- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
Geçen hafta 108.6
Bu hafta 109.8
+1200![]()
Bu hafta sıkı bir diyet yap takip edecem seni haftaya en az iki kilo vereceksin kaçamak falan yok tamam mı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçen hafta 108.6
Bu hafta 109.8
+1200![]()
çok teşekkür ederimVayy rakibeme bak süpersin
Canım durum pek iyi degil
Vayy maşallah canım
Tebrikler canim
Buna nasıl yüzde harikasın canim
Oyun gelin hanım eridin bittin tebrikler canım
İşte bunu ayakta alkislarim
Tebrikler güzel bir yuzde canim
Tebrikler mimar hanim
HosHoşgel canim
Tebrikler canim
Tebrikler canim![]()
Vaay kimleri goruyoreeem, donmeyi dusunmuyonmu dinoKaptanım ablacımm![]()
Canm senin boyun kac
Bizde önümüzdeki hafta içi bı gün Cikicaz Çarşamba Perşembe cuma olabilir.bayram öncesi gidip Bayram sonrası gelecz
10 gün gibi tartilamam.kilo bildirimi yapamam
köy cunku gideceğimiz yer.inttnet belli noktlarda çekiyor gun içinde yazmaya çalışırım.
moni kaptan sorun olur mu?
Bu hafta sıkı bir diyet yap takip edecem seni haftaya en az iki kilo vereceksin kaçamak falan yok tamam mı![]()
Vaay kimleri goruyoreeem, donmeyi dusunmuyonmu dino
Sağol kaptanım, nerelerdesin epeydir uğramıyorsunKızlar listenizin durumu şu
Valla helal olsun bu hafta birinci belli ikinci kim diyorsunuz resmen
İki arkadaşınız kaldı bildirim yapmayan @Dumbledore ve @Ssy8491
Şimdilik böyle dursun nasılsa daha vakit varsonra ekleriz olmadı
Harikasınız![]()
Sağol kaptanım, nerelerdesin epeydir uğramıyorsun
Hoşgeldin oynakbaşımSorma kuzum yaaa maşallah bu ara bende yoğunluklar okadar çok ki anlatamam![]()
Bir ara eşim büyük bir kaza atlattı adam ölümden döndü hadi kaçan şöförle ilgili karakollarda dolandık durduk, sonra tamirhanelerle boğuştuk hadi onu atlattık derken bu sefer de imar affıyla uğraşmaya başladım![]()
O arada birde ufak tatil kaçamağı yaptım ve bukadar koşturmacaya rağmen kilo aldım
Sanırım yine insülin direncim azdı diyetisyenim abla şeker hapını bırakma ve mutlaka kan tahlillerini yaptır dedi![]()
Anam anlıyacağın benim kafa oldu yine bu ara bir milyon hatta bazen tepen atıyor bırak diyeti çatlayana kadar ye diyor ama uymuyorum şimdilik şeytana![]()
![]()
Diyetisyenle devam artık ne yapayım tekrar bir milat ilan edip bu haftadan itibaren tekrar sıkı tutacağım inşallah![]()
Öylemii süperKızlar listenizin durumu şu
Valla helal olsun bu hafta birinci belli ikinci kim diyorsunuz resmen
İki arkadaşınız kaldı bildirim yapmayan @Dumbledore veMonaalizza
Şimdilik böyle dursun nasılsa daha vakit varsonra ekleriz olmadı
Harikasınız![]()
160cm canim
Canım baskulu yanında goruesen
Tamam canım sana söz haftaya kadar kacamak yok haftaya cuma hedeflediğim kiloyu tutturursam senin gibi diyetisyen e gidicem İnşallah
Hoşgeldin oynakbaşımuyma sen şeytana
.
Geçmiş olsun![]()
Ooo verilmiş sadakaniz varmış. Büyük geçmiş olsun. Allah sevdiklerimizin acısını göstermesin. Kilo vermek sonra gelsin. Onuda başarırsın canım merak etmeSorma kuzum yaaa maşallah bu ara bende yoğunluklar okadar çok ki anlatamam
Bir ara eşim büyük bir kaza atlattı adam ölümden döndü hadi kaçan şöförle ilgili karakollarda dolandık durduk, sonra tamirhanelerle boğuştuk hadi onu atlattık derken bu sefer de imar affıyla uğraşmaya başladım
O arada birde ufak tatil kaçamağı yaptım ve bukadar koşturmacaya rağmen kilo aldım
Sanırım yine insülin direncim azdı diyetisyenim abla şeker hapını bırakma ve mutlaka kan tahlillerini yaptır dedi
Anam anlıyacağın benim kafa oldu yine bu ara bir milyon hatta bazen tepen atıyor bırak diyeti çatlayana kadar ye diyor ama uymuyorum şimdilik şeytana![]()
![]()
Diyetisyenle devam artık ne yapayım tekrar bir milat ilan edip bu haftadan itibaren tekrar sıkı tutacağım inşallah![]()
Ooo verilmiş sadakaniz varmış. Büyük geçmiş olsun. Allah sevdiklerimizin acısını göstermesin. Kilo vermek sonra gelsin. Onuda başarırsın canım merak etme