Kolay gelsin canım Allah yatdimcin olsun..
Stres yapmamaya calis.
Sen üzülsende sikilsanda bir şekilde herşey yoluna girecek
Mutluluklar senjnle olsun
3 lt ye basladim gunde icmeye bagirsaklarimda duzenli calisiyor ..3 lt su mashaAllah
Kız dün çıkaydın 3. Olurduk belkide[/QUOTA
Aysecim ben bi ana listeye gireyim takimimizin yuzdesine cok faydam olucak.Buna inaniyorum,cunku cok hirsliyim.3. Mu oluruz 2. Mi oluruz bilemem ama cok katkim olucak buna inan.Hepimiz, once kendimiz icin sonra takim icin cabalarsak neden 1. Olmayalim.Deneme surem bi bitseydi
Güncellemedin kuzum henüz ondan
Allah kolaylık versin kuzucumHiç dinlenemiyorum bu aralar yoğun bir hayat beni bekliyor resmen off off
al bendense okadarBugun menu yazmaya utaniyorumsoylemesi ayip biraz sapittim da.Yarin guzel bir menu paylasicam.
Nasıl yapıyorsun canım tarçınlı kahveyisimdi isten geldim hemde yürüyerek yine yaptim tarcinli kahvemi bir dinlendiriyor ki tavsiye olunur hemen sende bir dene...kocalara inat gitsin kilolar
Sağol canım şimdi gördüm mesajıBir tatli kaşığı kahveyle 1cay kaşığı tarçın katiyorum buyuk fincanda yapiyorum ben kucuk kesmiyor da direk tüpün üstüne koyuyorum fincani kısık ateşte yapıyorum. Cezvede de olur. .sabah kahvaltiya yaparsan sut te katın. ...şeker ihtiyacı ni azaltsin diye. ..
Cumartesi menüsü
Sabah 2tane erik
Kahvaltı 11.30
1tane yulaflı omlet
5tane Zeytin
3dilim peynir
1tabak yoğurtlu kabak
1tbak semizotu domates salatası
Ara 1avuç kuruyemiş karışık
3bardak çay
Saat 15.00
Kalan salatayı ve yoğurtlu kabağı yedim
Akşam yemek yemedim 1salkım üzüm ve 2bardak çay
Su 2litre
Spor olarak da 1saat yürüyüşgezegenfeza
Su 2litreye yakın 3e tamamlarımmoni Antepia27
aeben
Türk kahvesi...diyette Nescafe onerilmiyor diye biliyorum. .yanlisim varmu kizlar
İnşallah canım benimm ya sakin olmya çalışıyorum ama fazlasıyla alınganım bu dönem başkalarına karşı olmasam da özellikle nişanlıma karşı herşeyi yanlış anlamaya da müsaitim bu sıralar bir şey söylediği zaman hemen gözlerim doluyor sesim değişiyor o da fark ediyor demek ki doğruymuş bu dönem cidden duygusal olunuyormuş şaka yapmaya korkar oldum diyor :)
Bugun menu yazmaya utaniyorumsoylemesi ayip biraz sapittim da.Yarin guzel bir menu paylasicam.
al bendense okadar
bugünkü menümü paylasamam bende
Cumartesi menüsü
Sabah 2tane erik
Kahvaltı 11.30
1tane yulaflı omlet
5tane Zeytin
3dilim peynir
1tabak yoğurtlu kabak
1tbak semizotu domates salatası
Ara 1avuç kuruyemiş karışık
3bardak çay
Saat 15.00
Kalan salatayı ve yoğurtlu kabağı yedim
Akşam yemek yemedim 1salkım üzüm ve 2bardak çay
Su 2litre
Spor olarak da 1saat yürüyüşgezegenfeza
Su 2litreye yakın 3e tamamlarımmoni Antepia27
aeben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?