• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

arkadaşlara tanıtayım kendimi adım yasemin 46 yaşındayım devlet memuru evli 1 çoçuk annesiyim. sağlık sorunum nedeniyle kilo almaya musait bir yapım var daha önce başardım ama verdiğim kiloyu geri aldım:110:
Hosgeldin inşallah bukez bir daha almamak uzere veririz kilolari

Hoşbulduk benim de ailem Antep’te.
Bizim lisenin erkekleri sabah dersten kaçarlardı beyran içmek için. Hiç tatmadım ama seveni bağımlısı oluyo

Bende 4-5 yıl öncesine kadar yemezdim ama yiyince bağımlısı oluyor insan cidden bir de acılı olunca ohh :)

Bu arada gelmişken tüm 10.takıma selamlarımı bırakayım :KK37: Benim birçok ablam, arkadaşım buralardaymış hepinizi çoook öpüyorum :KK60::KK60: İnşallah hepiniz çok iyisinizdir, her şey yolundadır :KK68::KK68:
Gelinimmm :68:

Kuzum hakkında hayırlısı, rabbım gönlündekini versin inş.;)

Canıım ablam nasılsın :KK200::KK60::KK60: Ablam sonucum iyi ama tıp olarak istediğim yerler gelmiyo ne yazık ki.. Ben de 1 sene daha hazırlanma kararı aldım bu yüzden..

Canım kardeşim:anne::KK200:
Senin nekadar Çaliskan oldugunu öğrenciliği den beri biliyoruz inşallah çok gugüz olur canım hersey:KK200::KK19:

Back
X