Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Allah'a emanet canım, inşallah bişey olmaz

Menün güzel canım ama sabah üç dilim ekmek fazla olmuş

Canım eskiden tam bir ekmek bağımlısıyım din pilavı makarna yı bile ekmekle yerdim
Bukadar düşürmede inan menim için başarı biraz daha kilo vereyim 2 dlm dusurucem canım inşallah

Bu hafta bireyselde iddialıyım monicim

Vayy vatandaştaki iddia bak

Tabi Fatma rakip olamaz hanımefendiye tüm yarışmacılara rakip

Hadi bakalım canım inşallah başarılar
Kızlar düğünden geldim menümü paylaşayım

Genemi dugun

İyi eglenceler horonda oynuyomusun
Ben uzun sure ayri kalinca siteden girmeyi unutuyorum bacim :))

Canım çok özletme kendini

Herzaman ki gibi

Canım menun çok gugüz acaba o pilavın yerine 6 kaşık kavurma yeseydin diye düşünüyordum

UArkadaşlar çok hastayım
Bogazlarim fena sesim cikmiyobu hadeyim

Geçmiş olsun canım

Bana sadece Aylin diyebilirsin cnm.Hanim demene gerek yok.Evet kendime ceza verdim ama gercekten de hic acikmadim.Ama kahvaltiyi atlamasam iyi olucak dedigin gibi.Sizin adiniz ne yasemin olabilir mi
Evet ismim yasemin yeniyim ya kimseyi kırmadan konuşmak istedim canim aylin derim bundan sonra .

Çok sevindim hulyacim hep iyi ol ıns .tabiki ilaç kullanınca daha iyi oluyoruz ama benim değerler hep değişiyor çok ödemim oluyor menopozda eklenince keyfim kaçıyor.
Kontes diodun abla gi yanlış mı hatirliom
He ya ben sana ekmek yiyon sen de demiştim . Tüh beni. .agzinâ cantayla vuran smiley he işte bu

Hayırlı geceler
Menumu vereyim

Sabah : elma sirkeli ballı sıcak su

Kahvaltı : 1 yumurta
Peynir- 3 zeytin
Domates salatalık
1.5 dilim tam buğday ekmeği

Ara : yarım lt yeşil çay

Akşam : patatesli biberli 2 tane incik
1 kase cacık

Su: 3 lt
Spor : 300 ip atlama

Deryacım salı gününden beri takıma uğramıyorsun, cuma günü bildirimde de bulunmadın.

Canım ne yaptın taşındın mı, takıma uğramadın merak ettim.

Canım nasıl oldun geçti mi hastalıklar? Sınavın nasıldı? Kilo da bildirmedin merak ettim.

İnşallah fatmacım, vakti saati gelince bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…