Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sabah

Bir tane haşlanmış yumurta

Öğle

Bir domates bir salatalık
Bir haşlanmış yumurta
Bir bardak yağsız süt

Ara
Bir dilim peynir
Üç bardak şekersiz çay

Akşam

Bir kase ezo gelin çorbası
Bir kase yoğurt
İki kaşık zeytinyağlı bezelye
İki kaşık taze fasulye

Su bir litre spor fındık toplama

moni
Antepia27
aeben

Hoşgeldin fatmacım, iyiyiz sen nasılsın kuzum? Nasıl gidiyo, bebişde iyidir inşallah

Aylin hanım kendine ceza vermişsin kahvaltını atlama kahvaltı günün çok önemli öğünü çok yedigin günün ertesi günü bol su ic yoğurt tüket dengelersin arkadaşım.
Bana sadece Aylin diyebilirsin cnm.Hanim demene gerek yok.Evet kendime ceza verdim ama gercekten de hic acikmadim.Ama kahvaltiyi atlamasam iyi olucak dedigin gibi.Sizin adiniz ne yasemin olabilir mi

Aylin hanım kendine ceza vermişsin kahvaltını atlama kahvaltı günün çok önemli öğünü çok yedigin günün ertesi günü bol su ic yoğurt tüket dengelersin arkadaşım.
Ben de aynı şeyleri yazacaktım.çok aç bırakmamak gerek vücudu.hele kahvaltı en önemli öğün

Hoşgeldin fatmacım, iyiyiz sen nasılsın kuzum? Nasıl gidiyo, bebişde iyidir inşallah
Allah iyilik versın abla valla bende ıyıym çok şükür bebişde en son 1 hafta once ıyıydı bakalım ay sonunda tekrar gdecegm dktora o zaman nasıl olursa artık . o haftamda bır tane kalp duran bebegım oldgu için biraz tedrgınım merakla beklıorum bakalım inşallah bişey olmaz ..

Ben de 2 3 haftaya menu yazcam . Baaaaneee baaaneeee ben de yorum istiom. Çok ozledimmm

Valla ben karatay ablayı sevdim ekmek olmayınca. Bol sağlıklı yemek . Ve Kilo vermek beraber oluo. . Gerçi onun da cok tartisabilecegim yönleri var da. Tam karatay yapmam asla. Ekmek diyette olmamali . aeben ablamın dediği gibi ama sabah olmalı belki aksam ve öğlen gereksiz

Geçmişi okuya okuya anca geldim menümü vereyim
Sabah 2tane incir 1salkım üzüm
Kahvaltı 11.30

1dilim ekmek 1dilim ğeynır 2tane zeytin
Biraz yoğurt biraz da şakşuka vardı onu yedim
2bardak çay

Ara 2tane erik bir avuç fındık badem

Akşam 19.30
3kaşık pirinç pilavı 2bardak ayran
3kaşık da kavurma
2,5litre su
Şimdi de çay içiyorum
Yarım saat yürüyüş yaptım
moni aeben Antepia27

Fatmagül nasılsın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…