Geçmiş olsun abla Allah'ım şifasını versinselam kızlar, kardeşim ameliyat oldu onun yanındaydım. hastane ev arası gidip geliyorum, bu hafta çok yoğunum o yüzden. sizler takımı boş bırakmayın
Aaa sen yapma barii ya seni düşünüp yemiyor dum ciss lari 2 öğün yiyor acikmiyor diye seni örnek alıyorum yapmayalım arkadaşlar hedefimize yaklaşmışken bunu kendimize yapmayalım .Kendimide katıyorum bende ciss yedim bugun yapmamalıyız arada kaçamak olabilir ama bunuMerhaba arkadaşlar..
Menum:
Sabah : omlet , 1 dilim tahilli ekmek , az pekmez, ceviz , badem
Aksam: Bulgur pilavi, nohut , Salata
Sora bide cısss3 dil bitter cikolata
3 4 badem sekeri
2 bucuk litre su
Geçmiş olsun canım hiç bişey kafaya takacak kadar önemli değildir herzaman önce kendini düşünCok sagol canim.
Allah razi olsun.
Ben bugun baya yorgunum.
Dinlemeye ihtiyacim var .
Zaten sara hastasiyim (epilepsi) .
Herseye uzulmemem lazim.
selam kızlar, kardeşim ameliyat oldu onun yanındaydım. hastane ev arası gidip geliyorum, bu hafta çok yoğunum o yüzden. sizler takımı boş bırakmayın
Cok Gecmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallahselam kızlar, kardeşim ameliyat oldu onun yanındaydım. hastane ev arası gidip geliyorum, bu hafta çok yoğunum o yüzden. sizler takımı boş bırakmayın
geçmiş olsun canım. Allah şifa versin.selam kızlar, kardeşim ameliyat oldu onun yanındaydım. hastane ev arası gidip geliyorum, bu hafta çok yoğunum o yüzden. sizler takımı boş bırakmayın
sen telafi edersin onu takılma. yoğurt ve kinoa oranın nasıl?Ben bu akşam saçmaladım ve pirinç pilavı yedim oysa sarımsaklı kinoalı yoğurt hazırlamıştım eskiden böyle iradesiz değildim
geçmiş olsun canım. Allah şifa versin.
sen telafi edersin onu takılma. yoğurt ve kinoa oranın nasıl?
Dört litre su içtim bugün pilavı telafi edermi dersin
Kinoaya gelince bir kase sarımsaklı yoğurdun içine üç yemek kaşığı haşlanmış kinoa ekliyorum sonra içine dereotu maydanoz kuru nane pulbiber ve chia tohumu ekleyip karıştırıyorum çok azda tuz atıyorum çok lezzetli oluyor tokda tutuyor
kaç yemek kaşığı yedin pilavı. çok değildir. 1 öğün fazla yemek kilo yapmaz merak etme canım. şifa olsun. takılma. bak su da içmişsin. yarın normal devam et. sorun olmaz.
ben bu tarifi yapayım. güzele benziyor.
Cok cok ama gecmis olsun kaptanim. RABBIM acil sifalar versin insallhselam kızlar, kardeşim ameliyat oldu onun yanındaydım. hastane ev arası gidip geliyorum, bu hafta çok yoğunum o yüzden. sizler takımı boş bırakmayın
Valla bende insanim ne edem eve biri gelince bi yere gidince boyle oluyorAaa sen yapma barii ya seni düşünüp yemiyor dum ciss lari 2 öğün yiyor acikmiyor diye seni örnek alıyorum yapmayalım arkadaşlar hedefimize yaklaşmışken bunu kendimize yapmayalım .Kendimide katıyorum bende ciss yedim bugun yapmamalıyız arada kaçamak olabilir ama bunu
devam ettirmeyelim.Sizlere güveniyorum kendimede güveniyorum başaracağız inşallah 7 kilo vermişim bir 7 kilo daha verebilirim sizde bunu yapabilirsiniz . HİÇBİR YEMEK TARTIDA GÖRDÜĞÜM VE MUTLU OLDUĞUM EKSİLERDEN DAHA LEZZETLİ VE GÜZEL DEĞİL çok hoşuma giden bir söz
Kaptanim gecmis olsun Rabbim acil sifalar versinselam kızlar, kardeşim ameliyat oldu onun yanındaydım. hastane ev arası gidip geliyorum, bu hafta çok yoğunum o yüzden. sizler takımı boş bırakmayın
Valla haklısın misafirlige gidince düzen bozuluyorValla bende insanim ne edem eve biri gelince bi yere gidince boyle oluyorama bittersen bisey olmaz ya surekli yemiyorumki ben iyimm devam ediyorumm.baya iyi verdim he kendjmi simartmamak icin zor tutuyorum 2 3 cislaa kilo almayiz cixx
11 de bugun gidicem yine. Suan muzla badem yedim limonlu su iciyorum. Onume birsey koyulcak kesin dengelemeye calisiyorum mecbur nabicaksi .Valla haklısın misafirlige gidince düzen bozuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?