Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kaptanım hedefim bayrama ycundanda olsa 65 şi görmek , inşAllah diyim

Kaptanım hedefim bayrama ycundanda olsa 65 şi görmek , inşAllah diyim
moni

Canım çok haklısın ama midem o kadar kötüydüki tatlı bişeyler iyi gelir diye iki tane yedim
anladım canım..
Menün güzel canım suda sporda güzel
teşekkürler canım,emojilerim çıkmıyo nedense bi kalp koyacaktım
Fena değildi artık bekleyip göreceğiz inşallah atanırız :)
inşallah hayırlısıyla gönlünden geçen yere yerleşirsin canım,ben,m de yeğenim girdi,sosyoloji mezunu
çok kötü değil,ama sabah dolmanın yanına bol salata yoğurt,akşama da dolma yerine salata ekleseydin daha dengeli olurdu,bizim evde de yenmeyi bekliyo bir dolma şaka gibi, inşallah yemem
Tamam canım. Bu sefer başaracağız inşallah. Birbirimizi dürtelim hatırlatalım.
fazla kilonun sıkıntılarını fiziken ve ruhençok çektim,buradaki herkes de çekmiştir eminim,giden gençliğime en güzel günlerime yanarım,aah çok dertliyim bu konuda,yarışma takımlarından hep çekinmiştim ya yapamaz mahçup olursam diye son çare buraya geldim,bu da olmazsa demek istemiyorum,olacak inşallah
Sabah
1 dl yulaf ekmeği
1 hş yumurta
Az peynir
2 parça çikolata

Öğle
Yoğurtlu kabak
1 dk yulaf ekmeği

Akşam
8 yk yeşil fasulye
Yoğurt

Su 2 lt
Spor yok
moni Zre_ @gezegenfeza
yulaf ekmeğini kendin mi yapıyorsun canım
Inşallah canım aslında benim için zor değil bi ayranasi bi 4 günlüğe bakar ama işte iradeli olmam lazım.
o irade var sende olmasaydı o kadar kiloyu vermezdin,ben de reglden sonra ödem atıcı bişeyler yapayım,ayranaşı da iyi gider bu sıcakta
Hım benim ki dese çok bozulurdum sanırım
benimki dese bozulmanın da ötesine geçerim..şaka bi yana böyle denmesi hele hayat arkadaşı tarafından hiç doğru değil,kaba ve düşüncesizlik
menün güzel canım,tavuğu bol yeseydin acıkmazdın
naçizane fikrim akşam geç vakit yenen meyvelerdendir o artı,meyve yerine koyu ayran yada birkaç çiğ kuruyemiş yesen olmaz mı
İnşallah canım
Mecburum kilo vermeye
Bide diyete başladığımi sağır sultana bile duyurdum
Bu seferde veremezsem yine beceremedi olacak adım o yüzden işi sıkı tutuyorum :)
bu kez becereceğiz,biz kadın olarak bu hayatta neleri başardık yiyeceklere yenilmeyelim artık,burası,buradaki aynı şeyleri yaşamış aynı çaba içindeki hanımlar oalarak destekle yaparız biz..

Hklisin kaptanicem.kendime birden cok yüklendim.15gun geçmeden kanamam oldu.şimdi iyiyim kendime geldim.şimdi daha iyiyim

Sşz neler yaptınız bakalım geçmişe bakamadım henüz , uygun bir zamanda okuycam inş .
Bağdan bahçeden getirdiklerimi bi halledeyim . Misafir olarakta1 yegenimi evine burakıp 2 yegenimi alıp geldim ...
yeğen candıroh bahçe mahsulleriyle sefa,keşke benim olsa

Ablacim işte yağmur yapınca yiyemedim tavuğu simit ve meyve suyu yaptım artık

Cuma günü : 104.7
Bugün : 104.0
Fark. : - 700 gr

moni Antepia27

Vayyy süper cuma 1_1.5 olur

bende teşekkür ederim kilo verdiğimi bugün işyerindende söylediler çok mutlu oldum
konu evlat olunca akan sular durur o mutlu olsunda kilo verilir

Canım çalıştığını bilmiyordum nerde calisiyçasun

Canım sok diyetten sonra 200 Gr büyük basari

Ben de katılabilir miyim

İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…