- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
- 208
Bikaç kilo fazlası var sadeceSahi divi nasıl gezegenim
Hafta sonu kızım, torunlar bende kaldı.Halamı çok yoğunsun böyle giderse hasta olacaksın diyecem ama sen bu tempoya alıştın
Inşallah canımAaa valla bizde zayiflariz inşallah hedefimize ulaşırız inşallah
Sensin şişko diyemedinmiEsim bana şişmissin diyorne zamndir spor yapmiyorum ve regl icindeyim. Oyle soyleyip morelimi alt ust etti resmen
Esim bana şişmissin diyorne zamndir spor yapmiyorum ve regl icindeyim. Oyle soyleyip morelimi alt ust etti resmen
Bikaç kilo fazlası var sadece
Onun dışında iyi maşallah
Cok sagol canim.kimse için moralini bozma bu eşin bile olsa çünkü sen değerlisin ve kilo vermek için ne kadar çabaladığını neleri yemekten vazgeçerken zorlandığını en iyi sen biliyorsun bu yüzden kim ne derse desin moralini bozmadan yoluna devam etmelisin
İyilik valla ev çocuk okul derken akşam oluyor inşallah akşam kendimizi tutsak yine yeter sen nasılsın.merhaba kizlar nasilsiniz...kaçamaksiz bir günümüzü daha bitiririz bugün inşallah...
Iyim canim bende....aynen dediğin gibi oluyo.. günümüz öyle böyle bitiyo..sözde spora başlicaktim bu hafta..ama bu gidişlen çok zor. ..artik nezaman nasip olursa desem daha doğru olacak sanirim..İyilik valla ev çocuk okul derken akşam oluyor inşallah akşam kendimizi tutsak yine yeter sen nasılsın
nasıl gelmesinBana aşiri cok geldi menunuzde :)
Allah yardımcın olsun canımCok sagol canim.
Allah razi olsun.
Ben bugun baya yorgunum.
Dinlemeye ihtiyacim var .
Zaten sara hastasiyim (epilepsi) .
Herseye uzulmemem lazim.
Rabbim yardimcin olsun..Cok sagol canim.
Allah razi olsun.
Ben bugun baya yorgunum.
Dinlemeye ihtiyacim var .
Zaten sara hastasiyim (epilepsi) .
Herseye uzulmemem lazim.
Hamdolsun iyiiiz yuvarlaniyoruz istee.merhaba kizlar nasilsiniz...kaçamaksiz bir günümüzü daha bitiririz bugün inşallah...
Çok geçmiş olsun kaptanim..Allah acil şifalar versin..selam kızlar, kardeşim ameliyat oldu onun yanındaydım. hastane ev arası gidip geliyorum, bu hafta çok yoğunum o yüzden. sizler takımı boş bırakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?