Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Oo supersin kiz masallah ben bugun halsiz hissediyorum kedimi anlamadim neden.
Oructa tutuyorum ya ondan olsa gerek.
Normalde aksam yemeginide sadece yogurt hurma yapacaktim.
Baktim kendimde degilim yemekte yedim.
Bende oruç tutarken hep halsizdim kan değerlerinde problemmi var acaba bencede yemek yemekle iyi yapmışsın öyle şok diyetlere artık inanmıyorum çok yaptım bende ama faydası olmadı sadece açlık krizleri yaşadım o kadar

MAŞAALLAH SÜBHANALLAH ablam sendeki iradenin yarisi bende olsa şimdiye dal gibiydim bende kilo aldıkça çok mutsuz oluyorum ve etrafimizda mutsuz ediyorum özellikle eşime karşı çemkirmelerim ama bu sefer diyetisyenimide sevdim telefondan da takip ediyo beni gayet güzel gidiyo ilk hedef 80 şimdilik

Evet canim kan degerlerim sınırda ilac kullaniyorum suan onun icin.
Bir mucadele icindeyim inan.
Bir yandan ilac aliyorum.
Bir yandan regl zamani asırı kanamayla kaybediyorum .. insalh bir an once yukselir degerlerim

Iyi aksamlar kizlar

Sahurda
1 kase yogurt
7 hurma

Aksam
1 kase yogurt
7 hurma
3 corba kasigi salcali bulgur pilavi
1 bud
2 corba kasigi patates

30 dkk bolgesel hareket .
Su yatana kadar 2 litre olur
Akşam hurma haricinde baya dengeli olmuş bitanem 7 hurma fazla sporunda gayet iyi oruç olmana rağmen ben ayağa kalkamiyodum

Evet canim kan degerlerim sınırda ilac kullaniyorum suan onun icin.
Bir mucadele icindeyim inan.
Bir yandan ilac aliyorum.
Bir yandan regl zamani asırı kanamayla kaybediyorum .. insalh bir an once yukselir degerlerim
INŞAALLAH bitanem dikkat et kendine bu vitamin eksikliği falanda kilo vermeye engelmiş

Menün güzel ama kahvaltı az gibi bide öğlen meyve yerine yemek olsaydı daha iyi olurdu sanırım ben yerinde olsam baya acıkırdım herhalde

Menün güzel ama kahvaltı az gibi bide öğlen meyve yerine yemek olsaydı daha iyi olurdu sanırım ben yerinde olsam baya acıkırdım herhalde
Canım ben uzun süredir 2 ögün beslendigim için aslında Ögle yemiyorum dün dışarıda olduğum için öyle yedim işte ama acıkma hissi olmuyor çünkü bünye alıştı diye sanırım Ögle yemek yersem rahatsız oluyorum ve sanki akşam daha da cok yiyorum ya psikolojik bilemem ama teşekkür ederim canım benim haklısın sabah da az oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…