zaten dyet yaptığını duyunca hemen herkes bir doktor bir diyetisyen falan kesiliyor başımıza yaptıkları yorumlarda o kadar saçma ki ben de söylemiyorum diyet yaptığımı kilo vermişisn diyen olunca da size öyle gelmiş aynıyım diye kesip atıyorum yoksa hemen sinir bozan şeyler söylüyorlar
İyiyim ortim sanada kolay gelsinSşz neler yaptınız bakalım geçmişe bakamadım henüz , uygun bir zamanda okuycam inş .
Bağdan bahçeden getirdiklerimi bi halledeyim . Misafir olarakta1 yegenimi evine burakıp 2 yegenimi alıp geldim ...
Farkındayım ortim seni geçecemHuuu bacı elin mahküm çünkü benle yarışa girdin kimle dans ettiğinin farkındamısın
Bundan sonra etiketlerimBEn niye etiketlenmiyorum menülerine motican
Olur tabiki çok sağol yorumun içinnaçizane fikrim akşam geç vakit yenen meyvelerdendir o artı,meyve yerine koyu ayran yada birkaç çiğ kuruyemiş yesen olmaz mı
bu kez becereceğiz,biz kadın olarak bu hayatta neleri başardık yiyeceklere yenilmeyelim artık,burası,buradaki aynı şeyleri yaşamış aynı çaba içindeki hanımlar oalarak destekle yaparız biz..
çok neşeliyim hemde çok diyetisyen kontrolüm vardı herşey yolunda verdiğim kilolar yağdan gitmiş ben sevinmeyeyimde kim sevinsin 
Ohh oh süper harikaa inşallah istediğin kiloya da ulaşırsın
~~~21 AĞUSTOS~~~
***KURBAN BAYRAMI HEDEFLERİ***
@miyaww__>>
@Zhre_>>
@guziss35>>
@Monaalizza>>
@MorVampirella>> 58
@Dumbledore>>
@Ya habibi>>
@Sarayca>>59.4
@Antepia27>>105,5
@Ssy8491>>90
@vorones>>
divinity >>65 
Zerosima >>52 
@evinizinmimari>>73
aeben >> 
sara_28 >>95 
@gamze21>>
@ozlemkartal>>95
@Deryagundz13>>
@dtdentist>>
@Birumut55>>
@mavili38>>68
Kızçelerim
herkes kurban bayramı hedeflerini belirleyip yazsın.

Zaten bayramın 3.günü kına gecem var :))
inşallah canım inşallah hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız
Allah bir ömür boyu mutlu mesut etsin seni canım benim
Niye korkuyosun kuzummAminn inşallah pişman olmam hala çok korkuyorum evlenmeye
Aminn inşallah pişman olmam hala çok korkuyorum evlenmeye
Senden iyisi yokSporumu yaptım duşumu aldım yeşil elmamı yedim miss
Sendende iyisi yokBende sporumu yaptim yarim saat kosu bandi 15 dkk bisiklet 15 dkk kolbisikleti simdi eve geciyorum
Niye korkuyosun kuzummçok çok mutlu ol inşallah ne güzel sevdiğin insanla hayatını birlestiriyosun 
Bak bir 27 lik dahaYeni gelen arkadaşlarımız var baya ne güzel baya kalabalıklasmışız
Kendimi tanitayim 31 mayısta katıldım gruba
27 yaşında 168 boyundayım 89 kiloydum 79.4 çıktım bu sabah. Ilk hedefim 65 ı görmek daha sonra 55 e kadar inmek istiyorum nasipse
Iktisat mezunu ev hanımıyım eşimin görevi nedeniyle Mardin de yaşıyorum bir oğlum var
Inşallah hep beraber hedeflerimize ulaşırız burada
Zerom nasıl karar verdinya evlenmeyeHep evlenmeye korkan birisi oldum istemiyordum da sanki evlenince herşey çok kötü olacak gibi görümce kaynana derdi hayatın kısıtlanması falan filan ne bileyim evlilik fobisi heralde
düğüne az kaldığı için bu korkular çok normal panik yapma hatta düğün günü vazgeçsem mi acaba diye düşünenler bile vardır ama düğün olup bittikten sonraki gün ben niye bu kadar stres yapmışım ki diyeceksin inan bana bunlar çok normal duygular canım sen relax ol derin nefes al ver bugünlerin tadını çıkarmaya bak hayatının en güzel en özel günleri çünkü tamam mı ablacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?