Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Da dur yeni başladımBen Karadenizlilere gelin gittim
Pekmez yeme.aliskanligimiz yoktu
Bunlarda gördüm(eşimgil)
Pekmezi yoğurt katkılarda çok şaşırmıştım
Demek her yerde varmis
Daha gezmeyi düşünüyormusun gezenti ablam![]()
sağol canım benim allah razı olsun cooook teşekkür ederimYolun açık olsun canım
Anladım canım Antebin patlıcanlı kebabı meşhurdur dimi bende çok severimsarımsaklı kebap ve domates kebabınıda
Aslında bu kebapları fırında yaptığımız için yağıda kısarsak diyette de yiyebiliriz ne dersin
Vallaa süper menu
Suyun sporunda harika
Hep böyle güzel menülerle gel canım![]()
Menü paylaşımında bulunayım
Sabah 1salkım kutu üzüm 1dilim karpuz
Saat 12.30
1dilim peynir
2tane zeytin
1kase pekmezli yoğurt
1dilim ekmek
Ara 15.00
1büyük fincan Türk kahvesi
3tsne hurma
6tane badem 6tane fındı
1soda
Akşam
1kase yeşil fasulye
3kaşık bulgur pilavı
1kase yoğurt
3litre su
moni
Antepia27
Sağol kuzu ins bende inanıyorum :)
Bu durumda kaptanımı beklemeliyim
HOSGELDİN canım benim ,
iyi akşamlar kizlar yogun calisiyorum buara cuma sabahda nasipse samsun ve giresun yolculugumuz basliyor dönüşümde surekli burdayim inşallah
Selam kizlar
coooooook teşekkür ederim,Evet canım buralarda patlıcan çok yenir
Teşekkürler canım
Canım banada pekmez üzüm biraz fazla geldi her nekadar doğal da olsa
Spor umuda yaparsan süper gidiyor Sun canim
HosHoşgel canım adım Fatma yarışmaya antepten katiliykatı
İyi gezmeler canım hakettin mezun mezun gez![]()
Haklisin ablacım ikisinide yapmam lazım bahane üretmeye hiç gerek yokSeni spor yap diye zorlamıyorum. Ama lütfen sahur yap. Yinede puanlamada spor için- vermem lazım.
Spor -1
Sahur - 1
Puanın 8
Hafta sonları genelde şehir dışında oluyorum , gün içindede bişiler çıkıyor pek uğratamıyorum yasminim ...aeben bacım sen nerdesin bitürlü yakalayamıyorum seni nasıl oldun? çoçuklarda hastalanmış geçmiş olsun onlar nasıl?
Kolaygelsin saram , rabbım kolaylaştırsın inşAllah.Günaydın kızlar yine çok yoğun bir gün beni bekliyor Allah hepimize kolaylık versin
Hoşgeldin saraycam , ozon ve akupunktur senin için iyi olur inşallah .Ya zaten bu gün tam başlamadım. Sadece çok kötü değildi yazayım dedim.![]()
Teşekkür ederim canım hosbuldum memnun oldumEvet canım buralarda patlıcan çok yenir
Teşekkürler canım
Canım banada pekmez üzüm biraz fazla geldi her nekadar doğal da olsa
Spor umuda yaparsan süper gidiyor Sun canim
HosHoşgel canım adım Fatma yarışmaya antepten katiliykatı
İyi gezmeler canım hakettin mezun mezun gez![]()
Geçmiş olsun cnmHafta sonları genelde şehir dışında oluyorum , gün içindede bişiler çıkıyor pek uğratamıyorum yasminim ...
Ben iyiyim çok şükür antibiyotige devam, bebelerde hasta oldu bilmiyorum bendenmi geçti onlardamı üşüttü![]()