Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben de menümü yazayım. Kahvaltı; peynir, zeytin, 1 dlm ekmek. Ara; 1 elma, 1 bardak süt. Öğlen; 2 kepçe yayla çorbası, ekmek yok. Ara; 1 portakal, 1 kase yoğurt. Akşam; 5 kaşık mantar sote, 2 dlm ekmek. Ara; yarım ayva, 1 bardak süt. (Perşembe akşam yemekten sonra bişey yenmiyo diye biliyorum ama emzirdiğim için tatlı isteği oluyo, o yüzden ara öğün yaptım.) spor; hastanede ve evde koşuşturma. Su 2 litreyi geçmiştir

***10.takım 441.etap***

erigim(77.9/ //%)

cansutr ( 77.5/ / /% )
keskee ( 60.5 / / /% ) 440. etapta bildirimde bulunmadığı için kilosu ikiye bölündü

Judiee (49.2/49,1/0,1/% 0,20)izne ayrılmak istiyor
elfkkk(69.6 / / /% )
ruzgarinannesii( 79.2/ / / % )
M Merve( 83.8 / / /%0)kendi isteği ile ayrıldı
sosyoloji12( 70.4///% )
Ahufizar(58,2/ / /% )438. etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 3'e bölündü
dudujan(94/ / /%) 433.etapta sağlık sorunlarından dolayı izne ayrılan üye geri döndü kilosu 8'e bölündü

10.takım ortalaması:%

Son düzenleyen: Moderatör:
yok canım öyle bir şey her zamanki gibi beslen yapacaksın tabi ki aranı o yememek gün boyu hapur hupur götürenler tartı etkilenmesin diye yapıyor menün gayet güzel
düzelme var mı kuzucuklarda

deneme süresindeki üyeler

Dt Makbule(64/ / /% ) yeni üye başlangıç kilosu:64 hedef kilosu: 55 giriş tarihi:20,11,2015
potterhead(65/ / /% ) yeni üye başlangıç kilosu:63,9 hedef kilosu: giriş tarihi:28,10, 2015--üye deneme süresi başarısız sebep: katılım eksikliği menü paylaşmama kilo almaya devam etme / çok üzgünüm ikinci şansını boşa harcadığın için diskalifiyen silindi dilersen başka takımlarda yarışabilirsin bilgin olsun

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar okudum hepinizin yazdıklarını tek tek alıntı yapamıcam genel olarak konuşcam. En önemlisi pes etmek yok ve yemeği hayatımızdaki en küçük noktaya koyacağız ihtiyaç olarak görcez . Ben yemek yemeyi severim keyifle , sofrada sohbeti falanda severim şimdi napıyorum salatam sebzem ve çorbam yoğurdumla resmen aşk yaşıyorum. Arkadaşlarım tatlı yerken canım çekmiyor çünkü karnımı doyuruyorum yer kalmıyor ve beynimdede sildim. Çok mu acıktınız tatlı yemek istiyorsunuz yapın bi türk kahvesi üzerine bi çay kaşığı tarçın serpin oh mis ben öyle yendim tatlı krizlerimi. Çok mu moralim bozuk , 3 saatte 2 litre su içtim kahve çay bitki çayları içtim... Ne zaman keyfim kaçsa açtım netten diyetle ilgili şeyler araştırdım. Ve zayıflayınca kendinize gerçekten özgüven geliyor. Herkesin bi anda ilgi odağı oluyorsunuz, övgüler alıyorsunuz motive oluyorsunuz, hırslanıyorsunuz. Yenilmek yok. Kendinizi sevin ve kalorili yağlı şekerli şeylerden uzak durun. Kendinizi kontrol edin.kalbiniz, vücudunuz, güzelliğiniz için bunu yapın. Ben etek giymeye bayılırım ve ne zaman eteklerim çok kötü olmaya başladı o zaman dedim ki zayıflayıp istediğim model eteklerin hepsini alacağım. Ve yaptım. Bugün üniversite yıllarında bana çok dar gelen bi elbisemi giydim. 3 defa giymemişimdir aldığımdan beri ki 6 sene olcak. Eskiden üni yıllarında bile ki halimle yanlarım çıkardı kalçam fırlardı annem giyme çok dar derdi bugün hiçbiyerim çıkmadı annem durmasın burda giy yarın dedi ne kadar motive oldum. Kendinize güvenin anneme ben eski zayıf seçil olcam dediğimde içinden asla olamazsın demiş anca 3 kilo veririm sanıyormuş ama 6 ayda 19 kilo verdim. Ve bu kadar kısacık zamanda inanılmaz değişti vücudum. Güç kendimizde, içimizde.. Eğer o gücü farkedemiyorsanız en iyi diyetisyen menüleriyle bile hedefimize ulaşamayız. Bi Zayıflayayım istediğimi yicem mantığıyla düşünürsek asla yol katedemeyiz. Sağlıklı , düzenli beslenicem bunu severek ömrüm boyunca devam ettireceğim mantığıyla başladım diyete ben ve çok mutluyum. Telafileri de öğrendim. Sizde öyle yapın. Kendinizi sevin ki siz başkalarıda sizi sevsin. Ben çok seviyorum hepinizi :)

