Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydın kızlar dün menümü yazamadım biraz cıs lar oldu artı birde moral bozukluğu vardı mutfaktan cıkmadım bugün cok dikkak edicem inşallah zaten sabah tan beri kendime kızıyorum zaten veremiyorsun dahada kilo mu almak istiyorsun diye verenlere nasıl özeniyorum ama hedef koydum yılbaşına 3 kilo eksi ile giricem diye off başınızı agrıttım sabah sabah kusura bakmayın uzun oldu iyiki varsınız takımım

Yook niye aģritasin.
Insallah hemen toparlan! Ipin ucu kactimi kacar.. kendini derhal toplayip bugune hafif gecirmekle basla..

Öyle yapıcam sabah tan başladım sagol canım benim
Bazen ok firladi an tahtaya varmiyor.. yillarca ugrastimiz veya aylarca ugrastigimiz bi sürü kendi icimizde cözumleyemedigimiz problemlerin kaynaģi da kilo.
Bu bazen eskiye dönmek bazende degisime gecmekte zorluk cikaricak.. ama hemen toparlanmali.. istikrar elbet yenicek.

Dün dündü bugün bugündür..ne söz ettim ama
Canini sikma arkadaşim...arada banada oluyor öyle..ben küçük hedefler koyuyorum her ay..öyle daha istikrarli oluyorum.her ay 2 kilo hedef koyuyorum..ve bu kararim gerçekleştikce mutlu oluyorum..motivasyonumda kirilmiyo .verdiğim kilo azda olsa..

Bende şimdi kahvalti yapcam....akşamlari mümkün olduğunca birşey yememeye karar verdim..çay kahve ve suyla kapatmayi düşünüyorum günümü hedef kiloma ulaşana kadar...veya çok hafif şeyler olacak inşallah akşam yemek yersemde

Güzel söz aynen canım hedef koyunca daha istikrarlı olacak eminim

Çok geçmiş olsun kaptanim..Allah acil şifalar versin..
Geçmiş olsun abla Allah'ım şifasını versin
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin kardeşine dualarım seninle sen burayı düşünme herşey bir şekilde hallolur önemli olan sağlık sen kardeşinin yanında ol
Cok Gecmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah
geçmiş olsun canım. Allah şifa versin.
sen telafi edersin onu takılma. yoğurt ve kinoa oranın nasıl?
Cok cok ama gecmis olsun kaptanim. RABBIM acil sifalar versin insallh
Kaptanim gecmis olsun Rabbim acil sifalar versin
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah
teşekkür ederim canlarım.

Benim menü...
Kahvalti...
2 közlenmiş biber
1 parça beyaz peynir
2 dilim kaşar peynir
1 haşlanmiş yumurta
1 domates
5 yer fistiği

Öylen...
5 küçük köfte
1 kaşik ayvar
3 kaşik pirinç

Akşam...
1 fincan menengiç kahvesi

2 litre su

haşlayıp derin dondurucuya koymam zor biraz. derin dondurucu dolu ama evet pratik olurdu. nohut falan koyuyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…