eşine geçmiş olsun canım.Gunaydinlar hayirli cumalar
kizlar yazamadim ben de esim rahatsiz hastalikla gecti, kilomda malesef artis var benim de..
gecen hafta :73
bugun: 74
+1 kg
sanirim uykusuzluk ve ogun atlama etkiledi.
52 insallahDümduz olmak istiyorum kat cikinti istemiyorum
ayy bende oyleyim asssla gidemem gitsem de kilitleniyor gelmiyor afedersiniz cook zor biseyGünaydın kızlar maalesef bu hafta artı dayım hastane den sonra kabızlık oluştu benimde böyle bir derdim var ev dışında giremiyorum büyük wc ye vücut ödem dolu gecen cuma tartılmadım ondan önceki
Cuma 63.1
Bugün 64.3
Bende bendeeee!! Psikolojik rrsmen.ayy bende oyleyim asssla gidemem gitsem de kilitleniyor gelmiyor afedersiniz cook zor bisey
Yok buyuk ihtimal oyledir tabiki.Yok tahta gibi olmuyorum o kilodahatlarim var 45 olursam tahta olurum 50 ile evlenmistim
Ben en ufat seyde yere seriliyorum kilo ile alakali degil bence bende cok dayaniksizimYok buyuk ihtimal oyledir tabiki.
5 kilo farkla kurtariyorsan superbazen tahta gibi olmak dahami saglikli diye kafa yoruyorum sonra diyorum onlarda fer mer olmuyor ufak seyde yere yiğiliyorlar diyorum
Aaa.. yok tabiki tek faktör deģil. Kemik kas yapisiyla alakali. :) benm gorumce 50 kiloda bi yiyeģinini tasiyamiyor az bisey kollari gidiyor hemencik.Ben en ufat seyde yere seriliyorum kilo ile alakali degil bence bende cok dayaniksizim
Aynen canım yaaa cok kötü evden uzakta olmak sıkıntıayy bende oyleyim asssla gidemem gitsem de kilitleniyor gelmiyor afedersiniz cook zor bisey
ben iste bennn.Oglumu tasiyamadim duzgun.Kaslarim cok zayifmis doktora gittim spor onerdi de kucuk cocukla gidemedim dahaAaa.. yok tabiki tek faktör deģil. Kemik kas yapisiyla alakali. :) benm gorumce 50 kiloda bi yiyeģinini tasiyamiyor az bisey kollari gidiyor hemencik.
ben iste bennn.Oglumu tasiyamadim duzgun.Kaslarim cok zayifmis doktora gittim spor onerdi de kucuk cocukla gidemedim daha
Merhaba anca geldim kaptanim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?