Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Daha bitmemiş. Doğal gaz için basvurali 2 hafta oldu, saat almamız gerekiyormuş, bize hiç söylemediler, 2 hafta boşu boşuna beklemişiz. Sabah ilk iş tekrar gidecez, bakalim bu sefer kaç gün bekleyeceğiz

A
Hklisin kaptanicem.kendime birden cok yüklendim.15gun geçmeden kanamam oldu.şimdi iyiyim kendime geldim.şimdi daha iyiyim
alıntıdan gördüm. Can kaptanim. moni tamamdır . 2 hafta sonra inşallah Kilo almadan döneyim. Ama işte . Şu ara hep hamur Vs. Yiyorum Biraz ödül gibi de simardim galiba . 2 tane düğün var .biri bu ç. Tesi . Bakalım gelirim gene

Sağol canım inşallah sende istediğin kiloyu verirsin bu hafta
Sen pazartesi kilo bildirimini yaptın mı

Ama galiba sanırsam ben seni bu hafta da yenecem

Kız ne yaptın sen dondurma pilav kek hiç diyet menüsü mü bu

Sağol canım inşallah sende istediğin kiloyu verirsin bu hafta
Sen pazartesi kilo bildirimini yaptın mı

Ama galiba sanırsam ben seni bu hafta da yenecem

Evet canım dün yazdim eğer geçen cumaya göre hesaplarsak hiç şansın yok ama geçen cuma ödem kilolarim vardı adaletli olmaz gibi geliyor

Evet canım dün yazdim eğer geçen cumaya göre hesaplarsak hiç şansın yok ama geçen cuma ödem kilolarim vardı adaletli olmaz gibi geliyor

tabisi adaletli olmaz tızım ödem olunca ama bunlar ödem ondan fazlam var de ödem gidince kilo vermiş gibi sevin heeee olmaaaaaaaaaz

sen pazartesiden başla istersen cuma günü ben seni yine yenecem

Son düzenleme:
maviş diyet menüsü olmamış kuzum...

Son düzenleme:
Sabah
2 haslanmis yumurta
1kucuk salatalık
Peynir
Şekersiz cay

Ara öğün
Sade türk kahvesi

Öyle
4 yada 5kasik yeşil mercimek
Eriste çorbası

Ara öğün
1kupa bitki cayi

Akşam
6kucuk milfoy

Spor
300ip
Litre bilmiyom ama bol su

akşamın olmamış daha sağlıklı şeylerle beslenmek lazım diyette .
Öylen zaten karbonunu almışsın erişte ve mercimekten . Akşamına ya et tütü yada sebze yakışırdı , daha dillatli olmalısın
Ayrıca senin kiloda olan biri yemeğini çok kısmamalı yani önemli olan miktar değil ne yediğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…