• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Iyi akşamlar kızlar. ..dün moralim cok bozuktu ondan menumu paylaşamadım. .dun evlilik yıldönümümdu bende haliyle beklenti içindeydim esim gelemedi işleri uzadi yemeği siz yiyin dedi bende o sinir ve üzüntüyle makarna yaptim ve yedim biraz abarttim ...ama gece esim bir buket çiçekle gelince hemen yelkenleri indirdim yani bir gule tav oldum. .ne kolay biz kadınların kalbini almak :oops::oops::KK19::KK60:
Allah mutlu mesut etsin canım. Dün bizimde evlilik yıldönümümüzdü, eşim hatırlamadı bile(hiç hatırlamaz, bazen bende unuturum) hiçte tarihlere kafamı takmam. Doğumgünümde hediye almazsa söke söke parasını alırım.
Böyle şeyler için canını sıkmaya değermi

26 temmuz perşembe menüm

Sabah:1 bardak limonlu sıcak su

Kahvaltı: yumurtali pancar kavurması
1 dilim çavdar ekmeği

Ara: yarım lt yeşil çay
Tarçınlı 1 yeşil elma
Yarım litreye yakın limonlu sıcak su
Türk kahvesi

Akşam: 1 tabak patlıcan yemeği
Yarım kase yoğurt

Su :3 lt (yarım lt daha içersem 3 e tamamlanacak..)
Spor : 3800 adım

aeben aeben ortim biseyde yemiyom ama şiştim
Büyük ilerleme var

İyi geceler tazşye vardı yeni geldim eve ...

Menüm
Tüm gün
Ayram aşııııı

:-).

Avm de 1 ısıtık lahmacum ve pizza ama sadeca 1 er ısırık .
Avm ye kovonozda ayran aşı götürüp yedimm duy mortim duyyy divinity divinity
Valla bravo ablam yaa. Bu hafta 68 ı görün he mi

iyi akşamlar hatunlar
beklenmedik ani gelişmeler oldu,taşınma işi çıktı,babam hastaneye yattı diyalize girmeye başladı,neyse çok ayrıntıya girmiyim ama bir süre buraya düzenli girmem imkansız,
bu takımı çok sevdim kopmak ayrılmak istemiyorum,ilerde listeye girip mezun olmak ve o kepi profilimin altında görmek istiyorum,burada her gün menü spor paylaşmak sizlerin desteğiyle başarmak istiyorum,ama şu birkaç ay o kadar meşgul olacağım ki,taşınma,yerleşme,çocukların okulunu ayarlama, kısa da olsa antalya ya tatile gitme,babamın hastalığı derken gün içinde aktif olmam imkansız,
bugün diyetimi biraz bozdum,çok bunaldım,reglin de etkisiyle gün boyu meyve kuruyemiş,en son da bir dilim kızımın yaptığı cıs ve 3 sigara böreği yedim,hemen karnım davul gibi şişti,biraz önce tartılayım darasını düşerim dedim:olamaz: o kadar yeme su,şişlik vs varken 99.2 geldim gözüm:KK57:oldu,yani gece tartısıyla bile geçen cumaya göre -1 olmuşum,diyeti bozmayıp yarın sabah tartılsaydım 97 li bişey kesin görürdüm
bunu görünce titreyip kendime geldim,kaçamağı kaçtığı yerde bırakıp diyetime devam edeceğim,spor yapamam ama bol bol koşturmam olacak,
sevgili kaptanım lütfen beni takımdan atma,biraz muaf olayım eylül sonu gibi inşallah biraz daha kilo vermiş şekilde döneyim,her cuma kilo bildirmeye çalışacağım mümkün oldukça da menü bildireceğim olur mu moni moni
özlem hanım çok geçmiş olsun .

Fırsat buldukça gelin takıma lütfen.

Allah mutlu mesut etsin canım. Dün bizimde evlilik yıldönümümüzdü, eşim hatırlamadı bile(hiç hatırlamaz, bazen bende unuturum) hiçte tarihlere kafamı takmam. Doğumgünümde hediye almazsa söke söke parasını alırım.
Benim de yarin nikah yıldönümü ama tiiiiiinnnnnn yani kocaya

Ayy ne güzel takmamak ama bende böyleyim ozel gunler unutulunc sanki sevilmiyorum gibi hissediyorum yeni evluyken ki aşkı yaşasın istiyorum ama tabiki de olmuyor o heyecan kalmiyor bende heyecan katiyorum :halay::halay::KK11:

