11 de bugun gidicem yine. Suan muzla badem yedim limonlu su iciyorum. Onume birsey koyulcak kesin dengelemeye calisiyorum mecbur nabicaksi .
[/QUOTE
Aynen ne yapcan hazırlık yapıyorlar mecbur yiyeceksin . Beynimizi uyarinca otomatik çok yedin çok yedin diye ötüyor benim ki öyle yapıyor susmuyorda
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallahselam kızlar, kardeşim ameliyat oldu onun yanındaydım. hastane ev arası gidip geliyorum, bu hafta çok yoğunum o yüzden. sizler takımı boş bırakmayın
Yook niye aģritasin.Günaydın kızlar dün menümü yazamadım biraz cıs lar oldu artı birde moral bozukluğu vardı mutfaktan cıkmadım bugün cok dikkak edicem inşallah zaten sabah tan beri kendime kızıyorum zaten veremiyorsun dahada kilo mu almak istiyorsun diye verenlere nasıl özeniyorum ama hedefkoydum yılbaşına 3 kilo eksi ile giricem diye off başınızı agrıttım sabah sabah kusura bakmayın uzun oldu iyiki varsınız takımım
Öyle yapıcam sabah tan başladım sagol canım benimYook niye aģritasin.
Insallah hemen toparlan! Ipin ucu kactimi kacar.. kendini derhal toplayip bugune hafif gecirmekle basla..
Bazen ok firladi an tahtaya varmiyor.. yillarca ugrastimiz veya aylarca ugrastigimiz bi sürü kendi icimizde cözumleyemedigimiz problemlerin kaynaģi da kilo.Öyle yapıcam sabah tan başladım sagol canım benim
Dün dündü bugün bugündür..ne söz ettim amaGünaydın kızlar dün menümü yazamadım biraz cıs lar oldu artı birde moral bozukluğu vardı mutfaktan cıkmadım bugün cok dikkak edicem inşallah zaten sabah tan beri kendime kızıyorum zaten veremiyorsun dahada kilo mu almak istiyorsun diye verenlere nasıl özeniyorum ama hedefkoydum yılbaşına 3 kilo eksi ile giricem diye off başınızı agrıttım sabah sabah kusura bakmayın uzun oldu iyiki varsınız takımım
Güzel sözDün dündü bugün bugündür..ne söz ettim ama
Canini sikma arkadaşim...arada banada oluyor öyle..ben küçük hedefler koyuyorum her ay..öyle daha istikrarli oluyorum.her ay 2 kilo hedef koyuyorum..ve bu kararim gerçekleştikce mutlu oluyorum..motivasyonumda kirilmiyo .verdiğim kilo azda olsa..
Çok geçmiş olsun kaptanim..Allah acil şifalar versin..
Geçmiş olsun abla Allah'ım şifasını versin
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin kardeşine dualarım seninle sen burayı düşünme herşey bir şekilde hallolur önemli olan sağlık sen kardeşinin yanında ol
Cok Gecmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah
geçmiş olsun canım. Allah şifa versin.
sen telafi edersin onu takılma. yoğurt ve kinoa oranın nasıl?
Cok cok ama gecmis olsun kaptanim. RABBIM acil sifalar versin insallh
Kaptanim gecmis olsun Rabbim acil sifalar versin
teşekkür ederim canlarım.Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah
Kaşık olarak saymadım canım küçük bir kase yedim
Kinoayı ben çok seviyorum çokda sık yapıyorum hatta sana bir öneride bulunayımmı bir paket kinoayı haşlayıp bir öğünlük olacak şekilde poşetleyip derin dondurucuya atıyorum istediğim zaman elimin altında olmuş oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?