Bu arada kızlar @erigim in de dediği gibi az az gitsin ama hep gitsin. Beni bi ara hep durmuştu kilom izmire gittiğimde 60,5 lardaydı galiba dün tartıldım birden 59,1 çıktım 10 günde yani. Vücut bize direnince pes etmek yerine bizde direnirsek galip biz çıkıyoruz :)

Kızlar ay sonu çok yoğundum bide akşam dayımlar geldi. ( dayım manken gibi olmuşsun eski halin neydi yanakların bile fırlamıştı dedi :)) bayağı yoğun geçti anlayacağınız yoruldum da. Menüyü yazayım . Bu gün biraz kaçamaklı oldu ama akşam telafi yaptım.

Sabah: 1 poğaça

Öğlen: antep mutfağı vardı şirkette az kaçtı :))

Yuvalama çorba. 1 tane içli köfte, adana dürüm (ince lavaş) , 3 çiğ köfte, acılı ezme,

Ara: fırın sütlaç ( antep baklavası yemedim vallaaa :) )

Akşam: 2 kaşık kıyma

Yarın için sandviçi hazırladım :)

ağzına sağlık tatlım ben de seviyorum seni

Günaydın hanımlar. Gerçi siz daha uyuyorsunuzdur dünyanın karanlık kısmına düşen enerjiyi ben sömürüyorum şu an. Reglim yaklaştığı için ben yine tartıda atrı çıkmaya başladım, yoksa kilo verdim biliyorum, birden eksilcek regl haftası. 56.7 çıktım. Pazartesiye kadar spor yapamıycam sınav programım çok sıkışık. Pazar günü son sınavım var. (egenin mühendislik fakültesi hafta sonuda sınav yapar, öğle arasıda yapar, canı ne zaman isterse) Sonraki hafta diyetisyene gitmeden önceki son haftam ve spora yüklenmeyi düşünüyorum. Bu arda benim bilmediğim birşey çıktı dün akşam oda arkadaşım 21 gün kuralı diye birşeyden bahsetti. 21 gün uyguladığımız şey alışkanlık oluyormuş. Benimde diyette tam 22. Günüm bu gün. Gerçekten dün sabah kaltığımda ciddi anlamda rahat, ömür boyu bu diyeti uygulayabilcekmiş gibi hissedip şaşırmıştım akşamda bunu öğrendim. Vel hasılı kelam diyete devam. Bizimkisi verene kadar değil ölebe kadar. listemi ekliyeyim hemen aşağı ama durun size birşey daha söyliycem. Oda arkadaşım var demiştim ya bir tanesi benle aynı kiloydu. Aman Allahım çok fazla yemek yiyor çok kilo aldı Allah muhafaza 59 falan oldu sanırım. Ben herşeyi yerim hemde zayıf kalırım diyordu hakkatende yiyordu bende üzülüyordum bu böyle nasıl benle aynı kiloda diye. İşte sonuç bu arkadaşlar çevrenizdeki kilo alma sürecinde zayıf insanlara özenmeyin. İnsanlar şişkoda mutlu olabilirler ama benim standartlarım ve prensiplerim var, kendinizi öyle herkesle kıyaslamayın her zayıf insanın vücudunun güzel olduğunu düşünüp kendinize eziyet etmeyin. Öptüm hepinizi

Son düzenleme:
yok canım öyle bir şey her zamanki gibi beslen yapacaksın tabi ki aranı o yememek gün boyu hapur hupur götürenler tartı etkilenmesin diye yapıyor menün gayet güzel
düzelme var mı kuzucuklarda
Küçük gece hiç uyumadı en az beş kere kalktık evin içinde dolanınca uykuya dalıyo. Bütün gece uyanıktım diyebilirim. Şimdi uyudu bakalım ne kadar uyuyacak, ben de bi kaç saat dinleneyim, kalkınca tartılacağım. Herkese güzel bi gün ve bol bol kaybedilmiş kilolar diliyorum.

evet canım yazdıklarının harfi harfine katılıyorum. Allah yardımcın olsun sınavlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…