Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözünüz aydın olsun canım. Bu kadar olmuş, dahada iyi olur inşallahSelamın aleyküm hatunlar 1 haftadır doğru düzgün giremedim arada takip ettim sizleri hastam ameliyat oldu yoğun bakımda kaldı şuuru gitti baya kötü zamanlardı ELHAMDÜLİLLAH bugün eve çıkardılar ama 1 buçuk ay yürüyemeyecekmiş ama ALLAH'IN izniyle rahat rahat menümü kilomu falan girebilirim
Kısmet değilmiş buluşmakHoşbuldum canımın içisi.. Seni takip ediyorum beraber listeye aynı hafta girdik umarım dereceklere de beraber gireriz. Arkandayım cnm..
sorma canım ya nasıl denk geldi de üzüldüm anlatamam..![]()
Kabak yemeği yapıp yoğurtla yiycektim ama kızım güveçte patlıcan türlü yapıyorkızlar akşama ne yemek yapacaksınız
ben yeşil fasulyeyi haşlayıp üzerine sarımsaklı yoğurt dökecem
tavuk haşlayacam bide salata yapacam
Geçmiş olsun Allah şifa versin inşallahSelamın aleyküm hatunlar 1 haftadır doğru düzgün giremedim arada takip ettim sizleri hastam ameliyat oldu yoğun bakımda kaldı şuuru gitti baya kötü zamanlardı ELHAMDÜLİLLAH bugün eve çıkardılar ama 1 buçuk ay yürüyemeyecekmiş ama ALLAH'IN izniyle rahat rahat menümü kilomu falan girebilirim
Çok geçmiş olsun, rabbim acil şifalar versin.Selamın aleyküm hatunlar 1 haftadır doğru düzgün giremedim arada takip ettim sizleri hastam ameliyat oldu yoğun bakımda kaldı şuuru gitti baya kötü zamanlardı ELHAMDÜLİLLAH bugün eve çıkardılar ama 1 buçuk ay yürüyemeyecekmiş ama ALLAH'IN izniyle rahat rahat menümü kilomu falan girebilirim
INŞAALLAH ablam ALLAH razı olsunGözünüz aydın olsun canım. Bu kadar olmuş, dahada iyi olur inşallah
Saol ablam ALLAH razı olsunKısmet değilmiş buluşmak
Bidahaki sefere inşallah
Birbirimize destek verelim rakip takımlarda olsak bile
Kabak yemeği yapıp yoğurtla yiycektim ama kızım güveçte patlıcan türlü yapıyor
Mecburen patlıcan yiycem
Geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah
Saol moniciğim ALLAH razı olsunÇok geçmiş olsun, rabbim acil şifalar versin.
bi gelsen takılsan bana beraber yarışsak ikimizde bu yılın sonuna kalmadan istediğimiz kiloya gelecezama nerdeee fatma hanım tatilde
![]()

Kızlar hepinize ıyi günler tam tatilden döndük kayınpederim o gece kalp krizi geçirmiş ertesi sabah hemen memlekete gittik ameliyata aldılar 2 gün yoğun bakımda kaldı şimdi daha iyi daha da genç aslinda bi hastalığı da yoktu
baya yol üstüne bi de bu stres çok yiprandik
Ben bilinçli bırakmadım yani grubu kızlar eşim kalcak bugün biz akşamüstü uçakla dönecez evimize inşallah çocukla perişan olduk arada
Saol canim benim gerçekten monicim aynen dediğin gibi hayat iste okadar garip ki bir saat sonrasına bile plan yapamıyorsun buarada senden ve tum grup arkadaslarimdan ozur dilerim çok fazla paylaşım yapamadım ama artık azami bi şekilde dikkat etcem
Çok sıcak yeminlen oturduğum yerden ter sırtımdan akıyor
Selamın aleyküm hatunlar 1 haftadır doğru düzgün giremedim arada takip ettim sizleri hastam ameliyat oldu yoğun bakımda kaldı şuuru gitti baya kötü zamanlardı ELHAMDÜLİLLAH bugün eve çıkardılar ama 1 buçuk ay yürüyemeyecekmiş ama ALLAH'IN izniyle rahat rahat menümü kilomu falan girebilirim
neIyi akşamlar kızlar. ..dün moralim cok bozuktu ondan menumu paylaşamadım. .dun evlilik yıldönümümdu bende haliyle beklenti içindeydim esim gelemedi işleri uzadi yemeği siz yiyin dedi bende o sinir ve üzüntüyle makarna yaptim ve yedim biraz abarttim ...ama gece esim bir buket çiçekle gelince hemen yelkenleri indirdim yani bir gule tav oldum. .ne kolay biz kadınların kalbini almak![]()
Kuzum izinlerden Bahar'ımız haklı olarak çok hoşlanmıyor, o yüzden çok mecburi olmadıkça izne ayırmak istemiyorum. Cuma günleri kilo bildirebilirsen ve tabii ki kilo alıp takımı zor durumda bırakmayacakan listede kal. Paylaşımdan muaf olursun. Ne dersin, nasıl yapalım.?
geçmiş olsun canım rabbim sifasini versin inşallah inşallah bundan sonra iyi olsunSelamın aleyküm hatunlar 1 haftadır doğru düzgün giremedim arada takip ettim sizleri hastam ameliyat oldu yoğun bakımda kaldı şuuru gitti baya kötü zamanlardı ELHAMDÜLİLLAH bugün eve çıkardılar ama 1 buçuk ay yürüyemeyecekmiş ama ALLAH'IN izniyle rahat rahat menümü kilomu falan girebilirim