- 3 Haziran 2014
- 491
- 5.486
- 338
Bende oruç tutarken hep halsizdim kan değerlerinde problemmi var acaba bencede yemek yemekle iyi yapmışsın öyle şok diyetlere artık inanmıyorum çok yaptım bende ama faydası olmadı sadece açlık krizleri yaşadım o kadarOo supersin kiz masallahben bugun halsiz hissediyorum kedimi anlamadim neden.
Oructa tutuyorum ya ondan olsa gerek.
Normalde aksam yemeginide sadece yogurt hurma yapacaktim.
Baktim kendimde degilim yemekte yedim.
MAŞAALLAH SÜBHANALLAH ablam sendeki iradenin yarisi bende olsa şimdiye dal gibiydim bende kilo aldıkça çok mutsuz oluyorum ve etrafimizda mutsuz ediyorum özellikle eşime karşı çemkirmelerimAhh ablam bıktık vallaha.Bi de ben 140 kilodan 58-60 kadar düşüp de 80 kiloya çıkınca psikolojim bozuluyor inan.O kadar mutsuz oluyorum ki hiçbir şeyden keyf almıyorum.
Sende inşallah 60 kiloya düşersin.Azmin sonu zaferdir
Evet canim kan degerlerim sınırda ilac kullaniyorum suan onun icin.Bende oruç tutarken hep halsizdim kan değerlerinde problemmi var acaba bencede yemek yemekle iyi yapmışsın öyle şok diyetlere artık inanmıyorum çok yaptım bende ama faydası olmadı sadece açlık krizleri yaşadım o kadar
Akşam hurma haricinde baya dengeli olmuş bitanem 7 hurma fazla sporunda gayet iyi oruç olmana rağmen ben ayağa kalkamiyodumIyi aksamlar kizlar
Sahurda
1 kase yogurt
7 hurma
Aksam
1 kase yogurt
7 hurma
3 corba kasigi salcali bulgur pilavi
1 bud
2 corba kasigi patates
30 dkk bolgesel hareket .
Su yatana kadar 2 litre olur
INŞAALLAH bitanem dikkat et kendine bu vitamin eksikliği falanda kilo vermeye engelmişEvet canim kan degerlerim sınırda ilac kullaniyorum suan onun icin.
Bir mucadele icindeyim inan.
Bir yandan ilac aliyorum.
Bir yandan regl zamani asırı kanamayla kaybediyorum .. insalh bir an once yukselir degerlerim
Gayet güzel geçmiş bugünün MAŞAALLAHHayırlı akşamlar
Sabah :1 h.yumurta,helva , zeytin ,1dilim ekmek
Ara: 2 kurabiye
Öğlen :1 kıymalı pide
Akşam :1 tabak patates yemeği ,turşu
Su 1.5 lt
Yürüyüş 1 saat
Spor yok
Menün güzel ama kahvaltı az gibi bide öğlen meyve yerine yemek olsaydı daha iyi olurdu sanırım ben yerinde olsam baya acıkırdım herhaldeİyiakşamlar kızlar sabah
1 küçük ev pogaça sı
Ögle
1 mandalına. 1 elma
Akşam
Bir tabak kıymalı karnıbahar
Yogurt
1 dilim cavdar ekmegi
2.500 adım yürüyüş
Dışarıda olduğum için su 1 litre ama daha içerim
Geçmiş olsun bitanemSelamunaleykum.. iki gündür rahatsızdım.. hâl böyle olunca kayda değer bir beslenme düzenim olmadı.. yarından itibaren paylaşıma devam edicem inşaallah.. hepimize bol eksili sağlıklı geceler olsun
Oruç tuttugun için gayet güzel menüIyi aksamlar kizlar
Sahurda
1 kase yogurt
7 hurma
Aksam
1 kase yogurt
7 hurma
3 corba kasigi salcali bulgur pilavi
1 bud
2 corba kasigi patates
30 dkk bolgesel hareket .
Su yatana kadar 2 litre olur
Teşekkürler suyu fazla icemiyorum en fazla 2 ltGayet güzel geçmiş bugünün MAŞAALLAHsadece su biraz az gibi canım
ALLAH'IN izniyle yavaş yavaş alışkanlık kazanırsın bi bakmışsın 2.5 lt tamamlamışsınTeşekkürler suyu fazla icemiyorum en fazla 2 lt
Valla öyle oluyor başlarda 3 .4 bardak içiyordum şimdi 1 .5 litreyi buluyorumALLAH'IN izniyle yavaş yavaş alışkanlık kazanırsın bi bakmışsın 2.5 lt tamamlamışsın
Canım ben uzun süredir 2 ögün beslendigim için aslında Ögle yemiyorum dün dışarıda olduğum için öyle yedim işte ama acıkma hissi olmuyor çünkü bünye alıştı diye sanırım Ögle yemek yersem rahatsız oluyorum ve sanki akşam daha da cok yiyorum ya psikolojik bilemem ama teşekkür ederim canım benim haklısın sabah da az olduMenün güzel ama kahvaltı az gibi bide öğlen meyve yerine yemek olsaydı daha iyi olurdu sanırım ben yerinde olsam baya acıkırdım herhalde
Geçmiş olsun canımGeçmiş olsun bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?