Merhaba hoşgeldinMrb bende diyet grubuna katilmak istiyorum. 36 yasinda 70 kg 1.58 boyundayim. 58 kg ya düsmek istiyorum. Evde spora basladim ve aksam 5 ten sonra yemiyorum. Ama tam olarak istedigim etkiyi alamadim cünku bu kahrolasi kilolar yerlesmis gitmiyorrr
Benm diger cumaya doluyor 1 ayim. Hadi bakalim insallah gitti biseyler :))Benim haftaya sali gunu tam 1 ayim doluyor. Bakalim kac kilo gitmis olacak 1 ayda
Hoşgeldiniz. Umarim başlar ve verirsinizMrb bende diyet grubuna katilmak istiyorum. 36 yasinda 70 kg 1.58 boyundayim. 58 kg ya düsmek istiyorum. Evde spora basladim ve aksam 5 ten sonra yemiyorum. Ama tam olarak istedigim etkiyi alamadim cünku bu kahrolasi kilolar yerlesmis gitmiyorrr
Ya masallah. Sen ne yapiyorsun bunun icin . Her hafta cok guzel kilo veriyorsun.günaydın kızlar hayırlı cumalar
geçen cuma 61,4
bugün 59,3
fark 2,1
yüzde 3,42
Hoşgeldin aramızaMrb bende diyet grubuna katilmak istiyorum. 36 yasinda 70 kg 1.58 boyundayim. 58 kg ya düsmek istiyorum. Evde spora basladim ve aksam 5 ten sonra yemiyorum. Ama tam olarak istedigim etkiyi alamadim cünku bu kahrolasi kilolar yerlesmis gitmiyorrr
İf yapıyorum canım sabah kahvaltısı ara öğlen yemeği sonrasında bir ara daha belki sonra yemiyorumYa masallah. Sen ne yapiyorsun bunun icin . Her hafta cok guzel kilo veriyorsun.
aynen canım cumadan cumaya baz alıyorsun yüzden 2,13Gecen cuma: 70.5
Bugun:69
Fark: 1,5
Bu yüzde kusuratli cikiyor epey :))
Kizlar eski kilo en baştaki kilomu gecen cumadaki eski kilomu baz aliniyor.
10 makina çamaşır var nasıl bosveriyim
Yarısı bitti çok şükür
Hoşgeldiniz aramıza hepimizin ortak noktası gitmeyen yaglar inşallah burada hepbirlikte kurtuluruzMrb bende diyet grubuna katilmak istiyorum. 36 yasinda 70 kg 1.58 boyundayim. 58 kg ya düsmek istiyorum. Evde spora basladim ve aksam 5 ten sonra yemiyorum. Ama tam olarak istedigim etkiyi alamadim cünku bu kahrolasi kilolar yerlesmis gitmiyorrr
Senin kilon iyi aslinda kac kiloya iniceksinki?Gecen cuma 56.7
Bugun 56.4
-300 gr
yuzde 0.52
Bu hafta boyle cikacagimi anlamistim beslenme duzenim sasti biraz
hoşgeldin canımMrb bende diyet grubuna katilmak istiyorum. 36 yasinda 70 kg 1.58 boyundayim. 58 kg ya düsmek istiyorum. Evde spora basladim ve aksam 5 ten sonra yemiyorum. Ama tam olarak istedigim etkiyi alamadim cünku bu kahrolasi kilolar yerlesmis gitmiyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?