• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İsminiz (İsteğe Bağlı ):yasemin
Yaşınız :46
Boyunuz:158
Mesleginiz:anestezi tekn
Şu anda çalışıyomusunuz:evet
Evli/bekar:evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1
Emziriyormusunuz:24 sene evvel:))
Yaşadığınız şehir:artvin
Kilo alma hikayeniz : haşimato hastasıyım vs birçok yan hastalıklarım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:sağlıklı olmak
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :ne anlatayım bilemedim biraz alıngan ve hassas biriyim moralim bozulunca kabuguma çekilir kaplumbağa gibi içime çekilir kimseyle pek konuşmam kaçarım. aslında kilo verdiğimde bidaha almayacağımı düşünmüştüm ama son 1 .5 yılda yaşadığım iş yeri sıkıntıları ve menopoz adımaları beni m moralimi bozdu ve yeniden kilo aldım.

Daha önce herhangi bir takımda yarıştını mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) kullanıcı adım değişmedi 7. takımda yarıştım
Şu anki kilonuz:75
Hedef kilonuz:60ama hiç inemedim

İsminiz (İsteğe Bağlı ):yasemin
Yaşınız :46
Boyunuz:158
Mesleginiz:anestezi tekn
Şu anda çalışıyomusunuz:evet
Evli/bekar:evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1
Emziriyormusunuz:24 sene evvel:))
Yaşadığınız şehir:artvin
Kilo alma hikayeniz : haşimato hastasıyım vs birçok yan hastalıklarım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:sağlıklı olmak
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :ne anlatayım bilemedim biraz alıngan ve hassas biriyim moralim bozulunca kabuguma çekilir kaplumbağa gibi içime çekilir kimseyle pek konuşmam kaçarım. aslında kilo verdiğimde bidaha almayacağımı düşünmüştüm ama son 1 .5 yılda yaşadığım iş yeri sıkıntıları ve menopoz adımaları beni m moralimi bozdu ve yeniden kilo aldım.

Daha önce herhangi bir takımda yarıştını mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) kullanıcı adım değişmedi 7. takımda yarıştım
Şu anki kilonuz:75
Hedef kilonuz:60ama hiç inemedim

Memnun oldum canım bende Sara

Bende haşimato troidi hastasıyım sende ne gibi etkileri oluyor

arkadaşlara tanıtayım kendimi adım yasemin 46 yaşındayım devlet memuru evli 1 çoçuk annesiyim. sağlık sorunum nedeniyle kilo almaya musait bir yapım var daha önce başardım ama verdiğim kiloyu geri aldım:110:
Hosgeldin cnm
Hepimiz zayiflicaz insallah.Inanmak basarmanin yarisidir

Back
X