600 kg çıktım.
tatlı krizlerim hala devam ediyor adet olduğum halde.
ben anladım benimkisi psikolojik açlık heralde.aç değilim ama bişeyler yemek istiyorum devamlı.anlayacağınız bu hafta sınıfta kaldım kızlar.
işi gücü oyun zaten sıpamınÇocuk oyun istiyor demekki
Benim biraz erken oldu 5 gibi yedik
oymaşallah,Rabbim hayırlı evlat etsin .Kesinlikle yaş aralığı çok güzel,tavsiye eder misin acepAllah bağışlasın kuzucuğunu.
Benimkiler de 4,5 yaşında ve 15 aylık iki Prenses
Benimki de emiyo, 2,5 yaşında ayırmayı düşünüyorum. Kilo vermedeki en büyük yardımcım emzirmekti :)))))
afiyet olsunBugünkü menümü yazayım
Sabah: 1 çb süt, 3 kaşık yulaf ezmesi, 3 hurma
Ara: yok
Öğlen: 1 kase tarhana çorbası, 1 tabak bakla yemeği, 1 kase yoğurt
Ara: 3 hurma, 2 ceviz
Akşam: 1 tabak etli kurufasülye, bol salata
Ara: 6 çilek ve 1 kase yoğurt yiyeceğim
afiyet olsunBugünkü menüm
Sabah
1 kk peynir
Salatalık domates
2 dili. K.ekmek
Ara yok
Öğle,
2 tavuk baget
Salata
Ara yok
Akşam
Salata
Kıymalı patates yemeği
Ara sebze&meyve suyu
Spor 1 saatten fazla yürüyüş.
aynen öyle valla,bi yarım saat önce yazacaktım elimden tuttu anne yavv diye, ben at oldum deh diye diye sürdüAfiyet olsun:)ohh tatli bidik annesine aman vermiyor demek:)
hımm tamam bakayım canım,sağolHepsinde yok sanırım mhrsden bulabilirsin ama ben erenköy fizik tedavide gitmiştim
afiyet olsunMenum
Sabah
2 haslnms yumurta
3 zeytin
1 cavdar
Ara
1 ekma
Ara
Ceyrek simit
Ara
5 6 erik
Ogle
4 yk makarna
Salata
Corba
Ara
1 armut
Ara
Sutlu kahve
4 ceviz
Aksam
Bi tabak tavuk sote
1,kase yogurt
Su
2 litreyi gecik gibi
Spor
Malasef
acaba nedir nedirr???Sabah klasik kahvalti
Ogle kofte, salata
Aksam
Eski arkadaslar bilir
Boooolca yedim salatayla
hadi bakalım hayırlısıHerkese iyi aksamlaaar, firsat bulup bir turlu giremedim bugun..
Kizlar yeni arkadaslar da dahil olmak uzere, bu gunlerde herkesin menuleri super gidiyor. Cok cekismeli bir hafta olacak
@katre-i dem kaptan fena kacamaklar yapiyor galiba
anaaammmm,bakarsam kalkıp yaparım diye korkuyorum,zaten perşembe misafirim var,şimdiden derdine düştümAnaaaaam, saka gibisiniz yaaa, dur hemen bakayim, uzmanlik alanim
Diyet gruplarinda takilmamin yegane sebebi
Samsun nokulu ne ola ki ??
Canim sagliktan onemlisi yok kendne deger ver ya fedakar bi kiz oldugun belli elinden gelenide yapmaya calisiysn belliki kendini uzme dua et gonlunu ferak tut yemene icmene dikkat et
Super menu:)
Afiyet olsun:)ohh tatli bidik annesine aman vermiyor demek:)
Ayy canim iki cocuklu iradeli anne ornegi:)canim kizlarinin yas farki cok iyi planlimiydi?:)zorlaniyomusun?
Bizimkilerin arası tam 3 yaş, ikinciyi eşim çok istiyo diye hemen yaptım bana kalsa 4-5 yaş ara olsun isterdim. Büyük iyice kendini bilsin, ayrı yatmaya yemeye içmeye alışsın istiyordum ama kısmet böyleymiş. Bizim büyük çok nazlıydı kardeşi olunca iyice bebek moduna girdi, yani çocuktan çocuğa farkediyor kendi durumunuza göre ayarlayın bence.işi gücü oyun zaten sıpamın
oymaşallah,Rabbim hayırlı evlat etsin .Kesinlikle yaş aralığı çok güzel,tavsiye eder misin acep
afiyet olsun
afiyet olsun
aynen öyle valla,bi yarım saat önce yazacaktım elimden tuttu anne yavv diye, ben at oldum deh diye diye sürdübugünki sporum
hımm tamam bakayım canım,sağol
afiyet olsun
acaba nedir nedirr???Afiyet olsun
Hangi ara kavga ettiniz? Siz bugün konusmayacak miydiniz? HHerşeyin hayirlisi olur inşaallah canim benim. Keşke elimden bisey gelse de sana yardimci olabilsem
Benim de spora vaktim olmuyo çocuklardan. Seninki kaç yaşında?
Öyle deme yaa, kendini bu kadar yıpratmaya değmez inan.
Selam, menün süper, bitter dışında :))) 1 tane olsa iyiymiş
Selam :))
Afiyet olsun yemeğin güzel görünüyor
Gönder gönder, bekliyorum:)))
Çok zor bir durum gerçekten; kimse sana ayrıl veya devam et diyemez dışardan yorum yapmak doğru değil. Ama bu kadar sorun varken evliliğe doğru gitmek de yanlış olur, karşı taraf kendine çeki düzen vermeden herşey düzelmeden sakın kendini ateşe atma evlendikten sonra hiçbirşey düzelmez ,bu haliyle kabul etmiş olursun. Gerekirse bi süre erteleyin biraz Zaman tanıyın, iyice düşünün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?