Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben bugün yine tartildim dün baya bozulmuştu moralim siskinligimde vardı bugün 72 geldim moralim düzeldi o kadar ödem olabilir mi ki -600 gr
Olur canim aynen bazen 2 kilo bile fazla cikabilir. . Sıkma canını. Hem oyle hergün tartilipta kafani karistirma.
Bende eskiden hergun tartiya cikardim. Simdi bu gruba dahil oldugumdan berli haftada sadece 2 defa. Ve oyle olunca insan kilo verdigini gorunce daha mutlu oluyor..

Bende tartı günlerinde tartiliyordum dün artiyi görünce bugün bir daha tartiliyim dedim 100 gr da gitse mutlu oluyorum az da olsa vermişim diye

Menümü yazayım
Sabah
Maydanozlu kaşarlı omlet
Peynir ve domates
Şekersiz çay

Öğle
Bir tabak tel şehriye çorbası

Akşam
Bir tabak etli kuru fasulye
İki kaşık bulgur pilavı
Soğan salatası ve ev yapımı lahana turşusu

Su 2.5 litre spor yarım saat tempolu yürüyüş

@moni

harika. tebrikler valla. sen maşallah güzel başladın
Cok sukur canim insallh devamida gelir.
Yalniz hem oruc hem diyet beni zorluyor valla. Helede şu 2 gundur. Daha fazla acikmaya basladim.
Resmen krize giriyorum. Bunu engellemem lazim. Ama ne yapacagimi bilemedim.
Var mi bir öneriniz?

Bu modeli kullanıyorum ve çok memnunum.
Eki Görüntüle 2558242
kaç yıl önce philips in böyle bir modelini almıştım. memnundum ama o zamanlar çok sık filtre kahve falan içmiyordum. erkek kardeşime verdim. şimdi ise yeniden almak istedim. ama böyle sürahili değil. yani kupa usulü musluklu modellerden. ondan sordum. canım. aslında dün gece sipariş verdim. ama daha yola çıkmadı. varsa daha iyi model iptal edeyim dedim. yoksa benim sipariş modelden çok memnunlar. tabiki çok üst modeller var ama çok çok pahalı. gerek yok o kadar.
kapsüllülerden de senin o tchibonunki çok güzel. bizimkilerde vardı. içmiştim. çok güzel. ama açıkçası kapsüle ve tek markaya bağlı kalmak istemedim. en güzeli bana şimdi sipariş ettiğim model galiba. toz kahveyle latte, cappucino, expresso, americano, filtre vs yapıyor. süt köpürtücüsü var.
neyse afiyet olsun. ayyy canım kahve çekti şimdi bak bugün 2 kupa içtim halbuki
Cok sukur canim insallh devamida gelir.
Yalniz hem oruc hem diyet beni zorluyor valla. Helede şu 2 gundur. Daha fazla acikmaya basladim.
Resmen krize giriyorum. Bunu engellemem lazim. Ama ne yapacagimi bilemedim.
Var mi bir öneriniz?
karatay usulü beslen. o zaman acıkmazsın oruçta. akşam da iftardan sonra tatlı yerine meyve, hurma falan ye. ben öyle yapıyorum oruç tutarken.

Bi bakayim ona sagol canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…