- 8 Ekim 2012
- 3.399
- 6.490
- 358
- 36
Hoşgeldin canım, kilo dışında iyisindir inşallahHayırlı sabahlar hanımlar
Hoşbuldum ablam ELHAMDÜLİLLAH çok şükür iyiyim sen nasılsın ay eski diyet arkadaşlarimi görmek ne güzelHoşgeldin canım, kilo dışında iyisindir inşallah
Çok şükür canım bende iyiyimHoşbuldum ablam ELHAMDÜLİLLAH çok şükür iyiyim sen nasılsın ay eski diyet arkadaşlarimi görmek ne güzel
Canim halsiz olman normal oructa var bide hurma yogurt sadece vucud duserAyy kizlar 2 gundur fena halsizim. Galiba uykusuzluktan . Birde orucun etkisiyle yoruldum iyice.
Yuruyus yapmak istiyorum ama bakalim yapa bilirsem insallh
Helal olsun kuzum.Keşke yazmasaydım öylesine yazmıştım.Üzdüysem seni asıl sen hakkını helal et ❤
Hayırlı sabahlar kızlar
Bende evimdeyim çok şükür, hâlâ bisürü işim var.
Bu seferki izin çok güzel ve keyifliydi lakin akşamları eve gidip dinlenemedim, mahvoldum.
Sağlık olsun diye kendimi teselli ediyorum.
Işlerini bitirip biraz koltuk, battaniye keyfi yapmak istiyorum.
Dun aksam baya halsizlesince yemekte yedim.Canim halsiz olman normal oructa var bide hurma yogurt sadece vucud duser
Dun aksam baya halsizlesince yemekte yedim.
Bu aksam ne yicem bilmiyorum ama hafif gecistirecem .malum yarin tarti var .
Sagol canim. Oruc aslinda beni zorluyor cok sukur 13 tane kaldi hayirlisiyla bir bitireyim rahatlicam insallhGeçmiş olsun canım dikkat et kendine
Aslinda istediğini ye ama doymadan kalk hic birsey olmaz :)Dun aksam baya halsizlesince yemekte yedim.
Bu aksam ne yicem bilmiyorum ama hafif gecistirecem .malum yarin tarti var .
Bakacam valla. Daha ne yemek yapacam bilmiyorum henuz. Galiba kahvaltilik cikaricam.Aslinda istediğini ye ama doymadan kalk hic birsey olmaz :)
Ee hadi super kiz. Masallah .Yarin eksideyim insallah
Aksam neden yemedin.Ben menümü yazayim
Sabah: Ceviz , Badem , antep fistiği , Ayran , tam buğday ekmeģiyle 1 dilim tost , 3 ruşeymili bisküvi
Öglen: Bulgur , 2 kofte , Salata
Su 2.5 litre olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?