21 agustos yanılmıyorsam 1 aydan az var ..Kurban bayramı ne zaman
Kahvaltıyı güçlü yapar, öğlenide güzel geçirirsen akşam çok saldırmaz hafif geçirirsin ...Gündüzleri iyiyim de isten eve gelince şaşırıyorum sanirim offf off ama sizlerin menuleri gördükçe sizlerin yardımcılarıyla başaracağım inşallah
Yaşın kaçtı canim ..benim gibi 18 de evlenenler hiçbir şeye takılmadan hoppp gummm bide bakmışsın evleniyor ama yas biraz alınca herseyi düşünür oluyorsun. ..ama benden sana tam 19 yılı devirmis birinin tavsiyesi takilma birseye asiksan aşkını yaşa ve yaşat gerisi zamanla düzeliyor. ..mutluluğun tadını cikar. ..eee bu arada benimde yarin evlilik yıldönümümOnunla öyle çok büyük kavgalarımız yok aslında bazen ben benle fazla ilgilenmediğinden kırılıyorum ama ona da hak veriyorum çok yoğun çalışıyor ama genel olarak sıkıntımız yok nedense düğün yaklaştıkça daha çok kayınvalidemin tavırları değişti gibi hissediyorum nişanlımın olmadığı ortamda söylediği konuştuğu şeyleri nişamnlım farklı bir şekilde düşüncesini dile getirdiğinde onu destekliyor ama o yokken farklı söylüyordu bu da beni biraz korkuttu yalan olmasın şaşırdım çünkü
Evet kesinlikleKahvaltıyı güçlü yapar, öğlenide güzel geçirirsen akşam çok saldırmaz hafif geçirirsin ...
Gün boyu az yiyen birinin akşam yemege saldırması çok normal ...
Reçel ve sarmadan uzak duralım lütfenEki Görüntüle 2171883 Eki Görüntüle 2171883 bugünlük kahvaltım koy kahvaltısı
Hayırlı seneler olsun mavişin.Yaşın kaçtı canim ..benim gibi 18 de evlenenler hiçbir şeye takılmadan hoppp gummm bide bakmışsın evleniyor ama yas biraz alınca herseyi düşünür oluyorsun. ..ama benden sana tam 19 yılı devirmis birinin tavsiyesi takilma birseye asiksan aşkını yaşa ve yaşat gerisi zamanla düzeliyor. ..mutluluğun tadını cikar. ..eee bu arada benimde yarin evlilik yıldönümüm
masallah insan yaşının ilerlediğini zaten bu şekilde anliyor yoksa bizim ruhlar 25Hayırlı seneler olsun mavişin.
Bizimde 25 olacak
allah mesut etsin bir ömür boyu canım,tadını çıkar bu günlerin
iyi akşamlar kizlar bugünkü menümü paylasayim sabah 10 da
yarim simit
k.k.kadar peynir
cay 1 fincan
oylen 2 de
pilav üstü et doner
ayran
saat 4 de
bir fincan cay
bir neskafe
saat 5 de
salgam 1 bardak acili
aksam 7 de
mercedes corbasi
salata
5/6 dilim karpuz
2 lt su
iyi akşamlar hanımlar,bugün 3 öğün yapmam gerekti ama sevmedim ben 2 öğünü seviyorum
PAZARTESİ MENÜSÜ
10.00, 2 yumurtalı peynirli omlet,içinde 1 tatlı kaşığı anamın yaptığı kahvaltı salçası
bolca kıl biber
5 ceviz
yarım anjelik,1 kiraz,1 çilek
biraz sütlü kahve
15.00, 1 tabak taze fasulye
1 kase yoğurt
19.00, 1 kocaman peynirli salata nar ekşili
1 kuru incir,2 kuru kayısı,1 tatlı kaşığı doğal kaymak
2 ceviz
üstüne kocaman sade Türk kahvesi
tatlı krizini geçiştirdim böyle çok da nefis oldu,baklava haltetmişama çok yedim gibi geldi,yorumlayın kızlar,birazdan yürümeye çıkacam 
Sabah
1 dlm krpekli ekmek
Domates salata
1 kk peynir
1 yumurta
2 bardak siyah cay
Oglen
2 bardak filtre kahve
2 lokum
Aksam
1 tas tavuk corbasi
1 tavuk boynu
2 kaşik bulgur
Mantar sote
Su
Ara
Ananas
1 top dondurma
Su 2 lt
Spor toplam 1 saat (sporaletleri)
Bende menümü yazayım
Sabah yok
Öğle
Bir porsiyon adana kebap ekmeksiz
Bir ayran
Ara
Bir tane sade activia
Akşam
Bir tabak zeytinyağlı taze fasulye
Bir kase yoğurt
Su 2 litre spor 30 dakika leslie yarım saat yürüyüş
moni @Antepia27 
23 temmuz pazartesi menüm
Sabah :1 bardak limonlu sıcak su
Kahvaltı: 2 yumurtalı peynirli omlet
1 bardak ev yapımı posalı erik suyu (şekersiz)
Ara : yarım lt yeşil çay
1 fincan türk kahvesi
Akşam : pancar kavurması
1 dilim ekmek
1 bardak ayran
Su: 2.5 lt
Spor :7000 adım 1 saat yürüyüş oluyor
aeben ortim menumu yorumlarmisin 
Sabah 10.00
2 haşlama yumurta
Domates salatalık biber maydanoz
Peynir
5 zeytin
1 çay bardağı fındık ceviz
Akşam
1 durum çiğ köfte
Ayran
Çekirdek (dışarıda kalınca ben napicam yemek işini ya )
1 saat spor
2 lt su
Her gün diyorum yarin daha az yiyeceğim diye ama pek basarili değilim gelelim bu günkü menume. .
6.30 kalkış 40dakika pilates
Kahvaltı 1 yumurtayla peynirli omlet 1bardak sut 1 elma
Ogle bir dilim kek
Aksam 1 kase corba yoğurtlu semizotu salatası 1 tabağa yakın pilav
Ve son darbe dondurma
Sabah
2 haslanmis yumurta
1kucuk salatalık
Peynir
Şekersiz cay
Ara öğün
Sade türk kahvesi
Öyle
4 yada 5kasik yeşil mercimek
Eriste çorbası
Ara öğün
1kupa bitki cayi
Akşam
6kucuk milfoy
Spor
300ip
Litre bilmiyom ama bol su
Yaşın kaçtı canim ..benim gibi 18 de evlenenler hiçbir şeye takılmadan hoppp gummm bide bakmışsın evleniyor ama yas biraz alınca herseyi düşünür oluyorsun. ..ama benden sana tam 19 yılı devirmis birinin tavsiyesi takilma birseye asiksan aşkını yaşa ve yaşat gerisi zamanla düzeliyor. ..mutluluğun tadını cikar. ..eee bu arada benimde yarin evlilik yıldönümüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?