Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dogru diyosun cnm cok istekli ve azimliyim de.Ana listede olmayinca cok fazla dikkat etmek gelmedi icimden.Cok sacma oldugunu biliyorum sonucta kendim icin yapiyorum.Ama ne bileyim iste.Az gitmis Aylin im
Sen daha kararlı ve istekli bı hanımsin
Gerçekten hissettirdin bunu bize
Haftasonu kaçamak yok ona göre![]()
Gamzecim tebrik ederim cnm.Super vermisin masallah.Az gitmis Aylin im
Sen daha kararlı ve istekli bı hanımsin
Gerçekten hissettirdin bunu bize
Haftasonu kaçamak yok ona göre![]()
Ay evetYaaa sonunculukta dahil bütün dereceler 10.takumda![]()
Monim bana pek düşmez belki ama listeye almak için bende dahil olmak üzere ince eleyip sık dokumalısın .Takımı ve yarışmayı ciddiye alan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.
deYaaa sonunculukta dahil bütün dereceler 10.takumda![]()
canım benim saglik olsunMutluluğum kursağımda kaldı.
Kızgın, kırgın ve üzgünüm.
çok geçmiş olsun rabbim başka acı dert vermesin....Sorma kuzum yaaa maşallah bu ara bende yoğunluklar okadar çok ki anlatamam
Bir ara eşim büyük bir kaza atlattı adam ölümden döndü hadi kaçan şöförle ilgili karakollarda dolandık durduk, sonra tamirhanelerle boğuştuk hadi onu atlattık derken bu sefer de imar affıyla uğraşmaya başladım
O arada birde ufak tatil kaçamağı yaptım ve bukadar koşturmacaya rağmen kilo aldım
Sanırım yine insülin direncim azdı diyetisyenim abla şeker hapını bırakma ve mutlaka kan tahlillerini yaptır dedi
Anam anlıyacağın benim kafa oldu yine bu ara bir milyon hatta bazen tepen atıyor bırak diyeti çatlayana kadar ye diyor ama uymuyorum şimdilik şeytana![]()
![]()
Diyetisyenle devam artık ne yapayım tekrar bir milat ilan edip bu haftadan itibaren tekrar sıkı tutacağım inşallah![]()
tbr ederim arkadasım darısı başımıza.....cook teşekkür ederim canım benim
ben mezun oldum ama aranizda kalmak isterim
yoğun gunlerim gecsin inşallah yine gelecegim
arkadalarimizin mezuniyetinide burdan kutlariz
tbr ederim arkadasım....Ayyy ne güzel bu hafta 2. Olmuşuz darısı 1. Olmaya haftaya güzel güzel kilo vermelere inşallah
Bireyselde 2. Olmuşum ay nasıl mutlu oldum bir bilseniz
Haftaya da 66 yıl göreyim de bayram hedefime ulaşayim inşallah![]()
Tabiiki bizimle olmaya devam edeceksincook teşekkür ederim canım benim
ben mezun oldum ama aranizda kalmak isterim
yoğun gunlerim gecsin inşallah yine gelecegim
arkadalarimizin mezuniyetinide burdan kutlariz
Aylin senin liste halini çok merak ediyorum gerçektenDogru diyosun cnm cok istekli ve azimliyim de.Ana listede olmayinca cok fazla dikkat etmek gelmedi icimden.Cok sacma oldugunu biliyorum sonucta kendim icin yapiyorum.Ama ne bileyim iste.
Hemşerim hoşgeldin .S.a. hatunlar nasılsınız çok şükür internetim geldi buraya daha rahat girebilmek için tarifemi değiştirdim onun için geç geldi ay nasıl özlemişim burayı ben bi geçmişe gidiyim baya bi okunacak sayfam var![]()
Yaa bide yüzdelik farkla kavti bakalım belki bir açıklamaları vardır arkafaslarin
Hadi gel bu hafta yarisalim
Dogru diyosun cnm cok istekli ve azimliyim de.Ana listede olmayinca cok fazla dikkat etmek gelmedi icimden.Cok sacma oldugunu biliyorum sonucta kendim icin yapiyorum.Ama ne bileyim iste.
teşekkürler inşallah canım benim inşallahtbr ederim arkadasım darısı başımıza.....
Listeye girebilmeniz, liste dışı kilo vermeniz ve paylaşımlarınızla alakalı.Dogru diyosun cnm cok istekli ve azimliyim de.Ana listede olmayinca cok fazla dikkat etmek gelmedi icimden.Cok sacma oldugunu biliyorum sonucta kendim icin yapiyorum.Ama ne bileyim iste.