- 9 Kasım 2015
- 1.106
- 2.294
- 83
- 40
yok canım öyle bir şey her zamanki gibi beslen yapacaksın tabi ki aranı o yememek gün boyu hapur hupur götürenler tartı etkilenmesin diye yapıyor menün gayet güzelBen de menümü yazayım. Kahvaltı; peynir, zeytin, 1 dlm ekmek. Ara; 1 elma, 1 bardak süt. Öğlen; 2 kepçe yayla çorbası, ekmek yok. Ara; 1 portakal, 1 kase yoğurt. Akşam; 5 kaşık mantar sote, 2 dlm ekmek. Ara; yarım ayva, 1 bardak süt. (Perşembe akşam yemekten sonra bişey yenmiyo diye biliyorum ama emzirdiğim için tatlı isteği oluyo, o yüzden ara öğün yaptım.) spor; hastanede ve evde koşuşturma. Su 2 litreyi geçmiştir
nerelerdeydin senBEn de bikac gundur girmedim, kimseler de ugramamis..
Afiyet olsun canm, ben de adacayi yaptim, esim mac izliyor, ben de kitabimi okuycam ..
boşu boşuna eşimin kalbini kırdım
bunda sürekli regl durumumda olmanın etkisi var sanırım en kısa sürede riadan kurtuluyorum
ağzına sağlık tatlım ben de seviyorum seniKızlar okudum hepinizin yazdıklarını tek tek alıntı yapamıcam genel olarak konuşcam. En önemlisi pes etmek yok ve yemeği hayatımızdaki en küçük noktaya koyacağız ihtiyaç olarak görcez . Ben yemek yemeyi severim keyifle , sofrada sohbeti falanda severim şimdi napıyorum salatam sebzem ve çorbam yoğurdumla resmen aşk yaşıyorum. Arkadaşlarım tatlı yerken canım çekmiyor çünkü karnımı doyuruyorum yer kalmıyor ve beynimdede sildim. Çok mu acıktınız tatlı yemek istiyorsunuz yapın bi türk kahvesi üzerine bi çay kaşığı tarçın serpin oh mis ben öyle yendim tatlı krizlerimi. Çok mu moralim bozuk , 3 saatte 2 litre su içtim kahve çay bitki çayları içtim... Ne zaman keyfim kaçsa açtım netten diyetle ilgili şeyler araştırdım. Ve zayıflayınca kendinize gerçekten özgüven geliyor. Herkesin bi anda ilgi odağı oluyorsunuz, övgüler alıyorsunuz motive oluyorsunuz, hırslanıyorsunuz. Yenilmek yok. Kendinizi sevin ve kalorili yağlı şekerli şeylerden uzak durun. Kendinizi kontrol edin.kalbiniz, vücudunuz, güzelliğiniz için bunu yapın. Ben etek giymeye bayılırım ve ne zaman eteklerim çok kötü olmaya başladı o zaman dedim ki zayıflayıp istediğim model eteklerin hepsini alacağım. Ve yaptım. Bugün üniversite yıllarında bana çok dar gelen bi elbisemi giydim. 3 defa giymemişimdir aldığımdan beri ki 6 sene olcak. Eskiden üni yıllarında bile ki halimle yanlarım çıkardı kalçam fırlardı annem giyme çok dar derdi bugün hiçbiyerim çıkmadı annem durmasın burda giy yarın dedi ne kadar motive oldum. Kendinize güvenin anneme ben eski zayıf seçil olcam dediğimde içinden asla olamazsın demiş anca 3 kilo veririm sanıyormuş ama 6 ayda 19 kilo verdim. Ve bu kadar kısacık zamanda inanılmaz değişti vücudum. Güç kendimizde, içimizde.. Eğer o gücü farkedemiyorsanız en iyi diyetisyen menüleriyle bile hedefimize ulaşamayız. Bi Zayıflayayım istediğimi yicem mantığıyla düşünürsek asla yol katedemeyiz. Sağlıklı , düzenli beslenicem bunu severek ömrüm boyunca devam ettireceğim mantığıyla başladım diyete ben ve çok mutluyum. Telafileri de öğrendim. Sizde öyle yapın. Kendinizi sevin ki siz başkalarıda sizi sevsin. Ben çok seviyorum hepinizi :)
judiee tatlım geçen haftaya göre kilo almamışsın ki hafta içine göremi aldın ben anlamadım
doğru geçen hafta ödem vardı hala da öyle bende geçen hafta verdim de kilo aldım sandım kaptanım senin yazdığın yüzde doğru ben yanlış hesap yapmışımjudiee tatlım geçen haftaya göre kilo almamışsın ki hafta içine göremi aldın ben anlamadım
Küçük gece hiç uyumadı en az beş kere kalktık evin içinde dolanınca uykuya dalıyo. Bütün gece uyanıktım diyebilirim. Şimdi uyudu bakalım ne kadar uyuyacak, ben de bi kaç saat dinleneyim, kalkınca tartılacağım. Herkese güzel bi gün ve bol bol kaybedilmiş kilolar diliyorum.yok canım öyle bir şey her zamanki gibi beslen yapacaksın tabi ki aranı o yememek gün boyu hapur hupur götürenler tartı etkilenmesin diye yapıyor menün gayet güzel
düzelme var mı kuzucuklarda
Günaydın hanımlar. Gerçi siz daha uyuyorsunuzdurdünyanın karanlık kısmına düşen enerjiyi ben sömürüyorum şu an. Reglim yaklaştığı için ben yine tartıda atrı çıkmaya başladım, yoksa kilo verdim biliyorum, birden eksilcek regl haftası. 56.7 çıktım. Pazartesiye kadar spor yapamıycam sınav programım çok sıkışık. Pazar günü son sınavım var. (egenin mühendislik fakültesi hafta sonuda sınav yapar, öğle arasıda yapar, canı ne zaman isterse) Sonraki hafta diyetisyene gitmeden önceki son haftam ve spora yüklenmeyi düşünüyorum. Bu arda benim bilmediğim birşey çıktı dün akşam oda arkadaşım 21 gün kuralı diye birşeyden bahsetti. 21 gün uyguladığımız şey alışkanlık oluyormuş. Benimde diyette tam 22. Günüm bu gün. Gerçekten dün sabah kaltığımda ciddi anlamda rahat, ömür boyu bu diyeti uygulayabilcekmiş gibi hissedip şaşırmıştım akşamda bunu öğrendim. Vel hasılı kelam diyete devam. Bizimkisi verene kadar değil ölebe kadar. listemi ekliyeyim hemen aşağı ama durun size birşey daha söyliycem. Oda arkadaşım var demiştim ya bir tanesi benle aynı kiloydu. Aman Allahım çok fazla yemek yiyor çok kilo aldı Allah muhafaza 59 falan oldu sanırım. Ben herşeyi yerim hemde zayıf kalırım diyordu hakkatende yiyordu bende üzülüyordum bu böyle nasıl benle aynı kiloda diye. İşte sonuç bu arkadaşlar çevrenizdeki kilo alma sürecinde zayıf insanlara özenmeyin. İnsanlar şişkoda mutlu olabilirler ama benim standartlarım ve prensiplerim var, kendinizi öyle herkesle kıyaslamayın her zayıf insanın vücudunun güzel olduğunu düşünüp kendinize eziyet etmeyin. Öptüm hepinizi
Eki Görüntüle 1701822 [/QUOTE
,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?