Canim ben 2 ogün yapiyorum ya 4 te yerim ya sabah 6 da yiyip oglen 1 de yerimAksam neden yemedin.
Menulerim genelde boyleydi 2 ogün. Bazen oglen biraktim. Gormemişsin sanirimAksam neden yemedin.
Yoo aslinda fark ettim. Anladim erken kalkip erken bitiriyorsun ne guzel valla.Menulerim genelde boyleydi 2 ogün. Bazen oglen biraktim. Gormemişsin sanirim
Sagol canim. Oruc aslinda beni zorluyor cok sukur 13 tane kaldi hayirlisiyla bir bitireyim rahatlicam insallh
Sagol canim Allah razi olsun.Allah kabul etsin canım
Gibi gibi evet :)) biranonce 2nci aya girmek istiyorum.Pek bi sessiz buralar bu hafta sanki her kes hangi halinde
Benim haftaya sali gunu tam 1 ayim doluyor. Bakalim kac kilo gitmis olacak 1 aydaGibi gibi evet :)) biranonce 2nci aya girmek istiyorum.
10 makina çamaşır var nasıl bosveriyimHelal olsun canım benim
Hoşgeldin evine canım işleri boşver dinlenmene bak
Allah razı olsunGeçmiş olsun bitanem
Allah yardim etsin kiz gercekten10 makina çamaşır var nasıl bosveriyim
Yarısı bitti çok şükür
Amin insallahHayırlı geceler cancanlar
Iki günlük halsizlik üzerine bugün biraz yoğun geçti elhamdulillah...
Sabah(10): mantarlı omlet, lor peynir,dereotu,maydanoz,salatalık,domates, çeyrek simit,çay
Oglen(16): yarım kıymalı pide,salata,ayran
2 lt su yatana kadar devam
1.5 saat yürüyüş.
Inşaallah yarın hedefi görebilmek duası ile
Merhaba hosgeldin aramiza .Mrb bende diyet grubuna katilmak istiyorum. 36 yasinda 70 kg 1.58 boyundayim. 58 kg ya düsmek istiyorum. Evde spora basladim ve aksam 5 ten sonra yemiyorum. Ama tam olarak istedigim etkiyi alamadim cünku bu kahrolasi kilolar yerlesmis gitmiyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?