• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Selamın aleyküm hatunlar 1 haftadır doğru düzgün giremedim arada takip ettim sizleri hastam ameliyat oldu yoğun bakımda kaldı şuuru gitti baya kötü zamanlardı ELHAMDÜLİLLAH bugün eve çıkardılar ama 1 buçuk ay yürüyemeyecekmiş ama ALLAH'IN izniyle rahat rahat menümü kilomu falan girebilirim

Selamın aleyküm hatunlar 1 haftadır doğru düzgün giremedim arada takip ettim sizleri hastam ameliyat oldu yoğun bakımda kaldı şuuru gitti baya kötü zamanlardı ELHAMDÜLİLLAH bugün eve çıkardılar ama 1 buçuk ay yürüyemeyecekmiş ama ALLAH'IN izniyle rahat rahat menümü kilomu falan girebilirim
Gözünüz aydın olsun canım. Bu kadar olmuş, dahada iyi olur inşallah

Hoşbuldum canımın içisi.. Seni takip ediyorum beraber listeye aynı hafta girdik umarım dereceklere de beraber gireriz. Arkandayım cnm..:KK200::KK200::KK60:

sorma canım ya nasıl denk geldi de üzüldüm anlatamam..:KK12:
Kısmet değilmiş buluşmak
Bidahaki sefere inşallah
Birbirimize destek verelim rakip takımlarda olsak bile :KK48:

kızlar akşama ne yemek yapacaksınız

ben yeşil fasulyeyi haşlayıp üzerine sarımsaklı yoğurt dökecem
tavuk haşlayacam bide salata yapacam
Kabak yemeği yapıp yoğurtla yiycektim ama kızım güveçte patlıcan türlü yapıyor
Mecburen patlıcan yiycem

Geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah

Çok geçmiş olsun, rabbim acil şifalar versin.

Kısmet değilmiş buluşmak
Bidahaki sefere inşallah
Birbirimize destek verelim rakip takımlarda olsak bile :KK48:

Kabak yemeği yapıp yoğurtla yiycektim ama kızım güveçte patlıcan türlü yapıyor
Mecburen patlıcan yiycem

Geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah
Saol ablam ALLAH razı olsun

Sabah
2 bardak siyah cay
1 cay bardagi beyaz/yesil cay
1 kk peynir
3 catal omlet
Domates salata

Ara
2 bardak filtre kahve
1 bucuk yesil cay
3 erik

Aksam ( is yerine goturcem)
3 kepce sarimsakli cacik
1 kucuk tas sulu kofte

1 portakal

bi gelsen takılsan bana beraber yarışsak ikimizde bu yılın sonuna kalmadan istediğimiz kiloya gelecez:KK5::KK5::KK5::KK5::KK5: ama nerdeee fatma hanım tatilde :KK67::KK67::KK67::KK67:

Yaa tatile ciktim da bıraktım mi buraları diyeti sporu yinede yapmaya calisiyçrum
Senden vazgecmeyede niyetim yok okadar yarışlarda toz yutacaksın ki arkamdan oksureceksin:KK45:

Sert kayaya çarptın haciii:kızgın:

Ah nereden tanıdım seni falan deme:KK47:
Kızlar hepinize ıyi günler tam tatilden döndük kayınpederim o gece kalp krizi geçirmiş ertesi sabah hemen memlekete gittik ameliyata aldılar 2 gün yoğun bakımda kaldı şimdi daha iyi daha da genç aslinda bi hastalığı da yoktu
baya yol üstüne bi de bu stres çok yiprandik:KK43:
Ben bilinçli bırakmadım yani grubu kızlar eşim kalcak bugün biz akşamüstü uçakla dönecez evimize inşallah çocukla perişan olduk arada

Ayyy canım büyuk geçmiş olsun

Saol canim benim gerçekten monicim aynen dediğin gibi hayat iste okadar garip ki bir saat sonrasına bile plan yapamıyorsun buarada senden ve tum grup arkadaslarimdan ozur dilerim çok fazla paylaşım yapamadım ama artık azami bi şekilde dikkat etcem

Canım senin azmini ve disiplini ni tanidik
Eminim evindede aynı sekilde devam edecek sin

Çok sıcak yeminlen oturduğum yerden ter sırtımdan akıyor

Sen Karadeniz terlersen biz Mersin de antep te ne yapalim:63::KK53:

Iyi akşamlar kızlar. ..dün moralim cok bozuktu ondan menumu paylaşamadım. .dun evlilik yıldönümümdu bende haliyle beklenti içindeydim esim gelemedi işleri uzadi yemeği siz yiyin dedi bende o sinir ve üzüntüyle makarna yaptim ve yedim biraz abarttim ...ama gece esim bir buket çiçekle gelince hemen yelkenleri indirdim yani bir gule tav oldum. .ne kolay biz kadınların kalbini almak :oops::oops::KK19::KK60:

Ayy canım özledik seni
Hastanın iyileşmesine sevindim

Iyi akşamlar kızlar. ..dün moralim cok bozuktu ondan menumu paylaşamadım. .dun evlilik yıldönümümdu bende haliyle beklenti içindeydim esim gelemedi işleri uzadi yemeği siz yiyin dedi bende o sinir ve üzüntüyle makarna yaptim ve yedim biraz abarttim ...ama gece esim bir buket çiçekle gelince hemen yelkenleri indirdim yani bir gule tav oldum. .ne kolay biz kadınların kalbini almak :oops::oops::KK19::KK60:
ne

Neyse ki sonu güzel olmuş canım

Kuzum izinlerden Bahar'ımız haklı olarak çok hoşlanmıyor, o yüzden çok mecburi olmadıkça izne ayırmak istemiyorum. Cuma günleri kilo bildirebilirsen ve tabii ki kilo alıp takımı zor durumda bırakmayacakan listede kal. Paylaşımdan muaf olursun. Ne dersin, nasıl yapalım.?

Olur o zaman abla bildirim tabi ki yaparım ben paylaşımda zorlanırım diye izin demistim böyle uygun görürsen ben daha mutlu olurum :)

geçmiş olsun canım rabbim sifasini versin inşallah inşallah bundan sonra iyi olsun

26 temmuz perşembe menüm

Sabah:1 bardak limonlu sıcak su

Kahvaltı: yumurtali pancar kavurması
1 dilim çavdar ekmeği

Ara: yarım lt yeşil çay
Tarçınlı 1 yeşil elma
Yarım litreye yakın limonlu sıcak su
Türk kahvesi

Akşam: 1 tabak patlıcan yemeği
Yarım kase yoğurt

Su :3 lt (yarım lt daha içersem 3 e tamamlanacak..)
Spor : 3800 adım

aeben aeben ortim biseyde yemiyom ama şiştim

iyi akşamlar kizlar bugünkü menümü paylasayim sabah 10 da
k.k.kadar peynir
az tuzlu zeytin
bir dilim kepek ekmek
öylen yok
saat 4 bucuk da
bir dilim kepek ekmek
5/6 az tuzlu zeytin
aksam 7 bucuk da
tarhana corbasi