- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
Gecen hafta: 80.5
Bugun :80
Yuzde :0.62
Kuzum geçen cuma bildirimin baz alınıyor. O sebeple 80.Kaptanim ben 81 le bu hafta basladim Yazmistim zaten.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecen hafta: 80.5
Bugun :80
Yuzde :0.62
Kuzum geçen cuma bildirimin baz alınıyor. O sebeple 80.Kaptanim ben 81 le bu hafta basladim Yazmistim zaten.
Doğru gördün şekerim de, yarınki kilo bildirimine göre bayramdan sonraya da kalabilirsinMonim takim da adimi gordum yanlis mi gordum ne![]()
tabi diyet ve spor şart zaten1-2 haftalık bir deneyimim olmuştu saraycam . Evet iştah dengeliyor akupunktur fakat diyet yapmak yine senin elinde olacak yoksa bir daydası olmuyor .
Benim kulaklarda aşırı ağrı yapmıştı yatamıyordum üstüne hatta dokunamıyırdum bile![]()
Kuzum 16 gündür takıma uğramıyorsun, iyisindir umarım.selam hanımlar herkes iyi mi,bu akşamı atlatırsam taşınma işlerine girişeceğim, onun dışında da ek çok iş var yapılacak,dün boyner den 46 beden siyah bir elbise aldım geceye giymek için,hedefim 42 bedene rahatça sığmak umarım bu kez başarırırm
görüşmek üzere![]()
Canım foruma girdiğin halde takıma uğramıyorsun.Dünkü menüm4dilim peynir 6zeytin yarım ekmek salatalık domates çay 3 bardak
Öğle yok
Aksam yemeği 5 gibi
Izgara köfte bulgur 5 kaşık 1 dilim ekmek
Akşam ara 1 tabak pul biberli yoğurt
2 litre su spor yok
Cok tsk ederim cnm.Isallah bitanem.Sizlerin sayesinde olucam insallah kararli ve azimlyim.Ama bayram biraz sıkıntı olucak gibiMuhteşemsin kuzum, seni 60 yapıcaz inşallah![]()
Hoşgeldin canım![]()
Benimki daha şifreli olmuşama emine yazdığım nasıl dönemi çıkmış
Himm tmm cnm bilmiyordum.Olsun hic onemli degilKuzum geçen cuma bildirimin baz alınıyor. O sebeple 80.![]()
Himm tmm cnm bilmiyordum.Olsun hic onemli degil
Slm arkadaşlar umarım herkes iyidir eve 10dakka önce gelebildim ayaklarim zonkluyor çok yoruldum yemek yapasım yok keske eve geldiğinde yemekleri hazırlayacak biri olsa![]()
fatmacım hem yaşımdan dolayı hemde troid ve menopoz beni çok yoruyor çok çabuk yoruluyorum bugünde bütüngün hiç dinlenmeden çalıştık eve zor attım kendimi. gece ateş basmalarından düzgün uyuyamıyorum her sasat başı kalkıyorum önce ateş sonra üşüme artık b,tkisel bişey başlasam iyi olacak hayat kalitem bozuldu.Aleyküm selam canım
Dinlenebildinmi
Bugün mende çok yoruldum misafir lerim vardi
aylincim sabah 12demi kalktın yoksam sabah erken kalk ve kahvaltını et canım benimMenumu yazayim
Sabah : yok
Oglen : 1 yumurta 1 galeta 3 dilim kavun
Aksam : Taze fasulye yogur salata
Spor 6500 adim
Su 1.5 lt
Menapoz şikayetleri için Saraçoğlu testere dişli aslan pençesi çayı öneriyorfatmacım hem yaşımdan dolayı hemde troid ve menopoz beni çok yoruyor çok çabuk yoruluyorum bugünde bütüngün hiç dinlenmeden çalıştık eve zor attım kendimi. gece ateş basmalarından düzgün uyuyamıyorum her sasat başı kalkıyorum önce ateş sonra üşüme artık b,tkisel bişey başlasam iyi olacak hayat kalitem bozuldu.![]()
fatmacım hem yaşımdan dolayı hemde troid ve menopoz beni çok yoruyor çok çabuk yoruluyorum bugünde bütüngün hiç dinlenmeden çalıştık eve zor attım kendimi. gece ateş basmalarından düzgün uyuyamıyorum her sasat başı kalkıyorum önce ateş sonra üşüme artık b,tkisel bişey başlasam iyi olacak hayat kalitem bozuldu.![]()
Nerden bulayım kuzum onu burda zor bulurum onu ama tesk ederim verdiğin bilgi için aklımın bir köşesine yazdım bulabileceğim yer olursa alirim.Menapoz şikayetleri için Saraçoğlu testere dişli aslan pençesi çayı öneriyor
Menü veriyorum
Sabah
2dlm tam buğday ekmeği
Peynir
Zeytin
Maydanoz
Ara
3hurma
10-12 fındık
1 bardak süt
Bir kaç tane kabak çekirdeği
Aksam