- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
Tamam canım cuma günü bildirimi unutma yeter tabii kiloda verOlur o zaman abla bildirim tabi ki yaparım ben paylaşımda zorlanırım diye izin demistim böyle uygun görürsen ben daha mutlu olurum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım cuma günü bildirimi unutma yeter tabii kiloda verOlur o zaman abla bildirim tabi ki yaparım ben paylaşımda zorlanırım diye izin demistim böyle uygun görürsen ben daha mutlu olurum :)
hadi inşallah bol eksiler olsunBu günün menüsü sabah 7.30 buyuk bardakta limonlu ılık su
8.00 1 yumurta birkac tane biber kozlemesi 1 bardak süt 1 buyuk yeşil elma
Ara elma
Aksam 17.30 çeyrek ekmek kokorec ve şalgam üstüne sekersiz turk kahvem
Ve suan açiiiiimmm sade suya talim yarini düşünüyorum yoksa neler geçiyor gözümün önünden neler
Menü veriyorum
Sabah
2hs yumurta
Peynir
Ogle
2 mercimekli köfte
Akşam
Ton Balıklı salata
Ayran
1 mercimekli köfte
Şu 2/3 lt civarında
Spor 40 civarında yuruyyü spor aletleri ile çalışma
sara_28
o kadar yeme su,şişlik vs varken 99.2 geldim gözümiyi akşamlar hatunlar
beklenmedik ani gelişmeler oldu,taşınma işi çıktı,babam hastaneye yattı diyalize girmeye başladı,neyse çok ayrıntıya girmiyim ama bir süre buraya düzenli girmem imkansız,
bu takımı çok sevdim kopmak ayrılmak istemiyorum,ilerde listeye girip mezun olmak ve o kepi profilimin altında görmek istiyorum,burada her gün menü spor paylaşmak sizlerin desteğiyle başarmak istiyorum,ama şu birkaç ay o kadar meşgul olacağım ki,taşınma,yerleşme,çocukların okulunu ayarlama, kısa da olsa antalya ya tatile gitme,babamın hastalığı derken gün içinde aktif olmam imkansız,
bugün diyetimi biraz bozdum,çok bunaldım,reglin de etkisiyle gün boyu meyve kuruyemiş,en son da bir dilim kızımın yaptığı cıs ve 3 sigara böreği yedim,hemen karnım davul gibi şişti,biraz önce tartılayım darasını düşerim dedimo kadar yeme su,şişlik vs varken 99.2 geldim gözüm
oldu,yani gece tartısıyla bile geçen cumaya göre -1 olmuşum,diyeti bozmayıp yarın sabah tartılsaydım 97 li bişey kesin görürdüm
bunu görünce titreyip kendime geldim,kaçamağı kaçtığı yerde bırakıp diyetime devam edeceğim,spor yapamam ama bol bol koşturmam olacak,
sevgili kaptanım lütfen beni takımdan atma,biraz muaf olayım eylül sonu gibi inşallah biraz daha kilo vermiş şekilde döneyim,her cuma kilo bildirmeye çalışacağım mümkün oldukça da menü bildireceğim olur mumoni
75 ten 58 oldum canım . Du bakım kaç edeyi 17 Kilo !!!Darisi başımıza inşallah. .kac kilo verdin![]()
Bana da eski mezunlugumdan dolayı değil en Son ki mezunluktan sonra verdilerBende listede değilim deryacım...
Benim aslında kepim olması lazım ben 3 kere mezun olduydum lakin kazen beyin gözünden kaçtım zarrr![]()
Bu bu bu ejderha miymiş . Visssşş billemedimdi. Keşke Biz de ejderha olsak daha Bı ait hissederdim. Oy ben izinliyim. Saçma bi kiloyla dönücem galibaçarşamba balkon konuşmamı yapayım![]()
![]()
kızçelerim,
cumaya kaldı 2 gün.
bu 2 günü çok güzel değerlendirip hedeflere ulaşalım.
cuma günü kutlamamızı yapalım inşallah.
