Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

En iyisini sen yapıyorsun aslında
Şu çenemi bi tutmuyorum ki
Bu hayatta Ne çekiyosam çenem yüzünden cekiyorum

Sşz neler yaptınız bakalım geçmişe bakamadım henüz , uygun bir zamanda okuycam inş .
Bağdan bahçeden getirdiklerimi bi halledeyim . Misafir olarakta1 yegenimi evine burakıp 2 yegenimi alıp geldim ...
İyiyim ortim sanada kolay gelsin
Huuu bacı elin mahküm çünkü benle yarışa girdin kimle dans ettiğinin farkındamısın
Farkındayım ortim seni geçecem
BEn niye etiketlenmiyorum menülerine motican
Bundan sonra etiketlerim
Yorum yap puan ver yildizimi eksik etme
Olur tabiki çok sağol yorumun için
İlacım bugün bitiyor artık geç saatte o meyveyi yemem

Allah bir ömür boyu mutlu mesut etsin seni canım benim

Aminn inşallah pişman olmam hala çok korkuyorum evlenmeye

düğüne az kaldığı için bu korkular çok normal panik yapma hatta düğün günü vazgeçsem mi acaba diye düşünenler bile vardır ama düğün olup bittikten sonraki gün ben niye bu kadar stres yapmışım ki diyeceksin inan bana bunlar çok normal duygular canım sen relax ol derin nefes al ver bugünlerin tadını çıkarmaya bak hayatının en güzel en özel günleri çünkü tamam mı ablacım

Yeni gelen arkadaşlarımız var baya ne güzel baya kalabalıklasmışız
Kendimi tanitayim 31 mayısta katıldım gruba
27 yaşında 168 boyundayım 89 kiloydum 79.4 çıktım bu sabah. Ilk hedefim 65 ı görmek daha sonra 55 e kadar inmek istiyorum nasipse
Iktisat mezunu ev hanımıyım eşimin görevi nedeniyle Mardin de yaşıyorum bir oğlum var
Inşallah hep beraber hedeflerimize ulaşırız burada

Niye korkuyosun kuzumm çok çok mutlu ol inşallah ne güzel sevdiğin insanla hayatını birlestiriyosun

Hep evlenmeye korkan birisi oldum istemiyordum da sanki evlenince herşey çok kötü olacak gibi görümce kaynana derdi hayatın kısıtlanması falan filan ne bileyim evlilik fobisi heralde

Bak bir 27 lik daha .
Hep 40 lılar olcak değil ya :/)
Tekrar hoşgeldin o zaman tatil dönüşü

Ayy inşallah düğün öncesi stresten böyleyimdir sonu iyi olur cidden ufacık bişeyde evlenince bunun bin beteri mi olur acaba diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…