Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Iyi aksamlar hanimlar Nasilsiniz ben sukur iyiyim direksiyon sinavimi verdim rahatladim
Bugunku menum Sabah
Sinava gidecegim diye 1 dilim ekmek arasi peynir zeytin yedim.

Ogle
1 dilim ekmek ile tost
Aksam
1 kase etli nohut
4 5 kasik zeytinyagli pirasa
3 kasik pilav salata

Yarim saat yuruyus
Sudan emin degilim sanirim 1 bucuk litre.

Eki Görüntüle 2558313
Benimki yukardaki beyaz olandan, çok memnunum
Resim çekerken zil sesini açmışım, makinanın üstü çıkmamış

bizim evde sadece ben kahve içiyorum. o yüzden büyük bir model almak istemedim. mutfakta banko üzerinde çok yer yok. bir sürü mutfak araçları var. bir de bu fazlalık olacak. ama artık almak istedim. makina kahvesi çok farklı ve lezzetli oluyor çünkü. ama dediğim gibi sürahili değil böyle musluklu model istedim. delonghi nin 685 modelini kırmızı sipariş ettim. yorumlar okudum değişik sitelerden. hepsi çok memnun. daha profesyonel makinalar var ama çok çok pahalı ve büyükler. bunun boyutu güzel. abartı değil. fiyatı da ortalama bir fiyat. zaten dediğim gibi kendime alıyorum. bir de misafir içerse o kadar yani. bana yeter. latte, cappcino, expresso, americano, filtre kahve vs yapıyor. başka çeşit de var. çok çok yeter bana.

Güle güle kullan, bizdede sadece ben içiyorum. Birde gelen misafir isterse.
3 çeşit makina vardı, kapsüllü olanı sevdim, kahve yetiştiremedim. En sonunda bunu aldım rahat ettim

Güle güle kullan, bizde de sadece ben içiyorum. Birde gelen misafir isterse.
3 çeşit makina vardı, kapsüllü olanı sevdim, kahve yetiştiremedim. En sonunda bunu aldım rahat ettim
saol canım. abimde tchibonun kapsüllü modeli vardı. kapsül kahveler çok güzeldi. expresso da içtim. gayet güzeldiler. ama kapsüllü makinalar tek markaya bağlı. o firmanın kapsülleri. o yüzden ondan almak istemedim. ben genelde americano içerim. normal filtre kahve. diğer çeşitleri çok nadir. çok düşündüm almadım. bekledim o mu olsun bu mu olsun. nasip bunaymış. bana yeter. boyutu da iri değil. gereksiz yer tutmaz bankoda. ve de kırmızı aşkım

Bu gün kacırdık ama yarın baslıyorum inşallah
Ee hadi insallh canim. Bnde 2 gundur sapıttım resmen ama artik kendime dur demem gerek yarin duzenli sekilde beslenilecek . Insallh . Zaten orucluyum. Aksama kadar birsey yok. Yarin aksami gercekten hafif gecirmem gerek.

Oh mis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…