Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Merhaba arkadaşlar..
Menum:
Sabah : omlet , 1 dilim tahilli ekmek , az pekmez, ceviz , badem

Aksam: Bulgur pilavi, nohut , Salata

Sora bide cısss 3 dil bitter cikolata
3 4 badem sekeri

2 bucuk litre su
Aaa sen yapma barii ya seni düşünüp yemiyor dum ciss lari 2 öğün yiyor acikmiyor diye seni örnek alıyorum yapmayalım arkadaşlar hedefimize yaklaşmışken bunu kendimize yapmayalım .Kendimide katıyorum bende ciss yedim bugun yapmamalıyız arada kaçamak olabilir ama bunu
devam ettirmeyelim.Sizlere güveniyorum kendimede güveniyorum başaracağız inşallah 7 kilo vermişim bir 7 kilo daha verebilirim sizde bunu yapabilirsiniz . HİÇBİR YEMEK TARTIDA GÖRDÜĞÜM VE MUTLU OLDUĞUM EKSİLERDEN DAHA LEZZETLİ VE GÜZEL DEĞİL çok hoşuma giden bir söz

selam kızlar, kardeşim ameliyat oldu onun yanındaydım. hastane ev arası gidip geliyorum, bu hafta çok yoğunum o yüzden. sizler takımı boş bırakmayın

Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin kardeşine dualarım seninle sen burayı düşünme herşey bir şekilde hallolur önemli olan sağlık sen kardeşinin yanında ol

Iyi aksamlar hanimlar benim icin kosturmali bir gun oldu hastane ev annemin günü derken bakayim neler yemisim.

Sabah 9.00 2 yumurtali omlet
11 .30 1 kase kisir
16.00 1 kase mercimek corbasi 3 kasik pilav 3 kasik tavuklu mantar sote 4 adet lahana sarmasi
18.00 1 dilim kedidilli muhallebili pasta

7000 adim yuruyus
Suyu takip edemedim 1-1.5 arasi olmustur

selam kızlar, kardeşim ameliyat oldu onun yanındaydım. hastane ev arası gidip geliyorum, bu hafta çok yoğunum o yüzden. sizler takımı boş bırakmayın
geçmiş olsun canım. Allah şifa versin.
Ben bu akşam saçmaladım ve pirinç pilavı yedim oysa sarımsaklı kinoalı yoğurt hazırlamıştım eskiden böyle iradesiz değildim
sen telafi edersin onu takılma. yoğurt ve kinoa oranın nasıl?

geçmiş olsun canım. Allah şifa versin.
sen telafi edersin onu takılma. yoğurt ve kinoa oranın nasıl?

Dört litre su içtim bugün pilavı telafi edermi dersin

Kinoaya gelince bir kase sarımsaklı yoğurdun içine üç yemek kaşığı haşlanmış kinoa ekliyorum sonra içine dereotu maydanoz kuru nane pulbiber ve chia tohumu ekleyip karıştırıyorum çok azda tuz atıyorum çok lezzetli oluyor tokda tutuyor

kaç yemek kaşığı yedin pilavı. çok değildir. 1 öğün fazla yemek kilo yapmaz merak etme canım. şifa olsun. takılma. bak su da içmişsin. yarın normal devam et. sorun olmaz.

ben bu tarifi yapayım. güzele benziyor.

Kaşık olarak saymadım canım küçük bir kase yedim

Kinoayı ben çok seviyorum çokda sık yapıyorum hatta sana bir öneride bulunayımmı bir paket kinoayı haşlayıp bir öğünlük olacak şekilde poşetleyip derin dondurucuya atıyorum istediğim zaman elimin altında olmuş oluyor

Valla bende insanim ne edem eve biri gelince bi yere gidince boyle oluyor ama bittersen bisey olmaz ya surekli yemiyorumki ben iyimm devam ediyorumm.baya iyi verdim he kendjmi simartmamak icin zor tutuyorum 2 3 cislaa kilo almayiz cixx

Valla bende insanim ne edem eve biri gelince bi yere gidince boyle oluyor ama bittersen bisey olmaz ya surekli yemiyorumki ben iyimm devam ediyorumm.baya iyi verdim he kendjmi simartmamak icin zor tutuyorum 2 3 cislaa kilo almayiz cixx
Valla haklısın misafirlige gidince düzen bozuluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…