hoşgeldin kuzumSelamun aleyküm kızlar nasılsınızmoni monim ben geldim beni kabul edersen napiyosunuz nasilsiniz
gerçi ismimi değiştirdim ssy8491 mezun üye
hoşgeldin canımGünaydın arkadaşlar;
Ben de sağlıklı beslenmeye çalışarak sizinleyim. Ancak bu takım olaylarını pek beceremediğim için sadece takip edeceğim. Bir selam veriyim istedim :)
Herkese güzel bir gün olsun :)
Hoşbuldum kaptaniçemhoşgeldin kuzum
eline sağlık canım, teşekkür ederimPAZARTESİ TARTISI
LaleZar86 (62,4/62,1)
nezesali(56,7/57,1)
Ehlimuhabbet (57,5/57,5)
cimbomlukiz(61,4 /60,9)
peaceful16 (73/73,5)
canevim(72,3/72,4)
jtaime020626 ( 79/79,2)
H M ( 70,5/70,2 )
60kiloyum(87,6/86,8)
sara_28(88,1/88,1)
antepia27 (119,7/?)
vorones(/?)
-aydalinka(82/?)
GIDI (96/?)
-efser(95,9/?)
-Ekrl (65,0/63,6)
-BLUEDENİZ(/?)
-nympha (/? )
KİLO BİLDİRİMLERİ GELSİN
İyiyiz cnm ne yapalım.Bende mezun olduktan sonra kilo aldım ve eski kiloma geldim tekrar.Sonra tekrar buraya geldim verdim yineHoşbuldum ablacimnasilsin özlemişim sizleri
Aa evet doğru,kaptanlık yaptığını söylemiştin2.takımda yapmıştım kaptan yardımcılığı ama bende zayıflamaya çalışıyordum listede olmayıp yapabilir miyim bilmiyorum
Helal olsun kuzum.Keşke yazmasaydım öylesine yazmıştım.Üzdüysem seni asıl sen hakkını helal et ❤Evet canım iuiki yapmamışım
Oyyy canım hakkını helal et
Annem daha iyi bende henüz bebek haberi yok canım nasip herşey
Benim için güzel ama yorucu geçti cnm.Siparişler yapıldı teslim edildi şimdi keyf yapıyorumKizlar neler yapiyorsunuz.
Ben birazdan cocuklari okuldan almaya gidecem.
Hayirlisiyla bugunde nerdeyse aksam oldu cok sukur.
Umarim herkes icin guzel gecmistir
İnşallah canımBen yürekten inanıyorum ablam RABBIM bizlerede sağlıklı sıhhatli kendi sevdiği kullarindan olucak evlatlar nasip edicek
Nedir bu kilolardan çektiğimiz ablam yaİyiyiz cnm ne yapalım.Bende mezun olduktan sonra kilo aldım ve eski kiloma geldim tekrar.Sonra tekrar buraya geldim verdim yine
Ahh ablam bıktık vallaha.Bi de ben 140 kilodan 58-60 kadar düşüp de 80 kiloya çıkınca psikolojim bozuluyor inan.O kadar mutsuz oluyorum ki hiçbir şeyden keyf almıyorum.Nedir bu kilolardan çektiğimiz ablam yadarısı başına INŞAALLAH hedefim olan 60a bi düşsem yakınından dahi geçmedim
Oo supersin kiz masallahbugünkü menüm
klasik sabah kahvaltısı yumurta peynir domates salatalık zeytin ekmek
Ara
trabzon hurması
Öğlen
Köfte 2 dilim ekmek salata ayran
Ara
Sütlü türk kahvesi
Çiğ badem 5 adet az bi leblebi
Mandalina
Akşam
Karnıbahar yemeği 1 dilim ekmek ayran salata
Ara
1 çay bardağı kefir
1 avuç leblebi
2.5 lt su tam olmadı tamamlicam yatana kadar INŞAALLAH
1 buçuk saat tempolu yürüyüş birazdan ip atlicam bi 15 dk da kardiyo yapmayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?