Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Tam 3 sene olmus vayy kaptanım harikasın 9 kilo almışım bu süreçte tüyü baa..

Bide sucuk var ah ah nasıl zor bir imtihan olacak benim için ..mantıyı da bir severim ki çiçek dolmasi
Söyledigin herseyi yedim yiyorum kız. Amma tatil deye şey ettim.ben vereceğim gene Die. Çok da sallamiom açıkçası da . abartmsam iyidiiii . Sen de tatlarina bak tabı ama çok yeme . ne bilim ne zaman bi daha koca bi sene içinde. Sobada kömbe yiciikkk

Günaydın canım nasılsın

Ya Yasemin oda bişey mi 6 ayda 15 kilo aldım geldim
Ayy inşallah artık bu son olsun
Hamdolsun fatmacim iyiyim ufak tefek ağrı sızılar idare ediyorum.
Fatmacim 9 kilo çok ben okadar dikkat ediyorumki hatta o kilo verdiğim zaman kendime soz vermiştim 65 üstüne çıkmayacaktım ama son geçen sene bir moral bozukluğu iş yeri sıkıntısı ve saglik sorunların artınca kilo geri aldım. Cok kiziyorum kendime bu yaştan sonra kilo bizim için zor verilen bişey .hayırlısi ne diyelim....

Puding var . Şekerli karpuz var. É pilav var. Bu nasıl diyet kız. Hele ekmeksiz olmuo bir de

Şimdi moralin işin gücün iyidir inşallah ablam.. sagli kl ı güzel günler olsun .gerisi hallolur insallah. Kış gelmeden sen yürüyüşler ını sporunu yap verirsin kiloları

Bu da benim kafadan yemediklerimiz önemli valla kim ne derse desin. Börek yemediysen pilav ok

gezegenfeza canım bitmedimi işlerin nezaman sahalara dönüyorsun
Yok canım ya
Dün kızıma gittim, havalar sıcakken mutvak halısını yıkadım. Bugünde eşimin yeğeni gelecek. Ev işlerini yavaş yavaş yaparım artık. Yarın dönüyorum insallah

Fatmam ben hafta sonları ankaradan niğdeye gidiyorum bağ evine orada okusamda yazmaya pek fırsatım olmuyor canım bağ bahçe vs işlerinden.

Kolay gelsin canım
Bağ bahçe işlerinden kilo vermiyor musun

Aynen canım inşallah sıkıntı larimiz geride kalmis tır
Kendimi ze bakabiliriz

Yok canım ya
Dün kızıma gittim, havalar sıcakken mutvak halısını yıkadım. Bugünde eşimin yeğeni gelecek. Ev işlerini yavaş yavaş yaparım artık. Yarın dönüyorum insallah

Kolay gelsin canım
Bekliyoruz inşallah

Şimdi moralin işin gücün iyidir inşallah ablam.. sagli kl ı güzel günler olsun .gerisi hallolur insallah. Kış gelmeden sen yürüyüşler ını sporunu yap verirsin kiloları
Voronesim ıns diyelim ben bir harekete geçsem yavaşta olsa veririm ama o harekete geçecek moral bulamıyorum ramazandan önce yürüyüş e başladım topuğum okadar ağrıdiki yürüyemedim ramazan gelince biraktim ramazanda 72 73 kiloydum kilo verdim ama geri 75 oldum benim harekete ihtiyacım var .ıns düzelirse ayağım gene baslayacam evdede yürürüm sıkıntı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…