Hayirli sabahlar arkadaşlar...
Malesef ben artidayim....mercimek köfte ve pastadan oldu sanirim...neyse cumaya kadar eksiye düşürürüm inşallah...
Geçen Cuma 62,9
Bugün....63,2
Arti 0.3
Ayrica 2 gündür hastayim grip oldum
.....sanirim hastaliğinda etkisi var..
İnşallah canım Allah'ım gönlüne göre versin güzel haberlerini alırız inşallahBende sabitim kizlar.
66,8
Ben bu ay transfere hazirlanicam buyuk ihtimal.
Igne ilac derkene durum kontrol dişi olabilir.
Ama transfere gidene kadar yine coook dikkat edicem.
Bu kilolari vermek zamanlama icin harika oldu bana..
Zaten aralik ortasi hedefim diye hesab etmistim
Simdi 20 gunum var daha ve bu surede 3 4 kilo daha verirsem veya kontrol altinda olursam daha iyi olur. Insallah hersey iyi olur dua edin bana..
Geçmiş olsunHayirli sabahlar arkadaşlar...
Malesef ben artidayim....mercimek köfte ve pastadan oldu sanirim...neyse cumaya kadar eksiye düşürürüm inşallah...
Geçen Cuma 62,9
Bugün....63,2
Arti 0.3
Ayrica 2 gündür hastayim grip oldum
.....sanirim hastaliğinda etkisi var..
Allah razi olsun Rabbim seninde benmde isteyen herkesin emeklerini boşa cikarmasin.İnşallah sağlıkla hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın bu sefer canım benim dualarım seninle
Inşallah canim aminn..İnşallah canım Allah'ım gönlüne göre versin güzel haberlerini alırız inşallah
Allah razi olsun Rabbim seninde benmde isteyen herkesin emeklerini boşa cikarmasin.
Evet canım gercekten spor şart bende dikkat ediyorum da spor olunca eksileri görüyorum yoksa istedigin kadar az da yesek sporsuz tam verim alamıyorumBirde spora başlayabilsem daha kolay kilo vereceğime inanıyorum bunuda en yakın zamanda hayatıma ekleyecem
İnşallah canım hep birlikte Ulaşacacagız hedeflereKızlar süpersiniz maaşallahyaza kadar herkes hedefine ulaşacak gibi geliyor
Evet canım gercekten spor şart bende dikkat ediyorum da spor olunca eksileri görüyorum yoksa istedigin kadar az da yesek sporsuz tam verim alamıyorum
Haklısın canım havalar soğuk olduğundan yürüyüş yapmaya eriniyorum açıkçası ama evde leslie yapmaya başlayacam bide pilatese başlayayım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?