Menüm
Tüm gün
Ayram aşııııı

Pizza ve lahmacun olmayaymiş iyiymiş :p

Büyük ilerleme var
Evet
Bak geçen gün size yapılan ayaklı bardaktaki tatlı , senin oğluşlara yapılan imam sarığının kalanı ve dünkü bebek mevlidinden getirdigim koca dilim yaşpasta bugün çöpe gitti
Bu evde artanlari ben yemezsem kimse yemiyor
Evin çöp kutusu benmisim
13 temmuzda alırken dilimlettigim çavdar ekmeği daha bitmedi
Ama niye kilo vermem durdu bu yemediklerime rağmen :(

Güzel menü canım ama akşam mercimekli köfteyi yemeseydin daha güzel olacaktı

Yarın bol eksiler diliyorum nezaket gereği :KK70:

Tabi tabi çok istiyorsun yarın iyi bir ekşi gelmemi tamamen duygusal:KK45:

Ayy heyecanlıyım bugün dikkatliydim bakalim yarın ne olacak ödem artırıcı suda yaptım
Bende menümü yazayım

Öğle
Bir domates bir salatalık
Bir haşlanmış yumurta
10 tane topi peynir

Ara
Bir fincan kayısılı form çayı

Akşam
Bir porsiyon köfte
Salata
Ayran

Su 2,5 litre
Spor 15 dakika leslie 1 saat yürüyüş

moni moni Antepia27 Antepia27

Canım sporunda menunde malasef:KK17::cry:cok guzel:confused:

Ayıp olmasın kutlayayim bari:p
iyi akşamlar hatunlar
beklenmedik ani gelişmeler oldu,taşınma işi çıktı,babam hastaneye yattı diyalize girmeye başladı,neyse çok ayrıntıya girmiyim ama bir süre buraya düzenli girmem imkansız,
bu takımı çok sevdim kopmak ayrılmak istemiyorum,ilerde listeye girip mezun olmak ve o kepi profilimin altında görmek istiyorum,burada her gün menü spor paylaşmak sizlerin desteğiyle başarmak istiyorum,ama şu birkaç ay o kadar meşgul olacağım ki,taşınma,yerleşme,çocukların okulunu ayarlama, kısa da olsa antalya ya tatile gitme,babamın hastalığı derken gün içinde aktif olmam imkansız,
bugün diyetimi biraz bozdum,çok bunaldım,reglin de etkisiyle gün boyu meyve kuruyemiş,en son da bir dilim kızımın yaptığı cıs ve 3 sigara böreği yedim,hemen karnım davul gibi şişti,biraz önce tartılayım darasını düşerim dedim:olamaz: o kadar yeme su,şişlik vs varken 99.2 geldim gözüm:KK57:oldu,yani gece tartısıyla bile geçen cumaya göre -1 olmuşum,diyeti bozmayıp yarın sabah tartılsaydım 97 li bişey kesin görürdüm
bunu görünce titreyip kendime geldim,kaçamağı kaçtığı yerde bırakıp diyetime devam edeceğim,spor yapamam ama bol bol koşturmam olacak,
sevgili kaptanım lütfen beni takımdan atma,biraz muaf olayım eylül sonu gibi inşallah biraz daha kilo vermiş şekilde döneyim,her cuma kilo bildirmeye çalışacağım mümkün oldukça da menü bildireceğim olur mu moni moni

Canım gecmis olsun yaşı yaşımıza kilosu kilomusa yakın insanlar buralarda bulmak zor özletme kendini arada gel canım:KK200:

Ablaların bol olduğu sevgili takımım. Bizim bebekler için hazır koy ortamı bulmuşken tarhana yapmak istiyorum. İnternete baktım malzemeleri aldım ama bi bilen yok . K. Valide de bilmio. Dicegim o ki
Nohut koymazdi ànnem yalnış hatirlamiosam ( annemi arayamiom çekmeyen yere tatile gitmiş ) nohut var tarifte. Bi de 4 Kilo süzme yoğurt um var yaklaşık 10 Kilo un gidermiş. Buna ben maya koyacakmiyim. ? Bazı tarifler de 1 paket maya Dio. bazisinda yok :KK43:
Bu el atın bacilar .
He bü arada kimi haşlayıp Blendir dan geçirip hamur yapıyo kimi de büyük büyük ken hamur yapıo.
Oy zor olacak galiba

Canım biz dogme yani yarma diyorlar onunla süzme yigyoğ la yaparız tarhanasyi batıda yapılanları pek bilmem

Menüm
Tüm gün
Ayram aşııııı

Vay be ayran aşı ile AVM işte bunu ayakta alkislarim:KK9::KK9::super:

