Yarın için söz veremeyeceğim malum kizçemin doğum günü kutlaması var ondan sonra bomba gibi dönüş yapacağım bu hafta eksiyi göremediğim için moralim çok bozuldu ama pes etmek yok daha bi hırsla devam edeceğim inşallahBugun herkesin ciss günü. Ama yarin toparlanalim
Kiz sen fazla gozukmuyorsun.iyi akşamlar kızlarrrne gündü valla nasıl geçti anlamadım acayip yoğundum.
Kiz sen fazla gozukmuyorsun.
Kilo verecen yerde aldin valla..
Insallh biraz daha toparlana bilmişssindir .
menün şahane
bu hafta giremedim pek buraya canım. baksana bugün bile kilo bildirimimi unuttum. eve gelince aklıma geldi.
kiloyu sorma 87 ye dayandım. acilen silkelenip başlamam lazım.
Yarın için söz veremeyeceğim malum kizçemin doğum günü kutlaması var ondan sonra bomba gibi dönüş yapacağım bu hafta eksiyi göremediğim için moralim çok bozuldu ama pes etmek yok daha bi hırsla devam edeceğim inşallah
Amin inşallah canım sağolasınKızçenin doğum günü kutlu olsun ömrü uzun bahtı güzel olsun
iyi akşamlar kızlarrrne gündü valla nasıl geçti anlamadım acayip yoğundum.
Basla kiz artik valla . Yeter yani . Nereye kadar kilolu kalacaksin kibu hafta giremedim pek buraya canım. baksana bugün bile kilo bildirimimi unuttum. eve gelince aklıma geldi.
kiloyu sorma 87 ye dayandım. acilen silkelenip başlamam lazım.
Ee canim diyete baslayabilirsin sorunsuz bir sekildeKızlar yeni dogum yaptım 6 ay oldu cok yiyorum ya emmiyor kızım da yemek yemek istiyorum artık
Hoş geldinKızlar yeni dogum yaptım 6 ay oldu cok yiyorum ya emmiyor kızım da yemek yemek istiyorum artık
Hosbuldum cnm nasıl gidiyor diyet kacla baslasınHoş geldin
Sağol canımAllah yardim etsin kiz gercekten
Çoğu bitti azı kaldı çok şükürAllah kolaylık versin canım
4 kasik etli nohut olacakti oHepimizi ve bireysellerimizi tebrik ediyorum kizlarr Nazara gelmeyiz insallah
Bugunku menum
Sabah 9.00
2 yumurta biraz peynir zeytin 1 dilim avakado
Saat 16.00
3 kasik pilav 4 kasik etli pilav salata
17.30
1 kare dilim muhallebili cikolata soslu
Spor yok
Su emin degilim 1.5 yada ona yakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?