yaz mevsimindeyiz, bu zamanı en verimli şekilde değerlendirelim ki üfür üfür mutlu mesut bir yaz geçirelim
yediğimize içtiğimize azami özen lütfen, sporlar yapılsın bugün,yürüyüşler
hiç bişi olmassa açın müziği oynayın
karbonhidratlardan uzak duralım, ucundan bile olsa bakmak kan şekerini oynatıp bizi acıktırır ve daha kötü sonuçlarla karşılaştırır, göz dönmesi gibi
suyumuzu ihmal etmeyelim
hedeflerinizi düşünün, kilo verdikten sonra yaşayacağınız güzellikleri
bol bol hayal kurun, isteyin ve evrene yollayın
akşam yemekleriniz hafif ve mümkün olabildiğince erken saatte olsun
sakın aç bırakmayın kendinizi, metabolizmanızı bozmaktan başka hiçbir işe yaramaz
az az sık sık yiyebilirsiniz eğer acıkmıyorsanız, hafif ara öğünler mesela
şeviyoyum şiji minnak ejderyalayımı menim
![]()
Bende çok özledim ablam geri döndüm ama ALLAH razı olsunAyy canım özledik seni
Hastanın iyileşmesine sevindim
Saol kuzum ALLAH razı olsungeçmiş olsun canım rabbim sifasini versin inşallah inşallah bundan sonra iyi olsun
Babacığına çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum. Taşınınıyormuşsun, kolaylıklar diliyorum canım hakkınızda hayırlısı olsun.iyi akşamlar hatunlar
beklenmedik ani gelişmeler oldu,taşınma işi çıktı,babam hastaneye yattı diyalize girmeye başladı,neyse çok ayrıntıya girmiyim ama bir süre buraya düzenli girmem imkansız,
bu takımı çok sevdim kopmak ayrılmak istemiyorum,ilerde listeye girip mezun olmak ve o kepi profilimin altında görmek istiyorum,burada her gün menü spor paylaşmak sizlerin desteğiyle başarmak istiyorum,ama şu birkaç ay o kadar meşgul olacağım ki,taşınma,yerleşme,çocukların okulunu ayarlama, kısa da olsa antalya ya tatile gitme,babamın hastalığı derken gün içinde aktif olmam imkansız,
bugün diyetimi biraz bozdum,çok bunaldım,reglin de etkisiyle gün boyu meyve kuruyemiş,en son da bir dilim kızımın yaptığı cıs ve 3 sigara böreği yedim,hemen karnım davul gibi şişti,biraz önce tartılayım darasını düşerim dedimo kadar yeme su,şişlik vs varken 99.2 geldim gözüm
oldu,yani gece tartısıyla bile geçen cumaya göre -1 olmuşum,diyeti bozmayıp yarın sabah tartılsaydım 97 li bişey kesin görürdüm
bunu görünce titreyip kendime geldim,kaçamağı kaçtığı yerde bırakıp diyetime devam edeceğim,spor yapamam ama bol bol koşturmam olacak,
sevgili kaptanım lütfen beni takımdan atma,biraz muaf olayım eylül sonu gibi inşallah biraz daha kilo vermiş şekilde döneyim,her cuma kilo bildirmeye çalışacağım mümkün oldukça da menü bildireceğim olur mumoni
Kolay gelsin kuzum, hiçbir bilgim yok bu konuda.Ablaların bol olduğu sevgili takımım. Bizim bebekler için hazır koy ortamı bulmuşken tarhana yapmak istiyorum. İnternete baktım malzemeleri aldım ama bi bilen yok . K. Valide de bilmio. Dicegim o ki
Nohut koymazdi ànnem yalnış hatirlamiosam ( annemi arayamiom çekmeyen yere tatile gitmiş ) nohut var tarifte. Bi de 4 Kilo süzme yoğurt um var yaklaşık 10 Kilo un gidermiş. Buna ben maya koyacakmiyim. ? Bazı tarifler de 1 paket maya Dio. bazisinda yok
Bu el atın bacilar .
He bü arada kimi haşlayıp Blendir dan geçirip hamur yapıyo kimi de büyük büyük ken hamur yapıo.
Oy zor olacak galiba
İnşallah canım.Kilo verdikçe oz güvenin yerine geliyo.uzun zamandır ilk defa bu kadar kilo verdim.ins hedefime ulasirim