- 22 Mart 2015
- 12.025
- 33.437
- 598
- 53
46 canimKac yasindasiniz?Bende olabilirim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
46 canimKac yasindasiniz?Bende olabilirim![]()
Hosgeldin inşallah bukez bir daha almamak uzere veririz kilolariarkadaşlara tanıtayım kendimi adım yasemin 46 yaşındayım devlet memuru evli 1 çoçuk annesiyim. sağlık sorunum nedeniyle kilo almaya musait bir yapım var daha önce başardım ama verdiğim kiloyu geri aldım![]()
Hoşbulduk benim de ailem Antep’te.
Bizim lisenin erkekleri sabah dersten kaçarlardı beyran içmek için. Hiç tatmadım ama seveni bağımlısı oluyo
İnşallah canım hayırlısı artık![]()
ökçe ne zerom yaDünkü menüm,
Saat 12,00
Et döner
Ayran
Saat 19,30
3 küçük ökçe
2 bardak ayran
2 litre su
1 saat 15 dk yürüyüş
Canıım ablam nasılsınKoza ne yaptın sınavı canım tıp istiyordun geliyormu
GelinimmmBu arada gelmişken tüm 10.takıma selamlarımı bırakayımBenim birçok ablam, arkadaşım buralardaymış hepinizi çoook öpüyorum
İnşallah hepiniz çok iyisinizdir, her şey yolundadır
![]()
ökçe ne zerom ya
Pro takılmışsın dün![]()
Canıım ablam nasılsınAblam sonucum iyi ama tıp olarak istediğim yerler gelmiyo ne yazık ki.. Ben de 1 sene daha hazırlanma kararı aldım bu yüzden..
Abla yeşil soğan sarımsak maydanoz yumurta ve baharatlarla karışım hazırlanıp kaşık kaşık az yağda arkalı önlü kızartılıyor abla o yüzden az yedim :)
Canım kardeşim
Senin nekadar Çaliskan oldugunu öğrenciliği den beri biliyoruz inşallah çok gugüz olur canım hersey![]()
kız ben buna soğanlı yumurta diyorum sizin orda ökçemi diyorlar![]()
Görüntü olarak mücvere benziyor biraz sadece kabak yok içinde![]()
neredesin sevgili rakibem cuma günü iyi bir eksi geliyor gibi senden![]()