Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

30 yaşındayım. Hemşireyim. 2 oğluşum var biri 5 yaşında, biri 6 aylık. 99 kilo civarlarında dolanıyorum. Daha önce yarışmalara katılmak istemiştim fakat nasip olmamıştı. Temmuzda oğluşlarıma sünnet yapmak istiyorum. Sünnet de 69 kilo olmayı hayal ediyorum. Yani önümde 8 ay ve verilmesi gereken 30 kilom var. Bu arada 6 aylık bebişimi emziriyorum ve haftanın en az 3 günü spor salonuna gidiyorum. Umarım başarabilirim. Uzun olsuysa kusura bakmayın.

Çok teşekkür ederim. Inşallah uygulayabilirim. Aslında mantık aynı ama bu daha eğlenceli.ben kitaptan farklı olarak 6dan sonra bişey yemicem ve ekmeği 4 e tamamlamaya calismiycam bigün fazlasiyla döndüm şükür. Tabi en önemlisi ivir zikir i kesmek.
Büşracım hadi hayırlı olsun:74:

30 yaşındayım. Hemşireyim. 2 oğluşum var biri 5 yaşında, biri 6 aylık. 99 kilo civarlarında dolanıyorum. Daha önce yarışmalara katılmak istemiştim fakat nasip olmamıştı. Temmuzda oğluşlarıma sünnet yapmak istiyorum. Sünnet de 69 kilo olmayı hayal ediyorum. Yani önümde 8 ay ve verilmesi gereken 30 kilom var. Bu arada 6 aylık bebişimi emziriyorum ve haftanın en az 3 günü spor salonuna gidiyorum. Umarım başarabilirim. Uzun olsuysa kusura bakmayın.
hgdin meslektaşım yavrularını allah bağışlasın inşallah burda istikrarlı decam edersen istediğin kiloya ineceğine inanıyorum.

Tebrik ederim yaseminim :KK68:
aebenim ilk geldim herkes 70 60 hatta 50 kilo olanlar vardı ben kendimi ayı gibi hisetmiştim bide en yaşlınız bendim ne kötü hisetmiştim ozaman kendimi nasıl verecem dedim okadar kilo rabbim nasip etti verdim takımda 15 kilo çok şükür.

Hedefin olması ve tetikleyen bir süreç seni hedefe görürür inş;)

Sara ,ssy , aylin ve diger birçok arkadaşımız burda bunu başardı canım insanoğlunun isteyipte başaramadıgı şey çok azdır ;)

kaptanımız moni .
gün sonu menü bildirimi, pazartesi ve cumada kilo bildirimi zorunlu canım;)

menümüde yazayımda sporumu birazdan yazarım yapınca
sabah
1yumurta bol maydonuz kk peynir 4 zeytin yarım dilim tb ekmeği
öğlen
tavuk köfte 2 tane diyim yoğurt 3tanede kızarmış patetes
akşam
mantar sote ve salata
2lt oldu içerim daha sonra sporumu yazacam

aeben aeben sara_28 sara_28 gezegenfeza gezegenfeza
Yorum yok standarta bağladım :süper::-)

Ay köfteler ızgaraydi fındık ve badem 10 ceviz 3 değil miydi neyse ilk günün günahı olmaz biscolata ya elimi surmedim bak onu yazmıyorum
ilk gün için süper menü büşracım devam tbr ederim inanki aburcuburu kaldır ye herşeyi inan kilo verecen evet saymak zor ama zamanla alışıyorsun.

bugün A101 uğradım aa bi baktım patlaklardan kasiyer kız abla çok güzel al dedi :KK70:aldım ama tadına bakmadım:KK23:
101 deki patlak ütopya değilmiş yani.sonunda biri bulmayı başardı :))

bacım çekilen dişlerimin yeri ağrıyor ama onlar önemli değil 1tane 20lik dişim çürük o ağrıyor eğer yarın geçerse ağrısı oda çekilecek onun ağrısı mahvetti beni yoksa dişetlerim ve çekilen yerlerin ağrısına dayanıyom sıkıntı değil.ağrıkesici antibotik devam inşallah yarın çekilirde kurtulurum:KK60:
hadi insallah yasocum..

Babam gildeydim
Eve gidiyimde yazıyim şimdi hastaneye geldim bebisimiz oldu :)
divii kimin bebegi oldu?? Gözunüz aydın olsun.babanın durumu nasıl?

Hoşbuldum yarından itibaren su menü ve spor bildirimi yaparım.
hoşgeldiinn :))

Obezto şu menün nekadar azsa kaybolmuş bulamadım. Dur sopamıda alıp geleyim:KK45:
yaa koçum canın sıkıldıkça beni dövüyosun.insan hakları mahkemesine başvurmaya az kaldı.bu kadar da sopa atılmaz minik kuzuya ama:KK14:

menümüde yazayımda sporumu birazdan yazarım yapınca
sabah
1yumurta bol maydonuz kk peynir 4 zeytin yarım dilim tb ekmeği
öğlen
tavuk köfte 2 tane diyim yoğurt 3tanede kızarmış patetes
akşam
mantar sote ve salata
2lt oldu içerim daha sonra sporumu yazacam

aeben aeben sara_28 sara_28 gezegenfeza gezegenfeza

Menün süper olmuş canım afiyet olsun

Yasemin koçum bugun menüm iyi değil dünde iç açıcı değildi :KK43:
Ama pazartesiye göre kilo vermiş olucam inş .

Napıyım hayatımdanda dışarda yemeler o güzel masalar oldukça bunlarla kilo vermeyi en azından korumayı başarıcam inş .
Senin yiyeceklerle sınavın çok çok zor

Back
X