Tabi tabi çok istiyorsun yarın iyi bir ekşi gelmemi tamamen duygusal:KK45:

Ayy heyecanlıyım bugün dikkatliydim bakalim yarın ne olacak ödem artırıcı suda yaptım

Canım sporunda menunde malasef:KK17::cry:cok guzel:confused:

Ayıp olmasın kutlayayim bari:p

Canım gecmis olsun yaşı yaşımıza kilosu kilomusa yakın insanlar buralarda bulmak zor özletme kendini arada gel canım:KK200:

Canım biz dogme yani yarma diyorlar onunla süzme yigyoğ la yaparız tarhanasyi batıda yapılanları pek bilmem

Vay be ayran aşı ile AVM işte bunu ayakta alkislarim:KK9::KK9::super:
Abla burda kiler de onu biilio hani keşkek gibi yapıolar yoğurtlu kurutulmuş oluo. Oyle değil bu kırmızı toz tarhana soğan biberlı falan

Yarınki muhtemel liste

***10.Takım 580. ETAP ***

miyaww_ (81,9///% )(izinli,paylaşımdan muaf)
zhre_ (97,2///% )
Morvampirella( 62,4///%)(tatilde, paylaşımdan muaf)
guziss35 (75,0///% )(tatilde, paylaşımdan muaf)
Monaalizza (65,0///%)(tatilde, paylaşımdan muaf)
dumbledore(79,0/// % )
Ssy8491(95,5///% )
evinizinmimari(78,9///% )
Zerosima(55,0///% )
Divinity(70,5///% )138. Etapta, 8. Takımdan 70 kg ile İzne ayrılan üye. Hedef güncelleme:64

Sara_28(104,7//%)Yeni üye, Baş. Tar: 11 Temmuz 2018 Baş. Kil:106,5 Hedef:70
ya habibi(102,5/// %)Yeni Üye Baş. Tar: 27 Mayıs 2018 Baş.Kil: 106 Hedef: 80

10. Takım Ortalaması : %

Mezun üyeler

Sekerportakalimm (61,9)Mezun.
Nurciloji(59,0)Mezun.

Gezegenfeza(64,9)Mezun.
Gurbetkusu91(64,9 )Mezun.

10. Takım, takım içi üyeler

Sarayca (64,4///% )Mezun olan üye geri döndü. Baş. Tar: 08 Haziran 2018 Baş.Kil: 64,8 Hedef: 55 (_SARAYCA_ adlı üye, k.adı değişikliği. )(takıma geliş:08 Haziran 2018 geliş kilo:64,8)
Antepia27 (110,7///%)551. Etapta 7. takımdan 98,4 kg ile bildirimli izne ayrılan üye. 5 Ocak. Ekstrem durum b. Hedef güncelleme: 75 (takıma geliş:12 Haziran 2018 geliş kilo:112,3)

Aeben(69,0///% )558. Etapta 7. Takımdan 69,3 kg ile bildirimsiz kendi isteği ile ayrılan üye(23 Şubat 2018). Hedef güncelleme:65 (takıma geliş 5 Temmuz 2018 geliş kilo:70,5)
Vorones(58,8///% ) Mezun üye. (İzinli, paylaşımdan muaf)

Gamze21(68,7///%)Yeni üye, Baş. Tar:13 Temmuz 2018 Baş. Kil:72 Hedef:62
Ozlemkartal(100,2///%) Yeni üye, Baş. Tar:13 Temmuz 2018 Baş. Kil:101,7 Hedef:73 (izinli,paylaşımdan muaf)
Deryagundz13(81,5///%)Yeni üye, Baş. Tar:13 Temmuz 2018 Baş. Kilo:82,7 Hedef: 65
Dtdentist(70,9///%)Yeni üye, baş.tar:15 temmuz 2018 Baş. Kil71,5 Hedef:55
Birumut55(54,7///%)Yeni üye, baş. Tah: 15 temmuz Baş. Kil: 55 Hedef: 52
Mavili38(74,0///%)Yeni üye, baş. Tar:19 Temmuz 2018 baş. Kil:74 Hedef:60

Ayy masallah bende 74 le başladım yani o kilolara inmek hayal gibi. .sen basarmışsın hayalini inşallah sıra bizlerde
Ben pek farkedemjiom farkı sanki ama. Ne bilim zayifimdir heralde. Hissetmek de önemli ya. Şu An mesela o kadar sis ve göbekli hissediom ki. Gerçi kilom 60 à gelmiştir. . Nutella yufka ekmek hamur yemekten .. dombili donecem takıma

Back
X