- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Daha bitmemiş. Doğal gaz için basvurali 2 hafta oldu, saat almamız gerekiyormuş, bize hiç söylemediler, 2 hafta boşu boşuna beklemişiz. Sabah ilk iş tekrar gidecez, bakalim bu sefer kaç gün bekleyeceğizgezegenfeza kız neler olmuş öyle, 
evet canım bana da çok yedim gibi geldi ama sebebi akşam öğününün geç vakte kalması iki öğün daha iyi akşamı 16-17 gibi kapatsam meyve sorun olmazdı,kahveye de sütü 1/3 oranda koyuyorum tam sütlü sevmem,regl yüzünden bunlar hep
alıntıdan gördüm. Can kaptanim.Hklisin kaptanicem.kendime birden cok yüklendim.15gun geçmeden kanamam oldu.şimdi iyiyim kendime geldim.şimdi daha iyiyim
Ayy cço sevindim canım kutlarım
Böyle bsade menüleri çok seviyorum başarılı bir gün geçirmiş din kutlarım canim
Elim e oglandan tel biraz zor geciyor canım bu hafta umutluyum inşallah aklımda bir kilo var girmeyi çok istiyorum
Her gün diyorum yarin daha az yiyeceğim diye ama pek basarili değilim gelelim bu günkü menume. .
6.30 kalkış 40dakika pilates
Kahvaltı 1 yumurtayla peynirli omlet 1bardak sut 1 elma
Ogle bir dilim kek
Aksam 1 kase corba yoğurtlu semizotu salatası 1 tabağa yakın pilav
Ve son darbe dondurma
Sağol canım inşallah sende istediğin kiloyu verirsin bu hafta
Sen pazartesi kilo bildirimini yaptın mı
Ama galiba sanırsam ben seni bu hafta da yenecem
Evet canım dün yazdim eğer geçen cumaya göre hesaplarsak hiç şansın yok ama geçen cuma ödem kilolarim vardı adaletli olmaz gibi geliyor
maviş diyet menüsü olmamış kuzum...Her gün diyorum yarin daha az yiyeceğim diye ama pek basarili değilim gelelim bu günkü menume. .
6.30 kalkış 40dakika pilates
Kahvaltı 1 yumurtayla peynirli omlet 1bardak sut 1 elma
Ogle bir dilim kek
Aksam 1 kase corba yoğurtlu semizotu salatası 1 tabağa yakın pilav
Ve son darbe dondurma
Heee Haklisin vallahiKız ne yaptın sen dondurma pilav kek hiç diyet menüsü mü bu
Gündüzleri iyiyim de isten eve gelince şaşırıyorum sanirim offf off ama sizlerin menuleri gördükçe sizlerin yardımcılarıyla başaracağım inşallahmaviş diyet menüsü olmamış kuzum...
akşamın olmamış daha sağlıklı şeylerle beslenmek lazım diyette .Sabah
2 haslanmis yumurta
1kucuk salatalık
Peynir
Şekersiz cay
Ara öğün
Sade türk kahvesi
Öyle
4 yada 5kasik yeşil mercimek
Eriste çorbası
Ara öğün
1kupa bitki cayi
Akşam
6kucuk milfoy
Spor
300ip
Litre bilmiyom ama bol su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?