• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

1-2 haftalık bir deneyimim olmuştu saraycam . Evet iştah dengeliyor akupunktur fakat diyet yapmak yine senin elinde olacak yoksa bir daydası olmuyor .
Benim kulaklarda aşırı ağrı yapmıştı yatamıyordum üstüne hatta dokunamıyırdum bile :işsiz:
tabi diyet ve spor şart zaten

selam hanımlar herkes iyi mi,bu akşamı atlatırsam taşınma işlerine girişeceğim, onun dışında da ek çok iş var yapılacak,dün boyner den 46 beden siyah bir elbise aldım geceye giymek için,hedefim 42 bedene rahatça sığmak umarım bu kez başarırırm
görüşmek üzere:KK200::KK200:
Kuzum 16 gündür takıma uğramıyorsun, iyisindir umarım.:KK200:

Dünkü menüm4dilim peynir 6zeytin yarım ekmek salatalık domates çay 3 bardak
Öğle yok
Aksam yemeği 5 gibi
Izgara köfte bulgur 5 kaşık 1 dilim ekmek
Akşam ara 1 tabak pul biberli yoğurt
2 litre su spor yok
Canım foruma girdiğin halde takıma uğramıyorsun.:işsiz:

Hosbulduk kaptanım :KK200:
Hoşgeldin canım:KK200:

Yeni gelen arkadaşlarımızın aşağıdaki soruları cevaplamasını rica ediyorum.

İsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız : 32
Boyunuz: 160
Mesleğiniz öğretmen
Şu anda çalışıyomusunuz:Hayır:)
Evli/bekar:Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:8 yaşında bi oğlum 6 yaşında kızım var
Emziriyormusunuz:Emzirmiyorum
Yaşadığınız şehir:İstanbul
Kilo alma hikayeniz :hep doğumlarda sistim görüldüğü üzere hiç veremedim
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: Mutlu olabilmek için.. son zamanlarda hareketlerim bile kısıtlandı
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :Hmm kendimi anlatmak en bi sevdiğim :lülülü: konuşkan,ağır başlı :KK48: sisko:KK47:

Daha önce herhangi bir takımda yarıştını mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)
13 takıma birkaç gün yazmış ama katılmamıştım
Şu anki kilonuz:82 yim sanırım yarın sabah kesin olarak tartılır yazarım
Hedef kilonuz: 65

Aleyküm selam canım
Dinlenebildinmi
Bugün mende çok yoruldum misafir lerim vardi
fatmacım hem yaşımdan dolayı hemde troid ve menopoz beni çok yoruyor çok çabuk yoruluyorum bugünde bütüngün hiç dinlenmeden çalıştık eve zor attım kendimi. gece ateş basmalarından düzgün uyuyamıyorum her sasat başı kalkıyorum önce ateş sonra üşüme artık b,tkisel bişey başlasam iyi olacak hayat kalitem bozuldu.:110:

fatmacım hem yaşımdan dolayı hemde troid ve menopoz beni çok yoruyor çok çabuk yoruluyorum bugünde bütüngün hiç dinlenmeden çalıştık eve zor attım kendimi. gece ateş basmalarından düzgün uyuyamıyorum her sasat başı kalkıyorum önce ateş sonra üşüme artık b,tkisel bişey başlasam iyi olacak hayat kalitem bozuldu.:110:
Menapoz şikayetleri için Saraçoğlu testere dişli aslan pençesi çayı öneriyor

Canım o sıcak basmalarini çok iyi biliyorum kışın ortasında cami balkon kapısını açıp yatıyordum
Antebin kış gecelerinde bayagi soğuk olur
Diyordum acaba gece gözünü kapatıp sabah açmak nasıl bişey diye
Ama şimdi 3. Yılında rahatladım canım çok şükür kalmadı öyle sıcak basmalari

Menü veriyorum
Sabah
2dlm tam buğday ekmeği
Peynir
Zeytin
Maydanoz

Ara
3hurma
10-12 fındık