Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

hayırlı geceler bacım bugün işten geldim yemeğimi yedim eski iş yerinden arkadaşlar aradı onlarla dışarı çıktık oturduk ordan sinamaya gittik biraz önce geldim eve bugün felekten bir gün çaldım mesai sonu yani:KK23: beni merak ettiğin için teşekkür ederim :KK60:

ohhh çok güzel yapmışsın canım senin adına çok sevindim :KK60:

günaydın hayırlı sabahlar hayırlı cumalar arkadaşlar........
üzgünüm ama ne kadar dikkat edersem edeyim malasef eksiye geçemedim kilom sabit
66.800 kg moni moni

olsun sağlık olsun canım bende sabitim bu hafta :KK39:

oo sevindim sara cım çok iyi

amin kuzum benim rabbim gönlünün muradını versin senin,saranın ve her isteyenin sağlıkla gelsin bebişler

Amin canım inşallah artık gelsin bebişler yeter beklediğimiz ben ve isteyen herkes anne olsun sağlıkla evlatlarına kavuşsun inşallah evlat sahibi olanlarda evlatlarına sağlıkla huzurla mutlulukla büyütsün inşallah:dua::dua::dua:[/QUOTE]

evet foto ekledim.oradan görebilirsiniz.onu sordum aslında takıma ama pek kimsedn ses çıkmadı..

onları aksam yemeginde yerim aebencim.ama yapabildigim kadar ekmeksiz devam, dün zorlamadı bakalım bugün nasıl geçecek..

Çocuklar benim ekmeksiz yaşayacağıma inanmıyorlar:).bugün ekmek yemedim dedim inanmadılar hafta sonu göreceklermis beni..

canım mortim aman kendine dikkat et, ufak şey büyük olmasın.neden morardıki öyle? Acaba dikiş falan mı istiyor?

foto ekledim oradan bak canım.e karatay da zeytinyağı meyva suyudur, her gün fondipleyin diyor :)

yaa hiç te aç kalmadım :KK43: ama yinede seni geçemem emin ol..

hadi bakalım kuzucum.birlikte yapalım karatayvari bir seyler..

ohh ne güzel yapmışsın yasocan.eski arkadaşların verdiği keyfi mutluluğu kimse vermiyor.sefan olsun :)

:))

üstadım meal tefsir hepsi var maasallah..donanımlı bir bacımızsın :)

nil bence diger takımların casusu.geçen haftadan sonra onu takım başarısınin sırrını çözmek için yollamışlar :))
Yağdan korkma ama bardaklada içme, sen yine salatana koy, yemeğine koy, hatta kahvene tereyağ ekleyebilirsin. Ama bardakla içmek ne yaa?:duduk:

Aebenin 20 parmağında 20 marifet maşallah :nazar:

Niliş casus diyorsun :KK70::KK70:, yakalayın casusu:KK70::KK70:

sosyal medya kullanmıyorum canım ne vakit kalıyor nede merakım var ama o sayfayı biliyorum birkaç kez bakmıştım güzel ve faydalı paylaşımlar var keşke vakit olsa da devamlı takip edebilsem

oo sevindim sara cım çok iyi

amin kuzum benim rabbim gönlünün muradını versin senin,saranın ve her isteyenin sağlıkla gelsin bebişler

aeben üstad yazmış obezcim aynen katılıyorum yağ tek başına vücutta depolanmıyor,her şeyin sebebi kötü karbonhidratlar,ama bilinçaltımıza işlemiş fazla yağ kilo aldırır görüşü,taş devri diyeti denilen bir yöntem de var o da mantıklı,insanın yaradılış fıtratına uygun gıdalarla beslenmek lazım,bazı gıdaları tolere edemiyor vücut

hadi beraber yapalım ben yıllardır karatay yapmak isterim ama hiç tam yapamadım,kuruyemişi abarttığım için,sen güzel sonuç almışsın,ben de iki öğünlü yapmak istiyorum inşallah iyi gelir

:KK36::KK36:
Öyleyse pazartesi start veriyoruz

Evet yaseminim nilişi transfer ediyoruz :KK45:

Ama o hergün menüsünü sopayla verecekse almayız haa :KK70::KK70::KK70::KK70:
Yazarım tatlım bugünlerde kafam karışık kızımın disini çektirdik çürük enfeksiyon yapmış ateşi yeni düştü diş etleri iltihaplı onda uğraşıyorum yaşı küçük olduğu için hafif narkozla diş çektiler suan biraz huysuz

Yazarım tatlım bugünlerde kafam karışık kızımın disini çektirdik çürük enfeksiyon yapmış ateşi yeni düştü düşecek ellerine iltihaplı onda uğraşıyorum yaşı küçük olduğu için hafif narkozla diş çektiler suan biraz huysuz
Geçmiş olsun canım

***10. Takım 594. ETAP ***

Moni(95,5///%)
zhre_ (92,9///% )
Ssy8491(81,0///%)
evinizinmimari(72,7//%)
Sara_28(86,0///%)
Gamze21(61,0///%)
Aylin42konya(67,3///%)
Antepia27 (103,7///%)
Sarayca (63,6///%)
Yasom7272(66,8///%)
Pamukprncess(62,4///%)
ozlemkartal(97,6///%)
Obezzto( 85,2///%)

10. Takım Ortalaması : %

10. Takım, takım içi üyeler

60kiloyum(81,8/)505. Etapta 83,3 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.(b.kilosu:89,5. H:65)
Gitsinkilolar01(80,1)570. Etapta 79,3 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye. (b.kilosu:81 h:65)

ya habibi(96)593. etapta 95,3 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye.
nellie01(75,8)denemedeki üye.

Back
X